Mercato (Lato 2015)
- jakku1
- Juventino
Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.
City i Real sie wycofuja, rzekomo, zostalismy tylko my na placu boju. Do Realu ma trafic Cziczarito. Niektore zrodla podaja, ze jestesmy w bliskim kontakcie z wladzaim Realu, wlasnie na temat transferow. Oni maja sciagnac Meksykanina, a my Kolumbijczyka.
Duzo bardzo dziwnych zrodel o tym pisze, ale konkretow od powaznych ludzi brak. Generalnie, jest to najdziwniejsza historia ostatnich lat.
City i Real sie wycofuja, rzekomo, zostalismy tylko my na placu boju. Do Realu ma trafic Cziczarito. Niektore zrodla podaja, ze jestesmy w bliskim kontakcie z wladzaim Realu, wlasnie na temat transferow. Oni maja sciagnac Meksykanina, a my Kolumbijczyka.
Duzo bardzo dziwnych zrodel o tym pisze, ale konkretow od powaznych ludzi brak. Generalnie, jest to najdziwniejsza historia ostatnich lat.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wlasnie tez to czytam i sam nie wiem co myslec.jakku1 pisze:Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.
Przyjscie Radamela oznaczalo by ze mamy Llorente,Teveza,Comana,Morate,Giovinco i Falcao tj 6 napastnikow - mogacych grać 1-2/3/2 itp
Moze odpalimy Sebe?:>
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jakku1
- Juventino
Nie odpalimy raczej juz nikogo, ale druzyna raczej bedzie grac 4321. Bez wzgledu na to czy przyjdzie Cziczarito, Denis czy Falcao (nie uwierze dopoki nie zobacze, nawet jak GDM napisze o tym, ze "deal done").Adrian27th pisze:Wlasnie tez to czytam i sam nie wiem co myslec.jakku1 pisze:Podobno znow jest jakas szansa, ze jednak sciagniemy Falcao.
Przyjscie Radamela oznaczalo by ze mamy Llorente,Teveza,Comana,Morate,Giovinco i Falcao tj 6 napastnikow - mogacych grać 1-2/3/2 itp
Moze odpalimy Sebe?:>
Do 4321 potrzebujemy mniej wiecej 5-6 ofensywnych pilkarzy do rotacji, zwlaszcza, ze Morata jest kontuzjowany. Conte przy 352 mial 5 napastnikow.
Edit: Falcao raczej odchodzi z Monaco. Mowia o tym juz powaznie zrodla. Nie wiadomo jeszcze jednak gdzie. City, Real albo, ekhm, rzekomo my. Ale bardziej stawiam, ze pozyskamy jutro/w poniedzialek Denisa, niz Falcao.

- Adrian27th
- Juventino
Real zaprzecza,City zaprzecza, nas nie właczaja do grona kandydatów.
Falcao mowi ze wpis z tw byl podrobiony (o Realu), a przeciez gdyby tam szedł to nie dementowal by takich pogłosek.
Sam nie wiem, ale głupio sie łudze nadzieją że jesteśmy w grze
Falcao mowi ze wpis z tw byl podrobiony (o Realu), a przeciez gdyby tam szedł to nie dementowal by takich pogłosek.

Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piti
- Juventino
A niby na jakiej zasadzie mielibyśmy pozyskać tego Falcao? bo chyba nie definitywny, bo niby za co :lol: wypozyczenie? musialby zjechac ze swoich zarobków i to sporo zeby u nas grać, coś jak Tevez, ale czego sie nie robi by grać w Juve? 
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
wpis na tłiterze był prawdziwy
favstar.fm/users/FALCAO/recent
favstar.fm/users/FALCAO/recent
- jakku1
- Juventino
Ktos z LGDS napisal, ze jestesmy znow w grze i rozmawiamy z Realem w sprawie dwoch zawodnikow, wlasnie Cziczarito i Falcao. Dla mnie jest oczywiste, ze jesli juz to wezmiemy Meksykanina, ale Laudisa dalej ciagnie te swoja opowiesc o Kolumbijczyku.Adrian27th pisze:Real zaprzecza,City zaprzecza, nas nie właczaja do grona kandydatów.
Co do tego wpisu na twitterze to nie wiem, ale wyglada na fejk. Nie mam tam konta, czy ten powyzszy link to jakis powazny dowod?

- Adrian27th
- Juventino
Falcao zaprzeczyl oficjalnie,wiec fake.
http://www.redcafe.net/threads/arturo-v ... 0/page-626
Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc.
Ozyli bardzo.
To raczej pompowana bańka, bo Arturo zostaje - co nie?
http://www.redcafe.net/threads/arturo-v ... 0/page-626
Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc.
Ozyli bardzo.

- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
no zaprzeczył, ale na tym favstarze można zobaczyć usunięty wpis=był na jego twitterze.
http://en.wikipedia.org/wiki/Favstar
http://en.wikipedia.org/wiki/Favstar
- Arbuzini
- Juventino
Ten młodszy to chyba na takiej zasadzie jak brat Kaki w Milaniejackop pisze:@Arbuzini, nie ściemniaj. Wszyscy wiedzą, że chciałbyś braci Ayew![]()

Ale się cyrki ostawiają teraz na koniec. Oby się nie skończyło na jakimś Denisie, takich ruchów to nam nie trzeba.
- ewerthon
- Juventino
Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.
- west88
- Juventino
Z całym szacunkiem, ale przykład Fabio jest głupi, bo wszyscy wiemy, dlaczego sobie nie pograł.ewerthon pisze:Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.

- wojczech7
- Juventino
Ożesz, nie wierzę. Wczoraj, jak Vidal był zmieniany przez Pereyrę, przeszło mi przez myśl, żeby pocisnąć z fanów United, wejść na ich stronę i napisać coś w stylu: "Vidal zmieniony w 86 minucie meczu, to znak, że jego samolot do Manchesteru lada chwila odlatuje." Uznałem jednak, że byłoby to zbyt głupie, aby ktokolwiek podwchywcił. Myliłem się...Adrian27th pisze: http://www.redcafe.net/threads/arturo-v ... 0/page-626
Ozyli bardzo.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- ewerthon
- Juventino
No to dwa lata temu, Matri, albo Bendtner. Próbujecie na siłę wymyślić, że taki piłkarz jest jednak niezbędny.west88 pisze:Z całym szacunkiem, ale przykład Fabio jest głupi, bo wszyscy wiemy, dlaczego sobie nie pograł.ewerthon pisze:Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.