Liga Mistrzów 2013/14
- wagner
- Juventino
Gdzieś wyczytałem, że taki Liverpool najprawdopodobniej będzie w 3 koszyku w losowaniu LM14/15. A taka Roma w ... 4. Może ktoś to info zweryfikować ? Być może nareszcie w grupach będzie ciekawie przy takim scenariuszu :twisted:
- juvemaroko
- Juventino
Znajac zycie to trafimy na taka grupa w ktorej bedziemy musieli walczyc nie tylko z druzyna z pierwszego kosza ale takze z 3 badz 4.
Jesli podejscie Conte sie nie zmieni co do soykanie LM to mozemy tylko marzyc o walka do wiosne w tych rozgrywkach.
Jesli podejscie Conte sie nie zmieni co do soykanie LM to mozemy tylko marzyc o walka do wiosne w tych rozgrywkach.
- Cabrini_idol
- Juventino
juvemaroko, przynajmniej wiemy, że nie damy ciała grając z bardziej wymagającymi rywalami, bo my trudności z motywacją i podejściem mamy na druzyny pokroju Kopenhag czy Stambułów.

- juvemaroko
- Juventino
Sama motywacja nie mozna dojsc daleko w LM.
Do tego sa poczebni szeroka rownorzedna kadra oraz kluczowych zmian w odpowiednim momentem. Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.
Do tego sa poczebni szeroka rownorzedna kadra oraz kluczowych zmian w odpowiednim momentem. Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.
- wagner
- Juventino
W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..juvemaroko pisze:Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.
- squinter
- Juventino
jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składuwagner pisze:W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..juvemaroko pisze:Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.

- naros
- Juventino
Mnie najbardziej dobija nasza lewa strona. Powiedzcie mi jak bardzo beznadziejny musi być Peluso skoro Asa gra bez przerwy chyba od 10 spotkań i nawet przy korzystnym wyniku Conte nie decyduję się na zmianę Kwadwo w mecz z ogórami..squinter pisze:jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składuwagner pisze:W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..juvemaroko pisze:Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Eric6666
- Juventino
+ Lichy na lewej stronienaros pisze:Mnie najbardziej dobija nasza lewa strona. Powiedzcie mi jak bardzo beznadziejny musi być Peluso skoro Asa gra bez przerwy chyba od 10 spotkań i nawet przy korzystnym wyniku Conte nie decyduję się na zmianę Kwadwo w mecz z ogórami..squinter pisze:jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składuwagner pisze:W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..

Niestety, ale środek+lewa strona koniecznie do zmiany. W sumie prawa też nie powala, ale widać Isla spełnia konieczne minimum.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- naros
- Juventino
Kiedyś media cos pisały o Abate. Z chęcią wymieniłbym Isle na Ignazio.Eric6666 pisze:+ Lichy na lewej stronienaros pisze:Mnie najbardziej dobija nasza lewa strona. Powiedzcie mi jak bardzo beznadziejny musi być Peluso skoro Asa gra bez przerwy chyba od 10 spotkań i nawet przy korzystnym wyniku Conte nie decyduję się na zmianę Kwadwo w mecz z ogórami..squinter pisze:
jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składuto samo Padoin na środku.
Niestety, ale środek+lewa strona koniecznie do zmiany. W sumie prawa też nie powala, ale widać Isla spełnia konieczne minimum.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- juvemaroko
- Juventino
Jutro Mou bedzie musial sobie radzic bez Etoo, to moze El Nino dostanie szansa zeby zagrac od poczatku.
Ciekawe czy Torres zdola sie zmobilizoawac przeciwko swaja ulubiona druzyna.
Ciekawe czy Torres zdola sie zmobilizoawac przeciwko swaja ulubiona druzyna.
- Wojtek
- Juventino
Chelsea pewnie zagra dziś podobnie jak w Paryżu w 1/4 no i wynik pewnie będzie podobny, przynajmniej mam taką nadzieję, najważniejsze by Atletico nie straciło dziś gola. Myślę że 2:0 są w stanie ugrać co byłoby kapitalnym rezultatem przed rewanżem na Stamford Bridge.
- Kruczenzo
- Juventino
Bezmyślność Luiza pozbawia Chelsea podstawowego golkipera :lol: mało który zawodnik mnie drażni tak jak Brazol, jest chyba najbardziej przereklamowanym obrońca na swiecie, Bonusowi to on może buty wiązać.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ardjan pisze:Bezmyślność Luiza pozbawia Chelsea podstawowego golkipera :lol: mało który zawodnik mnie drażni tak jak Brazol, jest chyba najbardziej przereklamowanym obrońca na swiecie, Bonusowi to on może buty wiązać.
Dokładnie. Ukarani za buractwo.