Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- Bezimienny
- Juventino
Kwestia zdaje się wygląda tak - przedłużałem umowę ( internet i tv ) i Pani z salonu pokazała mi jak wygląda nowy pakiet TV - patrzę interesujące mnie kanały ( w tym nSport) w pakiecie wyżej, to się pytam czy nie da się tego załatwić, że po prostu umowa jest przedłużana na starych warunkach. Pani powiedziała, że nie będzie nic zmieniać tam u nich w systemie ( tylko aneks przedłużający) i zobaczymy czy system to przyjmie i jak się okazało przyjął.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
może trochę przesadziłem ;P ceny jak widzę poszły w górę a i w ogóle nie wszędzie jest już pakiet sport a jedynie platinium, także no niestety nie poskaczesz...white_wolv pisze:Pakiet sport z najlepszymi ligami za 17 zl ?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rozradowany
- Juventino
Dla tych co mieli nadzieję zobaczyć Atletico-Juve w TVP ... Chłopaki z Woronicza puszczają Arsenal-Galatasaray 

- AVE JUVE!!!
- Juventino
ja sie wogole nie nastawialem na nasze mecze w grupie na tvp
Mecz spoko Arsenal ktory nie zdobyl nic od setek tysiecy lat i kebaby ( nasi pogromcy !
)
Co tam finalista LM i mistz wsiowej serie a
Mecz spoko Arsenal ktory nie zdobyl nic od setek tysiecy lat i kebaby ( nasi pogromcy !

- Mate.G
- Juventino
Ej ale w Arsenalu gra Polak i może strzeli bramkęAVE JUVE!!! pisze:ja sie wogole nie nastawialem na nasze mecze w grupie na tvp
Mecz spoko Arsenal ktory nie zdobyl nic od setek tysiecy lat i kebaby ( nasi pogromcy !)

Mistrz Włoch i Hiszpanii grają razem a Ci pokazują Arsenal? RLY!?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ogląda ktoś dzisiejszy mecz na sts.pl? Bo wydaje mi się, że transmisja jest trochę opóźniona a strona spojlery wali - jeszcze karny nie wykonany a już wynik 1:0.
No i te ich żałosne dodatki dźwiękowe - radość sztucznej publiczności, serio, da się to jakoś wyłączyć? :doh:
No i te ich żałosne dodatki dźwiękowe - radość sztucznej publiczności, serio, da się to jakoś wyłączyć? :doh:
- Mate.G
- Juventino
Mógłby ktoś z ciekawości wrzucić screna transmisji z sts.pl?
- Kubba
- Juventino
Mam pewien problem z dzisiejszym zamiarem obejrzenia meczu Romy ( w sumie na tę chwilę już nie ma sensu 4-0). Ale do rzeczy.
Próbowałem odaplić mecz przez SopCasta... klikałem w niezliczona liczbę linków i po chwili za każdym razem wyskakiwał mi komunikat Can not acces SopCast service. Dziwne, że każdy link dostępny na necie mi to pokazywał... Co najśmieszniejsze jak kliknąłem aby odpalić kilka kanałów z listy Sopa to za każdym razem mi ładowało.
Restartowałem kompa, a później odinstalowałem i ponownie zainstalowałem Casta i nic...
Pomoże ktoś? Jutro mecz Juve i aż strach pomyśleć, że nie obejrze u "kolegów" Ruskich...
Próbowałem odaplić mecz przez SopCasta... klikałem w niezliczona liczbę linków i po chwili za każdym razem wyskakiwał mi komunikat Can not acces SopCast service. Dziwne, że każdy link dostępny na necie mi to pokazywał... Co najśmieszniejsze jak kliknąłem aby odpalić kilka kanałów z listy Sopa to za każdym razem mi ładowało.
Restartowałem kompa, a później odinstalowałem i ponownie zainstalowałem Casta i nic...
Pomoże ktoś? Jutro mecz Juve i aż strach pomyśleć, że nie obejrze u "kolegów" Ruskich...
- blackrider85
- Juventino
Mam dokładnie to samo. Myślałem że to tylko u mnie ale widocznie jakąś awarie ma SopCastKubba pisze:Mam pewien problem z dzisiejszym zamiarem obejrzenia meczu Romy ( w sumie na tę chwilę już nie ma sensu 4-0). Ale do rzeczy.
- Franek205
- Juventino
Niestety też to mam. Na livefootball.ws nie odpalał żaden stream, dopiero któryś na wiziwig.tv włączył się. Prędzej z niektórymi streamami jest coś nie tak.
- Antek666
- Juventino
Gdy już witałem się z gąską to mi pokazali ciemną stronę emigracji...mateelv pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/olymp ... uryn/snp6w
Macie pół godziny na zakup za 6zł
Nie masz polskiego IP.
Ze względu na ograniczenia licencyjne, z serwisu sport.vod.pl można korzystać wyłącznie na terenie Polski. Twój adres IP wskazuje, że przebywasz za granicą.

Nie chcę mi się chyba teraz bawić w udawanie polskiego IP, w sumie bo nawet może podczas meczu znowu by mnie wyłapali?

- Hed2
Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma komentarza (chyba, że coś się zmieniło). Zamiast niego słyszysz wszystko ze stadionu, co w pewnych momentach może być odebrane jako ogromna zaleta.Hed pisze:Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)
Tak, mail, szybki przelew/sms i jazda ;-)
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Sopcast zrobil sie ostatnio bardzo wybredny, polaczyc sie w trakcie transmisji jest cholernie trudno. Jedyna sensowna opcja to wlaczyc 5/10 minut przez meczem i trzymac cale spotkanie. Wylaczenie w czasie przerwy konczy sie szewska pasja.