Mercato (Lato 2015)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Evra u nas.
Póki co brakuje oficjalnego info, ale Evra przesłał podpisany kontrakt mailem, jako że znajduje się obecnie na wakacjach w Los Angeles. Info do Di Marzio.
Benvenuto alla Juve Patrice.
Póki co brakuje oficjalnego info, ale Evra przesłał podpisany kontrakt mailem, jako że znajduje się obecnie na wakacjach w Los Angeles. Info do Di Marzio.
- Marian.
- Juventino
Wszystko już podpisane przed wykonaniem badań? A gdyby się okazało, że Patrice ma dziurawe zęby to co wtedy?mrozzi pisze:Evra u nas.

Być może to tylko jakiś wstępny kontrakt, a najważniejsze dokumenty zostaną podpisane w klubie po badaniach? W każdym razie czekam z niecierpliwością. 1,7 bańki +200k bonusów to git deal, nawet mimo tego, że chłop ma 33 lata. Za głupiego Peluso zapłaciliśmy swego czasu 4,5 miliona.
Jedyne co trochę razi w oczy to ten kontrakt - 3,5 bańki za rok, trochę dużo, ale kwota odstępnego niska, więc jakoś się to wyrównuje.

- PlanetJuve
- Juventino
Czyli honorowo- zaczynają od najstarszegomrozzi pisze:Evra u nas.
- *Birdman*
- Juventino
Wczoraj kolejne informacje na temat tego, że Vidal jest blisko MU podała jakże wiarygodna gazeta Metro (która ostatnio podała, że Di Maria ma już ustalone warunki kontraktu z Czerwonymi Diabłami), kwota transferu: 32 mln funtów + .... Patrice Evra, który ponoć jest już naszym zawodnikiem. Gdzieś indziej widziałem, że rzekomo jesteśmy w stanie oddać Arturo, ze względu na jego częste problemy z kolanami... "Potwierdzone info".
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Gdybysmy chcieli oddac Vidala to napewno znalazl by sie ktos kto wylozy wiecej niz te marne 32 mil funtow. Byle ogor kosztuje dzis 25. Za Arturo Monaco czy Psg wylozylo by pewnie 60m€.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jarmel
- Redaktor
jakku, pumex, mrozzi co bardziej wiarygodne źródła mówią na temat Vidala? Szczerze to już trochę mnie te pogłoski niepokoją tymbardziej, że Arturo siedzi jakoś tak cichutko od czasu jego kontuzji.
#AllegriOut
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bujda na resorach, serio wierzycie w to, że Vidal odejdzie za 40 patyków? Skoro po wcześniejszych plotkach o podobnej ofercie Bayernu, Marotta zadeklarował, że Arturo zostaje z nami. Nie chce mi się w to wierzyć. Z resztą, na kogo byśmy przeznaczyli te pieniądze? Nie widzę żadnych przesłanek żeby 40 mln ze sprzedaży Arturo przeznaczyć na wzmocnienie jakiejkolwiek pozycji. Skoro teraz za byle wieśka trzeba bulić grube melony.*Birdman* pisze:Wczoraj kolejne informacje na temat tego, że Vidal jest blisko MU podała jakże wiarygodna gazeta Metro (która ostatnio podała, że Di Maria ma już ustalone warunki kontraktu z Czerwonymi Diabłami), kwota transferu: 32 mln funtów + .... Patrice Evra, który ponoć jest już naszym zawodnikiem. Gdzieś indziej widziałem, że rzekomo jesteśmy w stanie oddać Arturo, ze względu na jego częste problemy z kolanami... "Potwierdzone info".
Z porannych nowinek, Tuttosport wspomina o wymianie Lichsteiner - Rabiot. Ale to nic konkretnego. Mowa jest też o Romulo, który w wypadku odejścia Szwajcara miałby go zastąpić na prawej obronie, bądź w wypadku gdyby nasz ekspres został miałby być alternatywą do środka pola. Co ciekawe ponoć Marotta cwanie zagrał (oby się na tym nie przejechał) pozwólcie, że zacytuje "Chcecie 27 mln euro? Dołączcie do Iturbe również Romulo!" Manchester daje nie 40 a 50 mln za Arturo, po tym jak ktoś z personelu medycznego Chile poinformował ich o zawartości dokumentów medycznych Arcziego. Ci postanowili podwyższyć ofertę. To by znaczyło tyle, że z jego kolanem jest tylko i wyłącznie lepiej. Mówią, że sprzedamy Ogbonne by w jego miejsce ściągnąć Nastasica z City, który będzie miał jeszcze mniej szans na grę ze względu na transfer Eliaquima Mangali z Porto (40mln!). Porto to jest kopalnia diamentów i pieniędzy:) Coman, przechodząc do nas odrzucił oferty kilku czołowych zespołów (Arsenal, Bayern, Liverpool), przede wszystkim dlatego, że zagwarantowaliśmy mu taki sam start, jak innym zawodnikom pierwszego składu. Sam Kingsley chciałby rozegrać paręnaście meczy i pobić wyczyn z PSG (37 minut). Podoba mi się to, że młodzi widzą szansę u nas zaistnieć to może być dla nas magnesem na młode talenty.

