Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 00:42

Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.

City i Real sie wycofuja, rzekomo, zostalismy tylko my na placu boju. Do Realu ma trafic Cziczarito. Niektore zrodla podaja, ze jestesmy w bliskim kontakcie z wladzaim Realu, wlasnie na temat transferow. Oni maja sciagnac Meksykanina, a my Kolumbijczyka.

Duzo bardzo dziwnych zrodel o tym pisze, ale konkretow od powaznych ludzi brak. Generalnie, jest to najdziwniejsza historia ostatnich lat.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 00:48

jakku1 pisze:Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.

City i Real sie wycofuja, rzekomo, zostalismy tylko my na placu boju. Do Realu ma trafic Cziczarito. Niektore zrodla podaja, ze jestesmy w bliskim kontakcie z wladzaim Realu, wlasnie na temat transferow. Oni maja sciagnac Meksykanina, a my Kolumbijczyka.

Duzo bardzo dziwnych zrodel o tym pisze, ale konkretow od powaznych ludzi brak. Generalnie, jest to najdziwniejsza historia ostatnich lat.
Wlasnie tez to czytam i sam nie wiem co myslec.

Przyjscie Radamela oznaczalo by ze mamy Llorente,Teveza,Comana,Morate,Giovinco i Falcao tj 6 napastnikow - mogacych grać 1-2/3/2 itp

Moze odpalimy Sebe?:>

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 00:54

Adrian27th pisze:
jakku1 pisze:Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.

Wlasnie tez to czytam i sam nie wiem co myslec.

Przyjscie Radamela oznaczalo by ze mamy Llorente,Teveza,Comana,Morate,Giovinco i Falcao tj 6 napastnikow - mogacych grać 1-2/3/2 itp

Moze odpalimy Sebe?:>
Nie odpalimy raczej juz nikogo, ale druzyna raczej bedzie grac 4321. Bez wzgledu na to czy przyjdzie Cziczarito, Denis czy Falcao (nie uwierze dopoki nie zobacze, nawet jak GDM napisze o tym, ze "deal done").

Do 4321 potrzebujemy mniej wiecej 5-6 ofensywnych pilkarzy do rotacji, zwlaszcza, ze Morata jest kontuzjowany. Conte przy 352 mial 5 napastnikow.

Edit: Falcao raczej odchodzi z Monaco. Mowia o tym juz powaznie zrodla. Nie wiadomo jeszcze jednak gdzie. City, Real albo, ekhm, rzekomo my. Ale bardziej stawiam, ze pozyskamy jutro/w poniedzialek Denisa, niz Falcao.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:04

Real zaprzecza,City zaprzecza, nas nie właczaja do grona kandydatów.

Falcao mowi ze wpis z tw byl podrobiony (o Realu), a przeciez gdyby tam szedł to nie dementowal by takich pogłosek.

Sam nie wiem, ale głupio sie łudze nadzieją że jesteśmy w grze :)

Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:07

A niby na jakiej zasadzie mielibyśmy pozyskać tego Falcao? bo chyba nie definitywny, bo niby za co :lol: wypozyczenie? musialby zjechac ze swoich zarobków i to sporo zeby u nas grać, coś jak Tevez, ale czego sie nie robi by grać w Juve? :smile:

TURBOPAWEL

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:08

wpis na tłiterze był prawdziwy

favstar.fm/users/FALCAO/recent

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:09

Adrian27th pisze:Real zaprzecza,City zaprzecza, nas nie właczaja do grona kandydatów.

Falcao mowi ze wpis z tw byl podrobiony (o Realu), a przeciez gdyby tam szedł to nie dementowal by takich pogłosek.

Sam nie wiem, ale głupio sie łudze nadzieją że jesteśmy w grze :)
Ktos z LGDS napisal, ze jestesmy znow w grze i rozmawiamy z Realem w sprawie dwoch zawodnikow, wlasnie Cziczarito i Falcao. Dla mnie jest oczywiste, ze jesli juz to wezmiemy Meksykanina, ale Laudisa dalej ciagnie te swoja opowiesc o Kolumbijczyku.

Co do tego wpisu na twitterze to nie wiem, ale wyglada na fejk. Nie mam tam konta, czy ten powyzszy link to jakis powazny dowod?

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:16

Falcao zaprzeczyl oficjalnie,wiec fake.

http://www.redcafe.net/threads/arturo-v ... 0/page-626

Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc.

Ozyli bardzo. :prochno:

To raczej pompowana bańka, bo Arturo zostaje - co nie?

TURBOPAWEL

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:24

no zaprzeczył, ale na tym favstarze można zobaczyć usunięty wpis=był na jego twitterze.

http://en.wikipedia.org/wiki/Favstar

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:25

jackop pisze:@Arbuzini, nie ściemniaj. Wszyscy wiedzą, że chciałbyś braci Ayew :D
Ten młodszy to chyba na takiej zasadzie jak brat Kaki w Milanie ;). A Andre zawsze spoko :ok: . Może za rok za Pepe, darmo ma być :prochno:

Ale się cyrki ostawiają teraz na koniec. Oby się nie skończyło na jakimś Denisie, takich ruchów to nam nie trzeba.

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 01:31

To co, budzimy się rano, a tu Radamel Falcao na testach medycznych w Turynie? :D

Forza Juve!
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 07:33

Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.
Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.

west88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 09:34

ewerthon pisze:
Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.
Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.
Z całym szacunkiem, ale przykład Fabio jest głupi, bo wszyscy wiemy, dlaczego sobie nie pograł. :/

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 09:38

Adrian27th pisze: http://www.redcafe.net/threads/arturo-v ... 0/page-626

Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc.

Ozyli bardzo. :prochno:

To raczej pompowana bańka, bo Arturo zostaje - co nie?
Ożesz, nie wierzę. Wczoraj, jak Vidal był zmieniany przez Pereyrę, przeszło mi przez myśl, żeby pocisnąć z fanów United, wejść na ich stronę i napisać coś w stylu: "Vidal zmieniony w 86 minucie meczu, to znak, że jego samolot do Manchesteru lada chwila odlatuje." Uznałem jednak, że byłoby to zbyt głupie, aby ktokolwiek podwchywcił. Myliłem się... :D

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2014, 09:42

west88 pisze:
ewerthon pisze:
Z całym szacunkiem, ale przykład Fabio jest głupi, bo wszyscy wiemy, dlaczego sobie nie pograł. :/
No to dwa lata temu, Matri, albo Bendtner. Próbujecie na siłę wymyślić, że taki piłkarz jest jednak niezbędny.

Zablokowany