Serie A 13/14 (30): JUVENTUS 2-1 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:41

Pogba :bravo: :bravo:
Vidal :bravo: :bravo:
Tevez :bravo: :bravo:

Pirlo :doh: Nie dość, że spowalnia każdą akcję, to jeszcze jakie straty :doh: Autentycznie dąży do tego, byśmy tego meczu nie skończyli na 0 z tyłu. Pogba gra dzisiaj jak za dawnych lat ( :smile: ) Na prawdę wszystko mu wychodzi. Drugim minusem meczu Llorente. Kurcze. On ma coś z Matriego :/ Jego gra nogami to masakra.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:41

Naprawdę super spotkanie do oglądania. Poza groźnym strzałem Molinaro (o zgrozo...), gdzie naszych musiało zamroczyć i uraczeni zostaliśmy jakimś wielobłędem tudzież wielbłądem, gra drużyny może się podobać. Odnotowałem tylko jedno okropne wycofanie piłki w akcji ofensywnej ;). Pirlo dzisiaj mistake factor chyba 90 na 100. Niech zejdzie z boiska i już odpoczywa. Wiele dzisiaj nie pomoże, a może tylko coś zepsuć.

Bardzo podoba mi się dzisiaj Vidal. Wielkie pochwały. Tevez ustawił nam mecz. Nie wszystko mu dzisiaj wychodzi, ale rywal ma pełno w gaciach, gdy Argentyńczyk jest przy piłce. Topowy napastnik. Pogba dzisiaj groźny z kontry, ale w obronie jak nie ogarniał tak nie ogarnia dalej. Więcej dobrych odbiorów i asekuracji miał dzisiaj nawet Pirlo. Bardzo słabiutki Llorente, choć swój pasywny udział przy pierwszej bramce miał. Totalnie stracił formę i nie prezentuje się lepiej od Osvaldo więc też może sobie klapnąć.

Podoba mi się w Molinaro ta jego niezłomna wiara we własne dośrodkowania :ok:

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:43

Chciałem obejrzeć pierwszą połowę ale nie wyszło i aż nie dowierzam w wasze pozytywne opinie. Prowadzimy i gramy dalej,cuda na kiju! :C

No a ten... miałby ktoś może jakiś sprawny link? Bo z 10 minut szukałem na początku meczu i nic nie znalazłem...

Padoiny do gry teraz i już lub...w meczu z Napoli.

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:46

Fajny mecz, pierwsza akcja bramkowa bardzo zacna, brawo dla Teveza. Przy drugiej bramce obrońcy Parmy w sumie mogli wybić tą piłkę, ale to ich problem że się nie udało. Słaby mecz Llorente. Nie wiem jak grał z Genoą i Catanią, ale z Violą poza akcją kiedy był sfaulowany (bramka Pirlo z wolnego) to też nic nie grał.

Z Juve na dobre i złe!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:47

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:47

Przed meczami u siebie z Napoli, Romą i Parmą wielka sraka była, a okazuje się, że idzie nadzwyczaj gładziutko. :lol:

Jedynym minusem w meczu jest to, że Asa i Vidal głupie kartki złapali.

No i przypominają się czasy retro-Molinaro.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 21:48

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:40

Kolejne ważne trzy punkty, zdobyte przy po raz enty dużo słabszej drugiej połowie. Gramy przez 30 minut w przewadze i doprowadzamy do tego, że wygrana momentami wisi na włosku. Ale może to dobrze? Nudno by inaczej było :D

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:41

Nie wierzę, że Parma grająca w osłabieniu była dla nas równorzędnym rywalem. Ba, była nawet lepsza.
Tragiczna druga połowa w naszym wykonaniu.
Ogromny pech z żółtą kartką dla Tevez. Fabio był już przygotowany do wejścia i sędzia czekał tylko na gwizdek. Na nasze nieszczęście gwizdek został użyty po faulu Argentyńczyka :?

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:42

Jak się któraś drużyna odważy wyjść ofensywniej w drugiej połowie, to dostaniemy bęcki. Nie mówiąc o już o tym, że to kolejny mecz gdzie przeciwnik dostaje czerwo i od tej pory zaczyna nas cisnąć.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:42

druga połowa to istna kpina. Dodatkowo na mecz z Napoli wypada nam Tevez. Czy my nie możemy zagrać całego meczu przynajmniej na 80%?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:43

Uff! 2-1? Wole 1-0 :prochno:

Myślałem że ta pierwsza połowa to wyznacznik jakiejś lepszej formy ale niestety w drugiej wszystko wróciło do normy, czyli słaba gra i zwycięstwo :ok:
Molinaro. Szkoda że w Juve tak nie strzelał :D Czerwo Amauriego? No nie jestem pewny czy to było na czerwo.

Jestem pod wrażeniem co zrobił dziś Conte! :bravo: Mianowicie zmiany! Nie dość że były logiczne to jeszcze odpowiednio wcześnie! wow! :O :dance:
Oby tak było częściej.

Brak Teveza w meczu z Napoli może być decydujący :/

FORZA JUVE!!

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:44

Pisałem w przerwie, że trzeba podwyższyć jeszcze prowadzenie na 3:0, żeby nie było nerwowej końcówki, no i oczywiście musieliśmy stracić gola a następnie grając przeciwko 10 zawodnikom Parmy mało zabrakło a zamiast zwycięstwa byłby remis. Po świetnej pierwszej połowie druga znacznie gorsza w wykonaniu Juve i dodatkowo tracimy Teveza na mecz z Napoli :/ No, ale ok, są 3 punkty, to najważniejsze.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:44

Krew mnie zalewa, który to już raz o mały włos nie tracimy zwycięstwa grając do tego w przewadze :angry: Naprawdę Liga Europejska to odpowiednie miejsce dla nas

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 22:45

Skibil pisze:Jak się któraś drużyna odważy wyjść ofensywniej w drugiej połowie, to dostaniemy bęcki. Nie mówiąc o już o tym, że to kolejny mecz gdzie przeciwnik dostaje czerwo i od tej pory zaczyna nas cisnąć.
Bęcki jak bęcki, ale już nie od dzisiaj, kiedy mamy jakąś przewagę, dzisiaj bramkowo - kadrową, nasi tylko "mądrze próbują klepać" a efekt jest taki, że w 80% się udaje, w 20% frajersko remisujemy, bądź przegrywamy, a "widowisko" traci na fajności.

Zablokowany