LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS
:shock: :shock: :shock: Noooooł łeeeejjjjjjj. Aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie może przecież być.Mehehehe pisze:Oczywiście wiadomo, że to są cyferki, ale dla mnie Max powoli staje się, w moich oczach, naprawdę dobrym taktykiem, lepszym nawet od domorosłych z JP.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Mateo
- Juventino
Z góry dzięki jeśli ktoś się podzieli sprawdzonym streamem.
- kuba2424
- Juventino
No bez jaj! Może i gramy w takich samych warunkach, ale warunki jak najbardziej sprzyjające gospodarzom. Co do tego nie ma wątpliwości. Nie szukajmy także podobieństw do tego pechowego meczu w Turcji rok temu, bo chyba aż tak źle też nie jest.pumex pisze:Oczywiście stan murawy nie może być żadnym alibi. Obie drużyny zagrają w takich samych warunkach i ważne, żeby umieć się do nich dostosować
Wyjść, zrobić swoje, zejść...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Panowie poratuje ktoś streamem ? bo mam tylko espaniole
@dr.DeV dzięki
@dr.DeV dzięki

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 20:39 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Cholera znowu nie wyjdziemy z grupy
Idę spać, bo nie chce mi się tego patałachstwa oglądać...

Idę spać, bo nie chce mi się tego patałachstwa oglądać...

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Stworzyliśmy sobie 2-3 klarowne sytuacje i to tyle w sumie. Zdecydowanie za mało, a czasu coraz mniej...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Robaku
- Juventino
ehss...Stare Juve. Niestety to pokazuje pewna indolencje w Europie. Padoin nadaje sie swietnie ale na Serie A, tutaj objeżdzany niemilosiernie, Llorente został w szatni, Pirlo... no wlasnie Andrea...co z toba jest. No i do tego meczy zycia bramkarza - obstawiam remis i transfer do lepszego klubu golkipera Malmo.