Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 12:08

Mehehehe pisze:Jak myślicie, kogo już mamy zaklepanego?
Tego Pana na literę O. Swoją drogą na jakiej podstawie Gabbiadini, a nie Immobile.
Czy facet po prostu bardziej pasuje trenerowi, czy po prostu jest mniej ceregieli przy załatwianiu takiego transferu :?: A może się łatwiej pogodzi z rolą rezerwowego.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 12:32

A może... Stolarski? :P

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Jedzenie

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 12:58

Jeżeli idzie o tajemniczy transfer Marotty to najbardziej obawiałbym się, że zostanie u nas Osvaldo, który nie pasuję mi nawet na rezerwowego - bo poziom sportowy to żaden, a szatni nam nie zrobi, może co najwyżej zniszczyć. Wiem, że to marzenia, ale liczyłbym mimo wszystko na jakiegoś ciekawego wahadłowego lub kogoś do środka pola.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 13:18

gdzi jest jakku, jemu na pewni nic nie umknęło. :P

Wydaje mi się, że jest to Nani, choc mam nadzieję, że się mylę.

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 13:22

Lucas87 pisze:
Mehehehe pisze:Jak myślicie, kogo już mamy zaklepanego?
Tego Pana na literę O.
Albo 2. połówka Isli.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 13:24

Dziennikarze pod koniec wywiadu, w którym tradycyjnie nie padło nic konkretnego, raczej tak dla jaj zapytali Marottę czy zaklepał już jakiegoś piłkarza, o którym nie wie nawet Di Marzio, a Marotta zaczął się śmiać i powiedział, że tak.

Zwykłe pitu-pitu :P

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 13:39

Ouh_yeah pisze:Dziennikarze pod koniec wywiadu, w którym tradycyjnie nie padło nic konkretnego, raczej tak dla jaj zapytali Marottę czy zaklepał już jakiegoś piłkarza, o którym nie wie nawet Di Marzio, a Marotta zaczął się śmiać i powiedział, że tak.

Zwykłe pitu-pitu :P
No właśnie,tak to było. Jakoś jak 1-2(albo i 3,yyy,nie ogarniam czasu) dni temu pierwszy raz coś takiego czytałem to też tak to brzmiało i nie widzę tu przesłanek w typowaniu kogo mamy zaklepanego,ale bawcie się dalej,święta są ponoć :ok:

sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 14:17

Gabbiadini to gracz wszechstronny możne grac na paru pozycjach po za tym słynie z ciężkiej pracy nie tylko na boisku wiec nie dziwie sie ze Conte chce go miec . Immobile to inny typ zawodnika .
Lorient i tevez nie do wygryzienia, przynajmniej bedzie ciezko ale musza mieć zmieników naj lepiej młodych a nie jakies Anelki itp .
Nani wczoraj nie zachwycił ,widać ze sie wypalił w Mu czy u nas by odżył ciężko powiedzieć .

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 14:26

Tacy gracze jak Nani tak poprostu nie traca talentu.
Potrzebne nowe otoczenie, nowy trener, u Conte on znowu bedzie wymiatal, jezeli do nas przyjdzie.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 18:36

Według Sportmediaset to właśnie z Nanim osiągnęliśmy porozumienie..

Inne, jakieś szwajcarkie, źródło podaje, że nawet Bayern jest zainteresowany Pogba i miałby zaoferować... Mandzukicia i Shaqiriego w zamian :prochno:
W to drugie oczywiście w ogóle nie wierze, ale szczerze to chętnie zobaczyłbym Naniego w przyszłym sezonie.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 18:45

Ja bym się cieszył z Naniego. Myślę, że Conte go odbuduje. O ile bezie z nami Conte... ;/

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 18:59

http://www.ilsussidiario.net/News/Calci ... a-/493171/

Żeby czasem się nie skończyło na niejakim Basellim z Atalanty, albo innym kolesiem na B z tegoż klubu, który już był rozpatrywany pod kątem przejścia do Juve. :prochno:

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 19:28

fazzi pisze:Ja bym się cieszył z Naniego. Myślę, że Conte go odbuduje. O ile bezie z nami Conte... ;/
Mam podobne odczucia i gdy słyszę nazwiska piłkarzy o charakterystyce Naniego to od razu kołaczą mi w głowie cytaty z autobiografii Conte kiedy to wspomina o skrzydłowych takich jak Walcott czy Robben. Także nie byłbym jakoś specjalnie zdziwiony informacją o dogadaniu się z Nanim.

bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 20:57

Ja bym się nie napalał ;) Okaże się że naszemu miśkowi chodziło o to że przedłużyliśmy jakiś kontrakt, prawdopodobnie z Pirlo ;)

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 22:12

up

Oj, no nie psuj nam atmosfery transferowej gorączki świątecznej :D

Paweljuve2006 pisze:Według Sportmediaset to właśnie z Nanim osiągnęliśmy porozumienie..
Ten sam SportMediaset o godzinie 13.05 na antenie Italia 1 informował ustami Paolo Bargiggi*, że zagięliśmy parol na takich piłkarzy jak:
- Baselli
- Carvalho
- Lulic
- Menez
- Drogba

W sumie to wszystko skleja się do kupy. Jeśli nie sprzedamy Pogby to chyba tylko na takie opcje możemy co najwyżej liczyć. Trochę tylko ten Carvalho taki naciągany (do kiedy on ma kontrakt ważny z tym Sportingiem?). Co do reszty to jestem w stanie uwierzyć.

*taki gorszy odpowiednik Di Marzio z konkurencyjnej stacji
Paweljuve2006 pisze:Inne, jakieś szwajcarkie, źródło podaje, że nawet Bayern jest zainteresowany Pogba i miałby zaoferować... Mandzukicia i Shaqiriego w zamian :prochno:
Też o tym czytałem i tak samo w to nie wierzę. Opcja dla nas nieopłacalna delikatnie rzecz ujmując.

Jeden z wiodących redaktorów TuttoJuve informował jeszcze, że poważnie rozpatrujemy kandydatury tzw. jugolów. Mowa o graczach typu:
- Mandzukic/Dzeko
- Lulic/Kolarov
- Rakitic

:ok:

Zablokowany