Ale ja wcale nie sugeruję, że Strootman zostanie sprzedany.Knursen pisze: naprawdę myślisz że Roma ściągnęła 34-latka żeby zastąpić Strootmana? Nie sądzisz że to jest zamiennik Taddeiego który odszedł w tym okienku?
Jakby Roma Strootmana zamieniała Keitą, to nie była by tu gdzie jest teraz, tylko tułała by się w środku tabeli. Sabatini ma jasną taktykę, sprzedaje zawodników dopiero jak ktoś rzuci duży hajs, a potem +/- połowę uzyskanej kasy przeznacza na zastępce, który okazuję się potem nie być gorszy od poprzednika (Marcos -> Benatia, Lamela -> Gervinho i ok. 40 mln w kieszeni)
Ja widzę jasno i wyraźnie prosty plan Sabatiniego na to okienko.
Strootman wraca, Keita usuwa się w cień. No chyba, że inny z środkowych pomocników dozna kontuzji... potem Keita jedzie na PNA (pod warunkiem, że Mali się zakwalifikuje, a szanse na to ma spore patrząc na grupę eliminacyjną do jakiej trafiło).
W klasyfikacji kanadyjskiej uplasował się niżej od... Romulo 8)Knursen pisze:ale po tym co widziałem w tamtym sezonie, więcej spodziewam się po Iturbe.
Oczywiście nic nie sugeruję. Chłodzę tylko optymizm.
Kibice Realu, tzn. masz na myśli te dzieci z realmadrid.pl?Knursen pisze:Myślę że kibice Realu nie bezpodstawnie cieszyli się jak dzieci po ogłoszeniu transferu Moraty i do tego wysokości kwoty.
Aha...
Nie licząc niepoważnego meczu z Indonezją U23 to Ucan tak na dobrą sprawę rozegrał jak dotąd jeden mecz w wyjściowej jedenastce więc spokojnie.Knursen pisze:Co do Ucana to fakt, chłopak jest anonimowy i ciężko coś o nim powiedzieć, ale podczas sparingów jest najlepszym graczem, więc bezpodstawnie go nie ściągnęli.
Po drugie to tylko sparingi. Juventus który bił rekordy w poprzednim sezonie w pre-sezonie wyglądał na tle innych bardzo przeciętnie żeby nie powiedzieć... słabo.
Takich i podobnych historii jest bez liku także ja sparingami i wynikami w sparingach bym się nie podniecał.