LM 14/15 (gr. A) [4]: JUVENTUS 3-2 Olympiakos
- sebatiaen
- Juventino
Ile ten zespół się musi namęczyć żeby tą jedną bramkę strzelić a i tak też zawsze coś spieprzy:(
Już nie liczę na przełamanie w europie, cała piłka włoska musi się zmienić żeby coś osiągnąć w europie.
Już nie liczę na przełamanie w europie, cała piłka włoska musi się zmienić żeby coś osiągnąć w europie.
- Vincitore
- Juventino
Myślę, że zmiana ustawienia nie ma tutaj aż tak wielkiego znaczenia. Oczywiście wygląda to schludniej i też jestem za tym by tak pozostało, ale górę tutaj bierze raczej nastawienie naszych zawodników. Gołym okiem widać, że im się chce i momentami mam przed oczami Juventus z początku sezonu 11/12, który imponował pressingiem i płynnym rozgrywaniem piłki oraz intensywnością gry.
Mamy ciepło, 45 minut naszych nadziei, jak nie wygramy będzie koniec, jak nie wygramy 3:1 będziemy najwyżej w średniej sytuacji. Aha, będziemy również frajerami, bo to co się dzieje pod bramką Olympiakosu...
Mamy ciepło, 45 minut naszych nadziei, jak nie wygramy będzie koniec, jak nie wygramy 3:1 będziemy najwyżej w średniej sytuacji. Aha, będziemy również frajerami, bo to co się dzieje pod bramką Olympiakosu...
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Wystarczy 2:1. Chyba nikt realnie nie mysli, ze nie wywalczymy u siebie punkta z Atleti, i nie wygramy z Malmoe? :shock:
Chiellini jest dretwy jak szczotka do drapania sie po plecach. Sorry, moze jest legenda, ale dla tego pana laweczka.
Sprzedalbym go razem z Lichym, Pirlo i paroma innymi ananasami, ale nie mamy az tak bogatego skladu zeby pozbywac sie 8-10 zawodnikow.
Chiellini jest dretwy jak szczotka do drapania sie po plecach. Sorry, moze jest legenda, ale dla tego pana laweczka.
Sprzedalbym go razem z Lichym, Pirlo i paroma innymi ananasami, ale nie mamy az tak bogatego skladu zeby pozbywac sie 8-10 zawodnikow.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2014, 21:48 przez Dobry Mudżyn, łącznie zmieniany 1 raz.
BESTER MANN, BESTEEER !

- booyak
- Juventino
Może o to że jest nadzieja że skończy się lepiej niż dotychczas? Przynajmniej gra wygląda lepiej/składniej/ciekawiej niż w dotychczasowych meczach tego sezonu.zahor pisze:Wydawało mi się że mi idzie nie najgorzej jeżeli chodzi o obniżanie oczekiwań i przystosowywanie się do faktu, że w Europie Juventus jest średniakiem, ale widzę że inni poczynili na tym polu dużo większe postępy. Juventus grając najprawdopodobniej najważniejszy mecz w sezonie do przerwy remisuje u siebie z drużyną z Grecji, na chwile obecną jest jedną nogą poza Ligą Mistrzów. Wchodzę i co czytam? Że jest bardzo dobrze, że gra się podoba, że zasadniczo git malina, że tylko tak dalej. O co chodzi?
★ ★ ★
- Mate.G
- Juventino
Genialny mecz, ależ szkoda karnego Vidala
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Katastrofalna skuteczność, znowu to samo,multum okazji,nic ie strzelają, bramki fartowne i geniusz Andrei.Karny to kwintesencja braku skuteczności.
Skuteczność to coś w czym Juve odstaje od czołówki najbardziej.
Ważne 3pkt, ale gdyby było 4-2 to już nie trzeba się oglądać na nikogo a tak nawet 2 wygrane mogą nie dać awansu;/
Skuteczność to coś w czym Juve odstaje od czołówki najbardziej.
Ważne 3pkt, ale gdyby było 4-2 to już nie trzeba się oglądać na nikogo a tak nawet 2 wygrane mogą nie dać awansu;/
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2014, 22:41 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebatiaen
- Juventino
Ale to Vidal zwalił.
Jak dla mnie wyrównana gra z grekami tylko udowodniła mnie w przekonaniu że seriea jest do banii.
Nasi walczyli ale żeby potem znowu nie bylo że grecy wyjdą bo nasi wygrają z Malmoe i oba zespoły zremisują z Athletico, żeby potem nie biadolili że znowu pech...
Jak dla mnie wyrównana gra z grekami tylko udowodniła mnie w przekonaniu że seriea jest do banii.
Nasi walczyli ale żeby potem znowu nie bylo że grecy wyjdą bo nasi wygrają z Malmoe i oba zespoły zremisują z Athletico, żeby potem nie biadolili że znowu pech...
- Mate.G
- Juventino
Ten nietrafiony karny może wyjść Vidalowi na plus
Dzisiaj grali świetnie. Vidal widać było, że to nie ta forma do której Nas przyzwyczaił
Dzisiaj grali świetnie. Vidal widać było, że to nie ta forma do której Nas przyzwyczaił

- kuba2424
- Juventino
Olympiakos nie zremisuje na wyjeździe z Athletico, co nie oznacza że my z nimi zremisujemy.sebatiaen pisze: Nasi walczyli ale żeby potem znowu nie bylo że grecy wyjdą bo nasi wygrają z Malmoe i oba zespoły zremisują z Athletico, żeby potem nie biadolili że znowu pech...
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2014, 22:42 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.