LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
:shock: :shock: :shock: Noooooł łeeeejjjjjjj. Aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie może przecież być.Mehehehe pisze:Oczywiście wiadomo, że to są cyferki, ale dla mnie Max powoli staje się, w moich oczach, naprawdę dobrym taktykiem, lepszym nawet od domorosłych z JP.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Mateo
- Juventino

Z góry dzięki jeśli ktoś się podzieli sprawdzonym streamem.
- kuba2424
- Juventino

No bez jaj! Może i gramy w takich samych warunkach, ale warunki jak najbardziej sprzyjające gospodarzom. Co do tego nie ma wątpliwości. Nie szukajmy także podobieństw do tego pechowego meczu w Turcji rok temu, bo chyba aż tak źle też nie jest.pumex pisze:Oczywiście stan murawy nie może być żadnym alibi. Obie drużyny zagrają w takich samych warunkach i ważne, żeby umieć się do nich dostosować
Wyjść, zrobić swoje, zejść...
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Panowie poratuje ktoś streamem ? bo mam tylko espaniole
@dr.DeV dzięki
@dr.DeV dzięki
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 20:39 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Cholera znowu nie wyjdziemy z grupy
Idę spać, bo nie chce mi się tego patałachstwa oglądać...
Idę spać, bo nie chce mi się tego patałachstwa oglądać...
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Stworzyliśmy sobie 2-3 klarowne sytuacje i to tyle w sumie. Zdecydowanie za mało, a czasu coraz mniej...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ehss...Stare Juve. Niestety to pokazuje pewna indolencje w Europie. Padoin nadaje sie swietnie ale na Serie A, tutaj objeżdzany niemilosiernie, Llorente został w szatni, Pirlo... no wlasnie Andrea...co z toba jest. No i do tego meczy zycia bramkarza - obstawiam remis i transfer do lepszego klubu golkipera Malmo.