Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
Bezimienny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:29

Kwestia zdaje się wygląda tak - przedłużałem umowę ( internet i tv ) i Pani z salonu pokazała mi jak wygląda nowy pakiet TV - patrzę interesujące mnie kanały ( w tym nSport) w pakiecie wyżej, to się pytam czy nie da się tego załatwić, że po prostu umowa jest przedłużana na starych warunkach. Pani powiedziała, że nie będzie nic zmieniać tam u nich w systemie ( tylko aneks przedłużający) i zobaczymy czy system to przyjmie i jak się okazało przyjął.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 22:50

white_wolv pisze:Pakiet sport z najlepszymi ligami za 17 zl ?
może trochę przesadziłem ;P ceny jak widzę poszły w górę a i w ogóle nie wszędzie jest już pakiet sport a jedynie platinium, także no niestety nie poskaczesz...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
rozradowany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 11:13

Dla tych co mieli nadzieję zobaczyć Atletico-Juve w TVP ... Chłopaki z Woronicza puszczają Arsenal-Galatasaray :(

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 11:43

ja sie wogole nie nastawialem na nasze mecze w grupie na tvp

Mecz spoko Arsenal ktory nie zdobyl nic od setek tysiecy lat i kebaby ( nasi pogromcy ! :( )

Co tam finalista LM i mistz wsiowej serie a :P

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 20:20

AVE JUVE!!! pisze:ja sie wogole nie nastawialem na nasze mecze w grupie na tvp

Mecz spoko Arsenal ktory nie zdobyl nic od setek tysiecy lat i kebaby ( nasi pogromcy ! :( )

Co tam finalista LM i mistz wsiowej serie a :P
Ej ale w Arsenalu gra Polak i może strzeli bramkę :prochno:

Mistrz Włoch i Hiszpanii grają razem a Ci pokazują Arsenal? RLY!?

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 21:33

Ogląda ktoś dzisiejszy mecz na sts.pl? Bo wydaje mi się, że transmisja jest trochę opóźniona a strona spojlery wali - jeszcze karny nie wykonany a już wynik 1:0.
No i te ich żałosne dodatki dźwiękowe - radość sztucznej publiczności, serio, da się to jakoś wyłączyć? :doh:

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2014, 19:01

Mógłby ktoś z ciekawości wrzucić screna transmisji z sts.pl?

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 21:17

Mam pewien problem z dzisiejszym zamiarem obejrzenia meczu Romy ( w sumie na tę chwilę już nie ma sensu 4-0). Ale do rzeczy.

Próbowałem odaplić mecz przez SopCasta... klikałem w niezliczona liczbę linków i po chwili za każdym razem wyskakiwał mi komunikat Can not acces SopCast service. Dziwne, że każdy link dostępny na necie mi to pokazywał... Co najśmieszniejsze jak kliknąłem aby odpalić kilka kanałów z listy Sopa to za każdym razem mi ładowało.

Restartowałem kompa, a później odinstalowałem i ponownie zainstalowałem Casta i nic...

Pomoże ktoś? Jutro mecz Juve i aż strach pomyśleć, że nie obejrze u "kolegów" Ruskich...

blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 21:36

Kubba pisze:Mam pewien problem z dzisiejszym zamiarem obejrzenia meczu Romy ( w sumie na tę chwilę już nie ma sensu 4-0). Ale do rzeczy.

Próbowałem odaplić mecz przez SopCasta... klikałem w niezliczona liczbę linków i po chwili za każdym razem wyskakiwał mi komunikat Can not acces SopCast service. Dziwne, że każdy link dostępny na necie mi to pokazywał... Co najśmieszniejsze jak kliknąłem aby odpalić kilka kanałów z listy Sopa to za każdym razem mi ładowało.

Restartowałem kompa, a później odinstalowałem i ponownie zainstalowałem Casta i nic...

Pomoże ktoś? Jutro mecz Juve i aż strach pomyśleć, że nie obejrze u "kolegów" Ruskich...
Mam dokładnie to samo. Myślałem że to tylko u mnie ale widocznie jakąś awarie ma SopCast

Franek205

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 23:23

Niestety też to mam. Na livefootball.ws nie odpalał żaden stream, dopiero któryś na wiziwig.tv włączył się. Prędzej z niektórymi streamami jest coś nie tak.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 23:27

http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/olymp ... uryn/snp6w

Macie pół godziny na zakup za 6zł :wink:

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 23:39

mateelv pisze:http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/olymp ... uryn/snp6w

Macie pół godziny na zakup za 6zł :wink:
Gdy już witałem się z gąską to mi pokazali ciemną stronę emigracji...
Nie masz polskiego IP.
Ze względu na ograniczenia licencyjne, z serwisu sport.vod.pl można korzystać wyłącznie na terenie Polski. Twój adres IP wskazuje, że przebywasz za granicą.
:prochno: :angry:
Nie chcę mi się chyba teraz bawić w udawanie polskiego IP, w sumie bo nawet może podczas meczu znowu by mnie wyłapali? :think:

Hed2

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 14:17

Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 15:41

Hed pisze:Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)
Nie ma komentarza (chyba, że coś się zmieniło). Zamiast niego słyszysz wszystko ze stadionu, co w pewnych momentach może być odebrane jako ogromna zaleta.
Tak, mail, szybki przelew/sms i jazda ;-)

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 15:43

Sopcast zrobil sie ostatnio bardzo wybredny, polaczyc sie w trakcie transmisji jest cholernie trudno. Jedyna sensowna opcja to wlaczyc 5/10 minut przez meczem i trzymac cale spotkanie. Wylaczenie w czasie przerwy konczy sie szewska pasja.

ODPOWIEDZ