LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS
- Makiavel
- Juventino
Może to ekstrawagancja (jak McCartney w garniturze i adidasach u królowej) a może po prostu chłopaki mają obowiązek chodzenia w garniturach a buty dobierają sami. Mnie też raził Nedved w adidasach na losowaniu grup LM, ale cóż, kto bogatemu zabroni?Buffalo pisze:BTW. Co do daje, że klub podpisuje kontrakt z jakaś znaną firmą odzieżową, szwalnią, czy Bóg wie czym jeszcze, skoro do tych najznakomitszych garniturów, marynarek co niektórzy zakładają czarne adasie :shock: Rozumiem coś takiego u dzieciaków na przedstawieniu w podstawówce, gdzie rodziców nie stać, lub wychodzą z założenia, że noga dziecka tak szybko rośnie, że nie opłaca kupować się pantofli czy innych eleganckich butów...ale taki ktoś jak Nedved, który reprezentuje nasz klub na arenie międzynarodowej i jest niejako naszym ambasadorem :shock: Jeżeli w klubie obowiązuje jakiś dress code, to niech on do cholery dotyczy także obuwia!
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- wloski
- Juventino
No i w czym problem masz? Gdybyś Ty musiał tyle podróżować to też założyłbyś Fluxy zamiast pantofelek. Po drugie uczyć masz piłkarzy za którymi stoi szereg specjalistów, a Ty pewnie się kompletnie na tym nie znasz. Prowadzisz blog modowy, pracujesz w Bytom albo czymś podobnym? Dress code obowiązuje na oficjalnych spotkaniach, przejście po murawie to nie oficjalne spotkanie.Buffalo pisze:BTW. Co do daje, że klub podpisuje kontrakt z jakaś znaną firmą odzieżową, szwalnią, czy Bóg wie czym jeszcze, skoro do tych najznakomitszych garniturów, marynarek co niektórzy zakładają czarne adasie :shock: Rozumiem coś takiego u dzieciaków na przedstawieniu w podstawówce, gdzie rodziców nie stać, lub wychodzą z założenia, że noga dziecka tak szybko rośnie, że nie opłaca kupować się pantofli czy innych eleganckich butów...ale taki ktoś jak Nedved, który reprezentuje nasz klub na arenie międzynarodowej i jest niejako naszym ambasadorem :shock: Jeżeli w klubie obowiązuje jakiś dress code, to niech on do cholery dotyczy także obuwia!
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem 
Taka ciekawostka, że Malmo wciąż ma teoretyczne szanse na awans przy takim układzie:
Malmo - Juventus 1
Atletico - Olympiakos 1
Juventus - Atletico 2
Olympiakos - Malmo X
Niby musielibyśmy bardzo sfrajerzyć, ale czekajcie, czekajcie... jesteśmy Juventusem i gramy nie we Włoszech, ale w LM.

Taka ciekawostka, że Malmo wciąż ma teoretyczne szanse na awans przy takim układzie:
Malmo - Juventus 1
Atletico - Olympiakos 1
Juventus - Atletico 2
Olympiakos - Malmo X
Niby musielibyśmy bardzo sfrajerzyć, ale czekajcie, czekajcie... jesteśmy Juventusem i gramy nie we Włoszech, ale w LM.
Frajerzenie to nasza specjalnośćCrunny pisze:Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem
Malmo - Juventus 1
Atletico - Olympiakos 1
Juventus - Atletico 2
Olympiakos - Malmo X
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam stresa i telepawki od rana a do meczu jeszcze sporo...jak tego nie wygrają to chyba w depresję popadnę bo Juve takich ogórów powinno lać bez względu na okoliczności...

- J1M
- Juventino
Czy ten kanał nie będzie zakodowany w trakcie meczu ?-JuveFan- pisze:@Danielpiero
Canale 5. ja mam telewizje na karte z nc+ i mam ten kanał
Liczę, że dziś znów udowodnimy jak mocni jesteśmy w ustawieniu z czwórką w obronie
- annihilator1988
- Juventino
Przeczytałem: "mam srakę" :?alessandro1977 pisze:Mam stresa