- pumex
- Juventino
Faktycznie coraz większy szum dotyczący Vidala robi się w Anglii (chodzi o brytyjskie szmatławce), głównie za sprawą Chilijskich mediów. Włoskie Sky Sport, Di Marzio, Agresti dalej są pewni, że klub nie myśli o sprzedaży Arturo. Transfer mógłby dojść do skutku pod dwoma warunkami:jarmel pisze:jakku, pumex, mrozzi co bardziej wiarygodne źródła mówią na temat Vidala? Szczerze to już trochę mnie te pogłoski niepokoją tymbardziej, że Arturo siedzi jakoś tak cichutko od czasu jego kontuzji.
1. Sam Vidal poprosi o transfer
2. Zainteresowany klub wyłoży za niego minimum 60mln euro. Promocji nie będzie.
Nie chce mi się wierzyć, że Vidal odszedłby tego lata. Nie po akcji z Conte, dla którego pozostawienie Vidala w drużynie było absolutną podstawą i nie do Manchesteru, który akurat w tym roku nie pogra w LM.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2014, 10:23 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaczynam mieć złe przeczucie co do Iturbe. Hellas się wk...., że prawie wszystko dogadane, a tu nagle nasi zaczynają kombinować i mogą sprzedać go do Atletico.dr.DeV pisze: Co ciekawe ponoć Marotta cwanie zagrał (oby się na tym nie przejechał) pozwólcie, że zacytuje "Chcecie 27 mln euro? Dołączcie do Iturbe również Romulo!"
Ooooo takdr.DeV pisze:Mówią, że sprzedamy Ogbonne by w jego miejsce ściągnąć Nastasica z City, który będzie miał jeszcze mniej szans na grę ze względu na transfer Eliaquima Mangali z Porto (40mln!).

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- FelekJUVE
- Juventino
- *Birdman*
- Juventino
Coraz bardziej mi się te doniesienia nie podobają, mimo iż strona fanowska MU nie jest dla mnie zbyt wiarygodna, to mimo wszystko, lekki niepokój jest.FelekJUVE pisze:http://manutd.pl/aktualnosci/21005/vida ... o-man-utd/
Myslicie że Arturo by tak powiedział?:(
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Spinazzola który w połowie jest zawodnikiem Juventusu może trafić po przyzwoitym sezonie w Sienie do klubu z Serie A. Interesują się nim Parma. Cagliari, Udinese. Mam nadzieję, że chłopak trafi do któregoś z tych klubów
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jeżeli przyjdzie oferta rzędu 70mln+ to naprawdę Marotta miałby ciężko orzech do zgryzienia;/ Z taką kasą można się udać do PSG i wyciągnąć Verrattiego, a jeszcze zostanie. Ciekawe ja z zdrowiem Arturo bo z kolanem żartów nie ma i jeżeli na mundialu grał z niedoleczoną kontuzją to się może bardzo źle skończyć w sezonie;/ Kiedyś Milan sprzedał do Realu Kake z defektem i tylko w takiej sytuacji uznałbym pozbycie się Arturo za dobry ruch. Klub jest jednak najważniejszy.
Ale najlepiej by było jakby został:)
Ale najlepiej by było jakby został:)
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tradycyjnie już pewnie spreparowany wywiad. Vidal pewnie powiedział, że schlebia mu zainteresowanie Manchesteru, ale już gra w wielkim klubie i nie ma zamiaru z niego odchodzić bo zarówno on jak i jego rodzina czują się dobrze w Turynie. Serio, nie bierzcie pod uwagę tych chorych wywiadów ze stron innych drużyn - mało wiarygodne źródło. Pamiętajcie tylko JP na 100%FelekJUVE pisze:http://manutd.pl/aktualnosci/21005/vida ... o-man-utd/
Myslicie że Arturo by tak powiedział?:(

Ponoć na VS mówią, że czekamy z Iturbe bo sprzedajemy Vidala, żeby wziąć Di Marię 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"