LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 13:00

Buffalo pisze:BTW. Co do daje, że klub podpisuje kontrakt z jakaś znaną firmą odzieżową, szwalnią, czy Bóg wie czym jeszcze, skoro do tych najznakomitszych garniturów, marynarek co niektórzy zakładają czarne adasie :shock: Rozumiem coś takiego u dzieciaków na przedstawieniu w podstawówce, gdzie rodziców nie stać, lub wychodzą z założenia, że noga dziecka tak szybko rośnie, że nie opłaca kupować się pantofli czy innych eleganckich butów...ale taki ktoś jak Nedved, który reprezentuje nasz klub na arenie międzynarodowej i jest niejako naszym ambasadorem :shock: Jeżeli w klubie obowiązuje jakiś dress code, to niech on do cholery dotyczy także obuwia!
Może to ekstrawagancja (jak McCartney w garniturze i adidasach u królowej) a może po prostu chłopaki mają obowiązek chodzenia w garniturach a buty dobierają sami. Mnie też raził Nedved w adidasach na losowaniu grup LM, ale cóż, kto bogatemu zabroni?

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 13:38

Buffalo pisze:BTW. Co do daje, że klub podpisuje kontrakt z jakaś znaną firmą odzieżową, szwalnią, czy Bóg wie czym jeszcze, skoro do tych najznakomitszych garniturów, marynarek co niektórzy zakładają czarne adasie :shock: Rozumiem coś takiego u dzieciaków na przedstawieniu w podstawówce, gdzie rodziców nie stać, lub wychodzą z założenia, że noga dziecka tak szybko rośnie, że nie opłaca kupować się pantofli czy innych eleganckich butów...ale taki ktoś jak Nedved, który reprezentuje nasz klub na arenie międzynarodowej i jest niejako naszym ambasadorem :shock: Jeżeli w klubie obowiązuje jakiś dress code, to niech on do cholery dotyczy także obuwia!
No i w czym problem masz? Gdybyś Ty musiał tyle podróżować to też założyłbyś Fluxy zamiast pantofelek. Po drugie uczyć masz piłkarzy za którymi stoi szereg specjalistów, a Ty pewnie się kompletnie na tym nie znasz. Prowadzisz blog modowy, pracujesz w Bytom albo czymś podobnym? Dress code obowiązuje na oficjalnych spotkaniach, przejście po murawie to nie oficjalne spotkanie.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 14:09

Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem :/

Taka ciekawostka, że Malmo wciąż ma teoretyczne szanse na awans przy takim układzie:

Malmo - Juventus 1
Atletico - Olympiakos 1

Juventus - Atletico 2
Olympiakos - Malmo X

Niby musielibyśmy bardzo sfrajerzyć, ale czekajcie, czekajcie... jesteśmy Juventusem i gramy nie we Włoszech, ale w LM.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 14:27

Crunny pisze:Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem :/

Taka ciekawostka, że Malmo wciąż ma teoretyczne szanse na awans przy takim układzie:

Malmo - Juventus 1
Atletico - Olympiakos 1

Juventus - Atletico 2
Olympiakos - Malmo X

Niby musielibyśmy bardzo sfrajerzyć, ale czekajcie, czekajcie... jesteśmy Juventusem i gramy nie we Włoszech, ale w LM.
Frajerzenie to nasza specjalność :smile: Myślę, że to wygramy, ale po ciężkim meczu, wymęczymy po prostu.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 15:05

Mam stresa i telepawki od rana a do meczu jeszcze sporo...jak tego nie wygrają to chyba w depresję popadnę bo Juve takich ogórów powinno lać bez względu na okoliczności...

Obrazek
J1M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 15:17

-JuveFan- pisze:@Danielpiero
Canale 5. ja mam telewizje na karte z nc+ i mam ten kanał
Czy ten kanał nie będzie zakodowany w trakcie meczu ?

Liczę, że dziś znów udowodnimy jak mocni jesteśmy w ustawieniu z czwórką w obronie

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 16:16

alessandro1977 pisze:Mam stresa
Przeczytałem: "mam srakę" :? :prochno:
Crunny pisze:Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem :/
Wydaje mi się, że Juventus jest już wystarczająco doświadczonym zespołem, by zdawać sobie sprawę o jaką stawkę walczy, więc powinien uderzyć na bramkę od samego początku. Frajerstwo romy też powinno być dla nich sygnałem, że nie ma co kalkulować. Będzie dobrze, 2-0 dla Juve
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 16:20 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 16:19

alessandro1977 pisze:Mam stresa i telepawki od rana a do meczu jeszcze sporo...jak tego nie wygrają to chyba w depresję popadnę bo Juve takich ogórów powinno lać bez względu na okoliczności...

