Wszystko o AS Roma
- Myzarel
- Juventino
Zajrzałem, pogrzebałem, poczytałem i beka z Romy bo delikatnie mówiąc to... szału ni ma 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Robaku
- Juventino
Roma oficjalnie pozyskala jakiegos turka.
A tak przegladajac posty sprzed miesiaca oskarzano niektorych o niechcec wobec romy jak i wysmiewanie ich z powodu sprzedazy kazdego wybijajacego sie zaowdnika, ale widac, ze tak wlasnei postepuje roma. Benatia na wylocie. 30-40 mln od Angoli. ALe jesli Benatia tyle wart to Vidal wart 30 % wiecej.
A tak przegladajac posty sprzed miesiaca oskarzano niektorych o niechcec wobec romy jak i wysmiewanie ich z powodu sprzedazy kazdego wybijajacego sie zaowdnika, ale widac, ze tak wlasnei postepuje roma. Benatia na wylocie. 30-40 mln od Angoli. ALe jesli Benatia tyle wart to Vidal wart 30 % wiecej.
- Alex96
- Juventino
No poki co raczej ich poczynania nie wskazuja na to zeby chcieli powazniej wlaczyc sie do walki o mistrzostwo... No ale mercato jescze troche potrwa...Myzarel pisze:Zajrzałem, pogrzebałem, poczytałem i beka z Romy bo delikatnie mówiąc to... szału ni ma

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zawodnikom Romy po pozostaniu Benatii, transferze Iturbe i odejściu od nas Conte zdecydowanie dopisuje humor... z cyklu "zdjęcia po imprezie" - śpiący w samolocie Florenzi:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PlanetJuve
- Juventino
Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.Paweljuve2006 pisze:Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.
Trzeba też zauważyć,że oba kluby na innym etapie przygotowań. Dobrze,że Juve jedzie do Azji i Australii, nie wyobrażam sobie gry obecnym składem z kimkolwiek an tym amerykańskim turnieju:)
- PlanetJuve
- Juventino
W tamtym roku amerykański turniej wyszedł Nam bokiem, a potem jak było to każdy wie. Trochę mnie martwią te długie podróże.. Zamiast się przygotowywać to 2 dni spędzą w samolotach.. A przeciwnicy też z tyłka..AdiJuve pisze:Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.Paweljuve2006 pisze:Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.
Trzeba też zauważyć,że oba kluby na innym etapie przygotowań. Dobrze,że Juve jedzie do Azji i Australii, nie wyobrażam sobie gry obecnym składem z kimkolwiek an tym amerykańskim turnieju:)
- Osgiliath
- Juventino
Gol Pjanicia miły dla okaPaweljuve2006 pisze:W tamtym roku amerykański turniej wyszedł Nam bokiem, a potem jak było to każdy wie. Trochę mnie martwią te długie podróże.. Zamiast się przygotowywać to 2 dni spędzą w samolotach.. A przeciwnicy też z tyłka..AdiJuve pisze:Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.Paweljuve2006 pisze:Roma dostaje łomot od czerwonych diabłów ( 3:0 do połówki). W pierwszym składzie między innymi Iturbe, a w bramce Skorupski.

---
Racja, nawet dziadek Arsene narzekał, że taki sposób przygotowań jest z tyłka. Jedno z jego niewielu narzekań, które ma sens. Zamiast przygotowywać się jak należy to trzeba poświęcić czas na syfiaste latanie po to by zagrać z jakimś no-name'em... Rozumiem marketing i w ogóle, no ale... ciekawe swoją droga, czy coś wyjdziemy na + jeśli chodzi o hajs z tych podróży
- AdiJuve
- Juventino
W Azji na pewno, dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)Osgiliath pisze:Gol Pjanicia miły dla okaPaweljuve2006 pisze:W tamtym roku amerykański turniej wyszedł Nam bokiem, a potem jak było to każdy wie. Trochę mnie martwią te długie podróże.. Zamiast się przygotowywać to 2 dni spędzą w samolotach.. A przeciwnicy też z tyłka..AdiJuve pisze: Mecz na remis, nawet delikatnie w drugiej połowie dla Romy a United 3-0.
Trzeba też zauważyć,że oba kluby na innym etapie przygotowań. Dobrze,że Juve jedzie do Azji i Australii, nie wyobrażam sobie gry obecnym składem z kimkolwiek an tym amerykańskim turnieju:)W drugiej połówce Roma sie zmobilizowała widać.
---
Racja, nawet dziadek Arsene narzekał, że taki sposób przygotowań jest z tyłka. Jedno z jego niewielu narzekań, które ma sens. Zamiast przygotowywać się jak należy to trzeba poświęcić czas na syfiaste latanie po to by zagrać z jakimś no-name'em... Rozumiem marketing i w ogóle, no ale... ciekawe swoją droga, czy coś wyjdziemy na + jeśli chodzi o hajs z tych podróży
- Skibil
- Redaktor
Lepiej się nie wypowiadaj na tematy o których nie masz pojęciaAdiJuve pisze:dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)

Moim zdaniem azjatycki kierunek, szczególnie po zmianie trenera jest dobry - gramy z ogórkami, co pozwoli swobodnie przygotować nowe schematy, no i zyskujemy promocję w najszybciej rozwijającym się regionie na świecie. Kluby z Anglii maltretowały te okolice kilka sezonów temu i finansowo dobrze na tym wyszli.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co Pjanić wsadził :roll:
Tu bramki
Po ograniu Liverpoolu 1-0, teraz porażka 3-2. Naprawdę ciekawy jestem tej romy. Personalnie wyglądają bardzo dobrze. Nie to, że się wzmacniają to jeszcze nikt nie odchodzi.
Jak zagrał ten super gwiazdor Iturbe?
Tu bramki
Po ograniu Liverpoolu 1-0, teraz porażka 3-2. Naprawdę ciekawy jestem tej romy. Personalnie wyglądają bardzo dobrze. Nie to, że się wzmacniają to jeszcze nikt nie odchodzi.
Jak zagrał ten super gwiazdor Iturbe?

- AdiJuve
- Juventino
Roma już kupować raczej skończyła, czytałem,ze muszą kogoś sprzedać by dopięli budżet być może Destro i zostaną tylko z Tottim na szpicy, więc z tych ich wzmocnień mogą wyjść osłabienia, bo bez klasycznej 9 będzie im bardzo ciężko.
- selby
- Juventino
No przecież oczywistym jest że nie odejdzie jeden z dwóch napastników na szpicy, tylko raczej Ljaic bo skrzydłowych w rzymie sporo: adem, florenzi, iturbe, gervinho, emanuelson.
mnie osobiscie najbardziej ciekawi czy iturbe nie okaze sie transferowa wtopa
mnie osobiscie najbardziej ciekawi czy iturbe nie okaze sie transferowa wtopa

selbynator!!!
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Właśnie, że Amerykanie zaczynają mieć bzika na punkcie piłki nożnej, a w szczególności Premiership. Nawet jest kanał BBC Premiership, a ilość pubów dla kibiców także rośnie. Ostatnio oglądałem ciekawy dokument na ten temat.AdiJuve pisze:dobrze,ze nie do USA, Amerykanie mają swoje NBA,NHL,NFL, piłka im nie w głowie:)