Kto powinien zająć miejsce drugiego bramkarza reprezentacji?
- Olszan
- Juventino
Kandydatami są wydaje mi się Nalepa(świetnie broni w Karpaty Lwów) , Kowalewski (również świetnie broni w Spartaku Moskwa) , Majdan (nie wiem co z nim sie dzieje ale to mój ulubiony bramkarz kiedyś bronił fantastycznie) Szamotulski (doświadczony bramkarz Amiki Wronki)
Moim zdaniem drugie miejsce powinien zająć Nalepa nie miał się okazu jeszcze pokazać w reprezentacji chyba albo tego nei pamiętam ale jeżeli im Arsenal się kiedyś interesował to musi być dobry Trzecim bramkarzem powinien być Kowalewski również swietny bramkarz no i nei wiem co z tym Majdanem postawiłbym go na drugim miejscu ale nie iwem co z nim sie dzieje Szamotulskiego jednak byn nei powoływał 8)
Moim zdaniem drugie miejsce powinien zająć Nalepa nie miał się okazu jeszcze pokazać w reprezentacji chyba albo tego nei pamiętam ale jeżeli im Arsenal się kiedyś interesował to musi być dobry Trzecim bramkarzem powinien być Kowalewski również swietny bramkarz no i nei wiem co z tym Majdanem postawiłbym go na drugim miejscu ale nie iwem co z nim sie dzieje Szamotulskiego jednak byn nei powoływał 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Szamotulski albo Liberda. Czekam też na debiut Kuszczaka, który w porzyszłości powinien być leprzy od Dudka.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Sylwia
- Juventino
Wg mnie Adam Piekutowski powinien być powołany do kadry na drugiego lub trzeciego bramkarza
.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- fanka-juve
- Juventino
Szamo chociaz go nie lubie to jednak jest bardzo dobry bramkarz 

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Reggie
- Juventino
Majdan chyba gra w jakimś tureckim zespole
Nalepa- nie znam, ale skoro Arsenal się nim interesował to pewnie jest dobry
Ale ja i tak stawiam na Liberdę, b dobrze bronił z mc i dzięki temu uważam go za najlepszego GK ekstraklasy 8)
Nalepa- nie znam, ale skoro Arsenal się nim interesował to pewnie jest dobry
Ale ja i tak stawiam na Liberdę, b dobrze bronił z mc i dzięki temu uważam go za najlepszego GK ekstraklasy 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- adinockm
- Juventino
Przyznam szczeże, że nidy nie widziałem Nalepy jak bronił , tylko czytałem o jego dobrych występach w Karpatach Lwów, powinien dać mu szanse, bo Dudek zawodzi, przyznajmi, ma dobre mecze i słabe, nie ma stabilnej formy. Narazie jest on numerem 1 w Polskiej bramce i niech tak pozostanie, ale powinien wypróbować Nalepe, albo....... Grzegorza Szamotulskiego 

- MoreLL_FTL
- Juventino
No też jestem ciekaw jak spisałby się Nalepa, a co do Szamotulskiego uważam że to bardzo doświadczony bramkarz i też należy dać mu szanse. Dudek coś ostatnio szwankuje.