Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 01:40

Gdzieś wyczytałem, że taki Liverpool najprawdopodobniej będzie w 3 koszyku w losowaniu LM14/15. A taka Roma w ... 4. Może ktoś to info zweryfikować ? Być może nareszcie w grupach będzie ciekawie przy takim scenariuszu :twisted:

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 03:17

Znajac zycie to trafimy na taka grupa w ktorej bedziemy musieli walczyc nie tylko z druzyna z pierwszego kosza ale takze z 3 badz 4.
Jesli podejscie Conte sie nie zmieni co do soykanie LM to mozemy tylko marzyc o walka do wiosne w tych rozgrywkach.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 10:16

juvemaroko, przynajmniej wiemy, że nie damy ciała grając z bardziej wymagającymi rywalami, bo my trudności z motywacją i podejściem mamy na druzyny pokroju Kopenhag czy Stambułów.

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 10:27

Sama motywacja nie mozna dojsc daleko w LM.
Do tego sa poczebni szeroka rownorzedna kadra oraz kluczowych zmian w odpowiednim momentem. Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 12:48

juvemaroko pisze:Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.
W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 19:01

wagner pisze:
juvemaroko pisze:Niestety lawka Juve w tym sezonie nie daje wielkich mozliwosciach stad zmiane sa bardzo spoznione pomimo niekorzestnego wyniku.
jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składu ;)

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 19:36

squinter pisze:
wagner pisze:
jakby nie patrzeć, odpowiednie rezerwy mają duży wpływ na dyspozycję pierwszego składu ;)
Mnie najbardziej dobija nasza lewa strona. Powiedzcie mi jak bardzo beznadziejny musi być Peluso skoro Asa gra bez przerwy chyba od 10 spotkań i nawet przy korzystnym wyniku Conte nie decyduję się na zmianę Kwadwo w mecz z ogórami..

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 19:54

naros pisze:
squinter pisze:
wagner pisze:W tym sezonie to podstawowy skład nie dał rady w LM, a Ty mi tu z rezerwą..
Mnie najbardziej dobija nasza lewa strona. Powiedzcie mi jak bardzo beznadziejny musi być Peluso skoro Asa gra bez przerwy chyba od 10 spotkań i nawet przy korzystnym wyniku Conte nie decyduję się na zmianę Kwadwo w mecz z ogórami..
+ Lichy na lewej stronie :prochno: to samo Padoin na środku.

Niestety, ale środek+lewa strona koniecznie do zmiany. W sumie prawa też nie powala, ale widać Isla spełnia konieczne minimum.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2014, 20:03

Eric6666 pisze:
naros pisze:
squinter pisze:
+ Lichy na lewej stronie :prochno: to samo Padoin na środku.

Niestety, ale środek+lewa strona koniecznie do zmiany. W sumie prawa też nie powala, ale widać Isla spełnia konieczne minimum.
Kiedyś media cos pisały o Abate. Z chęcią wymieniłbym Isle na Ignazio.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 22:44

Jutro Mou bedzie musial sobie radzic bez Etoo, to moze El Nino dostanie szansa zeby zagrac od poczatku.
Ciekawe czy Torres zdola sie zmobilizoawac przeciwko swaja ulubiona druzyna.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 17:22

Chyba dzisiaj, a nie jutro :P LGDS przewiduje, że na szpicy zagra Schurrle, tak jak to było w Paryżu. Chelsea pewnie odda Atletico piłkę i mam tylko nadzieję, że nie będzie za dużo szachów.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 19:57

Chelsea pewnie zagra dziś podobnie jak w Paryżu w 1/4 no i wynik pewnie będzie podobny, przynajmniej mam taką nadzieję, najważniejsze by Atletico nie straciło dziś gola. Myślę że 2:0 są w stanie ugrać co byłoby kapitalnym rezultatem przed rewanżem na Stamford Bridge.

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 21:15

Bezmyślność Luiza pozbawia Chelsea podstawowego golkipera :lol: mało który zawodnik mnie drażni tak jak Brazol, jest chyba najbardziej przereklamowanym obrońca na swiecie, Bonusowi to on może buty wiązać.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 21:17

Ardjan pisze:Bezmyślność Luiza pozbawia Chelsea podstawowego golkipera :lol: mało który zawodnik mnie drażni tak jak Brazol, jest chyba najbardziej przereklamowanym obrońca na swiecie, Bonusowi to on może buty wiązać.

Dokładnie. Ukarani za buractwo.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 21:42

Ale do przerwy o dziwo - 42 letni Mark Szłorcer, zachowuje czyste konto :shock:

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Zablokowany