Kto powinien zająć miejsce drugiego bramkarza reprezentacji?
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja bym byl za Liberda a nr 3 Nalepa
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Zdun
- Juventino
Czytałem dokładnie i dlatego napisałem, że Dudek 1 a CI dwaj to po Dudim :lol:Peja48 pisze:Jakbys czytał topic to bys wiedział że chodzi o rezerwowego bramkarza a Dudek chcyba nie musi z nikim rywalizowac nie??Zenden pisze:1 Dudi 2 Nalepa 3 SZamo
- Peja48
- Juventino
N odobra ale niekażdy jest taki mądry żeby to wiedzieć 8)Zenden pisze:Czytałem dokładnie i dlatego napisałem, że Dudek 1 a CI dwaj to po Dudim :lol:Peja48 pisze:Jakbys czytał topic to bys wiedział że chodzi o rezerwowego bramkarza a Dudek chcyba nie musi z nikim rywalizowac nie??Zenden pisze:1 Dudi 2 Nalepa 3 SZamo
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Alessandro
- Juventino
Liberda albo Szamotulski (ale niestety Liberda jest w konflikcie z trenerem bramkarzy reprezentacji)
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Drugim bramkarzem powinien byc... Dudek, a pierwszy Liberda ;-)
- dawidpln
- Juventino
drugim bramkarzem powinien być Dudek, ten piłkarz miał tylko dobry jeden sezon co najwidoczniej wystarczyło aby się wypromować. teraz w liverpoolu gra słabo (jeśli w ogóle gra). Sprawa pierwszego bramkarza jest otwarta. Ja stawiam na Nalepę albo Liberdę.
- beavis
- Juventino
Drugim bramkarzem powinien byc Mariusz Liberda wydaje mi sie ze zasluzyl sobie juz na to za szybko z niego zrezygnowano ale jego forma szczegolnie w meczach pucharowych Groclinu byla wyborna. Ewentualnie postawilbym na Jarka Tkocza. Jeszcze niedawno wygral wiele spotkan dla Dospelu ale w kadrze nie byl sprawdzany moze powinno dac sie mu szanse. Lepszy na pewno jest niz jakis Nalepa czy Kowalewski. W Polsce co do bramkarzy stosuja teraz ktory wyjedzie za granice odrazu musi byc sprawdzony w kadrze a to nie swiadczy o jego umiejetnosciach zacznijmy szukac tez na krajowym podworku
- KowalFromStolica
- Juventino
Pierwszym bramkarzem powinien być Dudek natomiast drugim spisujący się ostatnio wspaniale Liberda.Na trzecim miejscu postawił bym reprezentanta naszej młodzieżówki Kuszczaka.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.