Wydaje mi się, że Juventus jest już wystarczająco doświadczonym zespołem, by zdawać sobie sprawę o jaką stawkę walczy, więc powinien uderzyć na bramkę od samego początku. Frajerstwo romy też powinno być dla nich sygnałem, że nie ma co kalkulować. Będzie dobrze, 2-0 dla JuveCrunny pisze:Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 16:20 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Kamex22
- Juventino
alessandro1977 pisze:Mam stresa i telepawki od rana a do meczu jeszcze sporo...jak tego nie wygrają to chyba w depresję popadnę bo Juve takich ogórów powinno lać bez względu na okoliczności...
Jeśli mówisz serio to zazdroszczę Ci niezmiernie. Każdy kto za największy problem stawia sobie poczynania drużyny piłki nożnej musi wieść spokojne i szczęśliwe życie.
Liczę, że i tym razem 4-3-1-2 pokaże moc i zmiecie rywali z boiska.
- Alfa i Omega
- Juventino
1. Dress code to zbiór zasad dotyczących ubioru w zależności od okazji. I na tym każdy porządny facet znać się powinien choć piąte przez dziesiąte.wloski pisze:No i w czym problem masz? Gdybyś Ty musiał tyle podróżować to też założyłbyś Fluxy zamiast pantofelek. Po drugie uczyć masz piłkarzy za którymi stoi szereg specjalistów, a Ty pewnie się kompletnie na tym nie znasz. Prowadzisz blog modowy, pracujesz w Bytom albo czymś podobnym? Dress code obowiązuje na oficjalnych spotkaniach, przejście po murawie to nie oficjalne spotkanie.Buffalo pisze:BTW. Co do daje, że klub podpisuje kontrakt z jakaś znaną firmą odzieżową, szwalnią, czy Bóg wie czym jeszcze, skoro do tych najznakomitszych garniturów, marynarek co niektórzy zakładają czarne adasie :shock: Rozumiem coś takiego u dzieciaków na przedstawieniu w podstawówce, gdzie rodziców nie stać, lub wychodzą z założenia, że noga dziecka tak szybko rośnie, że nie opłaca kupować się pantofli czy innych eleganckich butów...ale taki ktoś jak Nedved, który reprezentuje nasz klub na arenie międzynarodowej i jest niejako naszym ambasadorem :shock: Jeżeli w klubie obowiązuje jakiś dress code, to niech on do cholery dotyczy także obuwia!
2. W czym jak w czym, ale w kwestii stylu, to piłkarzom powinni jakieś korki dawać, bo gwiazdek, które ubierają się jak pajace jest na pęczki :v
3. Sugerujesz, że adidaski do garniaka to efekt burzy mózgów sztabu stylistów?
4. Dziwna rozmowa, niech łażą jak chcą.
- Sajan
- Juventino
Orientuje sie ktos jak w tej chwili wyglada plyta boiska?
I jak w ogole pogodowe warunki w chwili obecnej?
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- pumex
- Juventino
Jeśli chodzi o stan murawy, to wg informacji TuttoJuve z godz. 18:00, nie jest on zbyt dobry. Coraz więcej jest błota a coraz mniej trawy, bo w ciągu dnia padało. Ale nie znalazłem fotek, żeby to zweryfikowaćSajan pisze:Orientuje sie ktos jak w tej chwili wyglada plyta boiska?

- delarudii
- Juventino
Mi tłumaczy, a co do meczów to jeśli chodzi o Ligę Mistrzów to zawsze pokazują te ciekawsze mecze, nigdy nie było wszystkich, dlatego chcąc porządnie obejrzeć spotkanie zostaje niezawodny onet:)Szwarou pisze:Czy mi się wydaje czy nie ma zapowiedzianej transmisji na ruskim sopcast? Albo mi coś padło na oczy albo nie widzę.
Swoją drogą translator google przestał mi tłumaczyć tą stronę wam też?
Ta Pani już zna wynik

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie ma co, aż tak narzekać na ten stan murawy. W Stambule była inna sytuacja - nie mieliśmy Pirlo. Był "młody i niedoświadczony Pogba, który na siłę próbował grać po ziemii" i to jeszcze na regiście. Dzisiaj jest Pirlo, który w razie czego podniesie piłkę, jest Lew od grania w powietrzu w polu karnym przeciwnika, więc w najgorszym wypadku i tak mamy przewagę nad przeciwnikiem. Tak czy inaczej nasza gra opierałaby się na ataku pozycyjnym, w aktualnej sytuacji, to co najwyżej przeciwnik może mieć problemy z wyprowadzaniem kontr skrzydłami. My i tak pchamy się środkiem
Liczę na mecz bez emocji (tzn. do naszej pierwszej bramki).
Siostra Vicka źle zapisała to 0, wygląda jak 1

Siostra Vicka źle zapisała to 0, wygląda jak 1