Mercato (Lato 2015)
- Lucas87
- Juventino
Tego Pana na literę O. Swoją drogą na jakiej podstawie Gabbiadini, a nie Immobile.Mehehehe pisze:Jak myślicie, kogo już mamy zaklepanego?
Czy facet po prostu bardziej pasuje trenerowi, czy po prostu jest mniej ceregieli przy załatwianiu takiego transferu

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Jedzenie
- Juventino
Jeżeli idzie o tajemniczy transfer Marotty to najbardziej obawiałbym się, że zostanie u nas Osvaldo, który nie pasuję mi nawet na rezerwowego - bo poziom sportowy to żaden, a szatni nam nie zrobi, może co najwyżej zniszczyć. Wiem, że to marzenia, ale liczyłbym mimo wszystko na jakiegoś ciekawego wahadłowego lub kogoś do środka pola.
- Cabrini_idol
- Juventino
gdzi jest jakku, jemu na pewni nic nie umknęło.
Wydaje mi się, że jest to Nani, choc mam nadzieję, że się mylę.

Wydaje mi się, że jest to Nani, choc mam nadzieję, że się mylę.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Dziennikarze pod koniec wywiadu, w którym tradycyjnie nie padło nic konkretnego, raczej tak dla jaj zapytali Marottę czy zaklepał już jakiegoś piłkarza, o którym nie wie nawet Di Marzio, a Marotta zaczął się śmiać i powiedział, że tak.
Zwykłe pitu-pitu
Zwykłe pitu-pitu

- Antek666
- Juventino
No właśnie,tak to było. Jakoś jak 1-2(albo i 3,yyy,nie ogarniam czasu) dni temu pierwszy raz coś takiego czytałem to też tak to brzmiało i nie widzę tu przesłanek w typowaniu kogo mamy zaklepanego,ale bawcie się dalej,święta są ponoćOuh_yeah pisze:Dziennikarze pod koniec wywiadu, w którym tradycyjnie nie padło nic konkretnego, raczej tak dla jaj zapytali Marottę czy zaklepał już jakiegoś piłkarza, o którym nie wie nawet Di Marzio, a Marotta zaczął się śmiać i powiedział, że tak.
Zwykłe pitu-pitu

- sebastian10
- Juventino
Gabbiadini to gracz wszechstronny możne grac na paru pozycjach po za tym słynie z ciężkiej pracy nie tylko na boisku wiec nie dziwie sie ze Conte chce go miec . Immobile to inny typ zawodnika .
Lorient i tevez nie do wygryzienia, przynajmniej bedzie ciezko ale musza mieć zmieników naj lepiej młodych a nie jakies Anelki itp .
Nani wczoraj nie zachwycił ,widać ze sie wypalił w Mu czy u nas by odżył ciężko powiedzieć .
Lorient i tevez nie do wygryzienia, przynajmniej bedzie ciezko ale musza mieć zmieników naj lepiej młodych a nie jakies Anelki itp .
Nani wczoraj nie zachwycił ,widać ze sie wypalił w Mu czy u nas by odżył ciężko powiedzieć .
- PlanetJuve
- Juventino
Według Sportmediaset to właśnie z Nanim osiągnęliśmy porozumienie..
Inne, jakieś szwajcarkie, źródło podaje, że nawet Bayern jest zainteresowany Pogba i miałby zaoferować... Mandzukicia i Shaqiriego w zamian
W to drugie oczywiście w ogóle nie wierze, ale szczerze to chętnie zobaczyłbym Naniego w przyszłym sezonie.
Inne, jakieś szwajcarkie, źródło podaje, że nawet Bayern jest zainteresowany Pogba i miałby zaoferować... Mandzukicia i Shaqiriego w zamian

W to drugie oczywiście w ogóle nie wierze, ale szczerze to chętnie zobaczyłbym Naniego w przyszłym sezonie.
Ja bym się cieszył z Naniego. Myślę, że Conte go odbuduje. O ile bezie z nami Conte... ;/
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lucas87
- Juventino
http://www.ilsussidiario.net/News/Calci ... a-/493171/
Żeby czasem się nie skończyło na niejakim Basellim z Atalanty, albo innym kolesiem na B z tegoż klubu, który już był rozpatrywany pod kątem przejścia do Juve.
Żeby czasem się nie skończyło na niejakim Basellim z Atalanty, albo innym kolesiem na B z tegoż klubu, który już był rozpatrywany pod kątem przejścia do Juve.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Don Paolo
- Juventino
Mam podobne odczucia i gdy słyszę nazwiska piłkarzy o charakterystyce Naniego to od razu kołaczą mi w głowie cytaty z autobiografii Conte kiedy to wspomina o skrzydłowych takich jak Walcott czy Robben. Także nie byłbym jakoś specjalnie zdziwiony informacją o dogadaniu się z Nanim.fazzi pisze:Ja bym się cieszył z Naniego. Myślę, że Conte go odbuduje. O ile bezie z nami Conte... ;/
- Don Paolo
- Juventino
up
Oj, no nie psuj nam atmosfery transferowej gorączki świątecznej
- Baselli
- Carvalho
- Lulic
- Menez
- Drogba
W sumie to wszystko skleja się do kupy. Jeśli nie sprzedamy Pogby to chyba tylko na takie opcje możemy co najwyżej liczyć. Trochę tylko ten Carvalho taki naciągany (do kiedy on ma kontrakt ważny z tym Sportingiem?). Co do reszty to jestem w stanie uwierzyć.
*taki gorszy odpowiednik Di Marzio z konkurencyjnej stacji
Jeden z wiodących redaktorów TuttoJuve informował jeszcze, że poważnie rozpatrujemy kandydatury tzw. jugolów. Mowa o graczach typu:
- Mandzukic/Dzeko
- Lulic/Kolarov
- Rakitic

Oj, no nie psuj nam atmosfery transferowej gorączki świątecznej

Ten sam SportMediaset o godzinie 13.05 na antenie Italia 1 informował ustami Paolo Bargiggi*, że zagięliśmy parol na takich piłkarzy jak:Paweljuve2006 pisze:Według Sportmediaset to właśnie z Nanim osiągnęliśmy porozumienie..
- Baselli
- Carvalho
- Lulic
- Menez
- Drogba
W sumie to wszystko skleja się do kupy. Jeśli nie sprzedamy Pogby to chyba tylko na takie opcje możemy co najwyżej liczyć. Trochę tylko ten Carvalho taki naciągany (do kiedy on ma kontrakt ważny z tym Sportingiem?). Co do reszty to jestem w stanie uwierzyć.
*taki gorszy odpowiednik Di Marzio z konkurencyjnej stacji
Też o tym czytałem i tak samo w to nie wierzę. Opcja dla nas nieopłacalna delikatnie rzecz ujmując.Paweljuve2006 pisze:Inne, jakieś szwajcarkie, źródło podaje, że nawet Bayern jest zainteresowany Pogba i miałby zaoferować... Mandzukicia i Shaqiriego w zamian![]()
Jeden z wiodących redaktorów TuttoJuve informował jeszcze, że poważnie rozpatrujemy kandydatury tzw. jugolów. Mowa o graczach typu:
- Mandzukic/Dzeko
- Lulic/Kolarov
- Rakitic