Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- kosciu88
- Juventino
W tym sezonie oplacilem skladke czlonkowska. Trzeba to jakos zglosic?Maly pisze:nie jesteś członkiem stowarzyszeniakosciu88 pisze:Czy jak probujecie wejsc na forum Drughi Polska tez wam sie pokazuje:"Wybrane przez Ciebie forum nie istnieje?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Piccolo181
- Juventino
kurde a co trzeba zrobic zeby zostac czlonkiem stowarzyszenia i czy jest jeszcze taka mozliwosc ?? a z ciekawosci jaki jest koszt takiego wypadu ??
- fexer
- Juventino
właśnie mam ten sam problem co wyżej opisane. w tym roku opłaciłęm składkę itd itp aby zostać członkiem stowarzyszenia Drughi i jak na razie cicho sza...tylko jeden mail że faktycznie zaksięgowano pieniądze ale poza tym żadnych info.niby jakieś koszulki niby coś, a nawet na forum nie można obejrzeć szczegółowych informacji odnośnie wyjazdu na mecz....proszę o wyjaśnienia. a jeśli już coś trzeba zrobić aby zostać uwzględnionym na forum jaki członek stowarzyszenia to proszę o informację bo jak widać nie jestem pierwszą osobą a to oznacza że coś jest na rzeczy z przepływem informacji.
- charles
- Juventino
proszę o jeszcze trochę cierpliwości, wszyscy nowi członkowie dostaną lada dzień dostęp do forum gdzie znajdą więcej informacj. Zapisy na mecz z Romą potrwają jeszcze dwa tygodnie, jakby co to po więcej informacji można pisać do mnie na priwa.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Piccolo181
- Juventino
a mam pytanie czy mozna dostac sie jeszcze do stowarzyszenia ?
- Dż0ki
- Juventino
Jeśli na stronce https://www.listicket.com/ticketing/hom ... =1&idCat=2 nie widzę meczu Juventus - Torino, który odbędzie się 30.11. to oznacza, że jeszcze nie jest prowadzona sprzedaż biletów tak? Pytam, bo nie chcę przegapić sprawy.
pzdr
pzdr
- Reaper
- Juventino
Dokladnie.Dż0ki pisze:Jeśli na stronce https://www.listicket.com/ticketing/hom ... =1&idCat=2 nie widzę meczu Juventus - Torino, który odbędzie się 30.11. to oznacza, że jeszcze nie jest prowadzona sprzedaż biletów tak? Pytam, bo nie chcę przegapić sprawy.
pzdr
Najlepiej patrzeć po stronie Juve:
http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/index
Jak tam nie ma to na listicket też nie będzie.
- drozdi
- Juventino
Dżoki też będę w Turynie w tym czasie. Czekam na możliwość zakupu biletu przez forum. Można się skumać gdzieś na mieście
Ktoś jeszcze się wybiera?
Swoją drogą fajnie by było jakby już został rozwiązany problem dostępu do działu drughi na forum

Swoją drogą fajnie by było jakby już został rozwiązany problem dostępu do działu drughi na forum

- tabo89
- Juventino
- Reaper
- Juventino
Można debetówką. Właśnie przed chwilą takiej użyłem przy zakupie biletów Roma - Juventusmiszcz17 pisze:Podziękowania dla autora za poradnik, naprawdę jest przydatny dla kogoś kto wybiera się na mecz swojej ukochanej drużyny do Turynu![]()
Sam wybieram się na przełomie marca-kwietnia na mecz z Napoli, mam nadzieję, że na listicket upoluje jakiś bilecik - oby!
Mam pytanie co do płatności na tej stronie: czy w grę wchodzi tylko płatność kartą kredytową? Bo osobiście takowej nie posiadam, jedynie zwykłą debetową. Czy taką można byłoby zapłacić?

Są jeszcze bilety po 35 i 50 ojro, ale tylko na curva sud i nord, także trzeba z " najgorszymi" Romanistami siedzieć

- Michau97
- Juventino
ej jedziemy do turynu na juve inter 6 stycznia?
nigdy nie bylem wiec nie wiem jak zorganizowac taki wyjazd, do berlina polski bus za 30zl jedzie, a z berlina codziennie sa loty, ktos ma doswiadczenie i pomoglby to zorganizowac jak najtaniej? dobry mecz moze byc
nigdy nie bylem wiec nie wiem jak zorganizowac taki wyjazd, do berlina polski bus za 30zl jedzie, a z berlina codziennie sa loty, ktos ma doswiadczenie i pomoglby to zorganizowac jak najtaniej? dobry mecz moze byc