Jeśli mówisz serio to zazdroszczę Ci niezmiernie. Każdy kto za największy problem stawia sobie poczynania drużyny piłki nożnej musi wieść spokojne i szczęśliwe życie.

Liczę, że i tym razem 4-3-1-2 pokaże moc i zmiecie rywali z boiska.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 18:35

wloski pisze:
No i w czym problem masz? Gdybyś Ty musiał tyle podróżować to też założyłbyś Fluxy zamiast pantofelek. Po drugie uczyć masz piłkarzy za którymi stoi szereg specjalistów, a Ty pewnie się kompletnie na tym nie znasz. Prowadzisz blog modowy, pracujesz w Bytom albo czymś podobnym? Dress code obowiązuje na oficjalnych spotkaniach, przejście po murawie to nie oficjalne spotkanie.
1. Dress code to zbiór zasad dotyczących ubioru w zależności od okazji. I na tym każdy porządny facet znać się powinien choć piąte przez dziesiąte.
2. W czym jak w czym, ale w kwestii stylu, to piłkarzom powinni jakieś korki dawać, bo gwiazdek, które ubierają się jak pajace jest na pęczki :v
3. Sugerujesz, że adidaski do garniaka to efekt burzy mózgów sztabu stylistów?
4. Dziwna rozmowa, niech łażą jak chcą.

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 18:44

Orientuje sie ktos jak w tej chwili wyglada plyta boiska?
I jak w ogole pogodowe warunki w chwili obecnej?

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 18:54

Sajan pisze:Orientuje sie ktos jak w tej chwili wyglada plyta boiska?
I jak w ogole pogodowe warunki w chwili obecnej?
Jeśli chodzi o stan murawy, to wg informacji TuttoJuve z godz. 18:00, nie jest on zbyt dobry. Coraz więcej jest błota a coraz mniej trawy, bo w ciągu dnia padało. Ale nie znalazłem fotek, żeby to zweryfikować

Obrazek
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 19:09

Czy mi się wydaje czy nie ma zapowiedzianej transmisji na ruskim sopcast? Albo mi coś padło na oczy albo nie widzę.

Swoją drogą translator google przestał mi tłumaczyć tą stronę wam też?

Obrazek
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 19:15

Szwarou pisze:Czy mi się wydaje czy nie ma zapowiedzianej transmisji na ruskim sopcast? Albo mi coś padło na oczy albo nie widzę.

Swoją drogą translator google przestał mi tłumaczyć tą stronę wam też?
Mi tłumaczy, a co do meczów to jeśli chodzi o Ligę Mistrzów to zawsze pokazują te ciekawsze mecze, nigdy nie było wszystkich, dlatego chcąc porządnie obejrzeć spotkanie zostaje niezawodny onet:)

Ta Pani już zna wynik :prochno:

Obrazek

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 19:20

Zdjec co prawda nie ma, ale wedlug raportow jest lipa. Gamonie, mimo ostrzezen, niczym tej murawy nie przykryly.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2014, 19:22

Nie ma co, aż tak narzekać na ten stan murawy. W Stambule była inna sytuacja - nie mieliśmy Pirlo. Był "młody i niedoświadczony Pogba, który na siłę próbował grać po ziemii" i to jeszcze na regiście. Dzisiaj jest Pirlo, który w razie czego podniesie piłkę, jest Lew od grania w powietrzu w polu karnym przeciwnika, więc w najgorszym wypadku i tak mamy przewagę nad przeciwnikiem. Tak czy inaczej nasza gra opierałaby się na ataku pozycyjnym, w aktualnej sytuacji, to co najwyżej przeciwnik może mieć problemy z wyprowadzaniem kontr skrzydłami. My i tak pchamy się środkiem :) Liczę na mecz bez emocji (tzn. do naszej pierwszej bramki).

Siostra Vicka źle zapisała to 0, wygląda jak 1 :wink:

Zablokowany