Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2014, 18:15

Zajrzałem, pogrzebałem, poczytałem i beka z Romy bo delikatnie mówiąc to... szału ni ma :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2014, 19:04

Roma oficjalnie pozyskala jakiegos turka.
A tak przegladajac posty sprzed miesiaca oskarzano niektorych o niechcec wobec romy jak i wysmiewanie ich z powodu sprzedazy kazdego wybijajacego sie zaowdnika, ale widac, ze tak wlasnei postepuje roma. Benatia na wylocie. 30-40 mln od Angoli. ALe jesli Benatia tyle wart to Vidal wart 30 % wiecej.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2014, 19:08

Myzarel pisze:Zajrzałem, pogrzebałem, poczytałem i beka z Romy bo delikatnie mówiąc to... szału ni ma :prochno:
No poki co raczej ich poczynania nie wskazuja na to zeby chcieli powazniej wlaczyc sie do walki o mistrzostwo... No ale mercato jescze troche potrwa... :)

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2014, 21:19

Myzarel pisze:Zajrzałem, pogrzebałem, poczytałem i beka z Romy bo delikatnie mówiąc to... szału ni ma :prochno:
Wystarczy poczytać komentarze kibiców Romy :lol:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2014, 11:54

zawodnikom Romy po pozostaniu Benatii, transferze Iturbe i odejściu od nas Conte zdecydowanie dopisuje humor... z cyklu "zdjęcia po imprezie" - śpiący w samolocie Florenzi:
Obrazek

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2014, 23:22

Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 26 lipca 2014, 23:34

Paweljuve2006 pisze:Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.
Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.
Trzeba też zauważyć,że oba kluby na innym etapie przygotowań. Dobrze,że Juve jedzie do Azji i Australii, nie wyobrażam sobie gry obecnym składem z kimkolwiek an tym amerykańskim turnieju:)

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2014, 23:39

AdiJuve pisze:
Paweljuve2006 pisze:Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.
Trzeba też zauważyć,że oba kluby na innym etapie przygotowań. Dobrze,że Juve jedzie do Azji i Australii, nie wyobrażam sobie gry obecnym składem z kimkolwiek an tym amerykańskim turnieju:)
W tamtym roku amerykański turniej wyszedł Nam bokiem, a potem jak było to każdy wie. Trochę mnie martwią te długie podróże.. Zamiast się przygotowywać to 2 dni spędzą w samolotach.. A przeciwnicy też z tyłka..

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2014, 23:50

Paweljuve2006 pisze:
AdiJuve pisze:
W tamtym roku amerykański turniej wyszedł Nam bokiem, a potem jak było to każdy wie. Trochę mnie martwią te długie podróże.. Zamiast się przygotowywać to 2 dni spędzą w samolotach.. A przeciwnicy też z tyłka..
Gol Pjanicia miły dla oka :) W drugiej połówce Roma sie zmobilizowała widać.

---
Racja, nawet dziadek Arsene narzekał, że taki sposób przygotowań jest z tyłka. Jedno z jego niewielu narzekań, które ma sens. Zamiast przygotowywać się jak należy to trzeba poświęcić czas na syfiaste latanie po to by zagrać z jakimś no-name'em... Rozumiem marketing i w ogóle, no ale... ciekawe swoją droga, czy coś wyjdziemy na + jeśli chodzi o hajs z tych podróży

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 00:03

Osgiliath pisze:
Paweljuve2006 pisze:
AdiJuve pisze: Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.
Gol Pjanicia miły dla oka :) W drugiej połówce Roma sie zmobilizowała widać.

---
Racja, nawet dziadek Arsene narzekał, że taki sposób przygotowań jest z tyłka. Jedno z jego niewielu narzekań, które ma sens. Zamiast przygotowywać się jak należy to trzeba poświęcić czas na syfiaste latanie po to by zagrać z jakimś no-name'em... Rozumiem marketing i w ogóle, no ale... ciekawe swoją droga, czy coś wyjdziemy na + jeśli chodzi o hajs z tych podróży
W Azji na pewno, dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 10:48

AdiJuve pisze:dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)
Lepiej się nie wypowiadaj na tematy o których nie masz pojęcia ;)

Moim zdaniem azjatycki kierunek, szczególnie po zmianie trenera jest dobry - gramy z ogórkami, co pozwoli swobodnie przygotować nowe schematy, no i zyskujemy promocję w najszybciej rozwijającym się regionie na świecie. Kluby z Anglii maltretowały te okolice kilka sezonów temu i finansowo dobrze na tym wyszli.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 12:48

Co Pjanić wsadził :roll:
Tu bramki
Po ograniu Liverpoolu 1-0, teraz porażka 3-2. Naprawdę ciekawy jestem tej romy. Personalnie wyglądają bardzo dobrze. Nie to, że się wzmacniają to jeszcze nikt nie odchodzi.
Jak zagrał ten super gwiazdor Iturbe?

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 14:17

Roma już kupować raczej skończyła, czytałem,ze muszą kogoś sprzedać by dopięli budżet być może Destro i zostaną tylko z Tottim na szpicy, więc z tych ich wzmocnień mogą wyjść osłabienia, bo bez klasycznej 9 będzie im bardzo ciężko.

selby

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 14:29

No przecież oczywistym jest że nie odejdzie jeden z dwóch napastników na szpicy, tylko raczej Ljaic bo skrzydłowych w rzymie sporo: adem, florenzi, iturbe, gervinho, emanuelson.

mnie osobiscie najbardziej ciekawi czy iturbe nie okaze sie transferowa wtopa :)

selbynator!!!
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2014, 15:49

AdiJuve pisze:dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)
Właśnie, że Amerykanie zaczynają mieć bzika na punkcie piłki nożnej, a w szczególności Premiership. Nawet jest kanał BBC Premiership, a ilość pubów dla kibiców także rośnie. Ostatnio oglądałem ciekawy dokument na ten temat.

ODPOWIEDZ