W tym sezonie oplacilem skladke czlonkowska. Trzeba to jakos zglosic?Maly pisze:nie jesteś członkiem stowarzyszeniakosciu88 pisze:Czy jak probujecie wejsc na forum Drughi Polska tez wam sie pokazuje:"Wybrane przez Ciebie forum nie istnieje?
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- kosciu88
- Juventino

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
-
Piccolo181
- Juventino

-
fexer
- Juventino

właśnie mam ten sam problem co wyżej opisane. w tym roku opłaciłęm składkę itd itp aby zostać członkiem stowarzyszenia Drughi i jak na razie cicho sza...tylko jeden mail że faktycznie zaksięgowano pieniądze ale poza tym żadnych info.niby jakieś koszulki niby coś, a nawet na forum nie można obejrzeć szczegółowych informacji odnośnie wyjazdu na mecz....proszę o wyjaśnienia. a jeśli już coś trzeba zrobić aby zostać uwzględnionym na forum jaki członek stowarzyszenia to proszę o informację bo jak widać nie jestem pierwszą osobą a to oznacza że coś jest na rzeczy z przepływem informacji.
- charles
- Juventino

-
Piccolo181
- Juventino

- Dż0ki
- Juventino

Jeśli na stronce https://www.listicket.com/ticketing/hom ... =1&idCat=2 nie widzę meczu Juventus - Torino, który odbędzie się 30.11. to oznacza, że jeszcze nie jest prowadzona sprzedaż biletów tak? Pytam, bo nie chcę przegapić sprawy.
pzdr
pzdr
-
Reaper
- Juventino

Dokladnie.Dż0ki pisze:Jeśli na stronce https://www.listicket.com/ticketing/hom ... =1&idCat=2 nie widzę meczu Juventus - Torino, który odbędzie się 30.11. to oznacza, że jeszcze nie jest prowadzona sprzedaż biletów tak? Pytam, bo nie chcę przegapić sprawy.
pzdr
Najlepiej patrzeć po stronie Juve:
http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/index
Jak tam nie ma to na listicket też nie będzie.
- drozdi
- Juventino

- tabo89
- Juventino

-
Reaper
- Juventino

Można debetówką. Właśnie przed chwilą takiej użyłem przy zakupie biletów Roma - Juventusmiszcz17 pisze:Podziękowania dla autora za poradnik, naprawdę jest przydatny dla kogoś kto wybiera się na mecz swojej ukochanej drużyny do Turynu![]()
Sam wybieram się na przełomie marca-kwietnia na mecz z Napoli, mam nadzieję, że na listicket upoluje jakiś bilecik - oby!
Mam pytanie co do płatności na tej stronie: czy w grę wchodzi tylko płatność kartą kredytową? Bo osobiście takowej nie posiadam, jedynie zwykłą debetową. Czy taką można byłoby zapłacić?
Są jeszcze bilety po 35 i 50 ojro, ale tylko na curva sud i nord, także trzeba z " najgorszymi" Romanistami siedzieć
-
Michau97
- Juventino