Serie A 13/14 (30): JUVENTUS 2-1 Parma
- mazi12
- Juventino
Pogba
Vidal
Tevez
Pirlo :doh: Nie dość, że spowalnia każdą akcję, to jeszcze jakie straty :doh: Autentycznie dąży do tego, byśmy tego meczu nie skończyli na 0 z tyłu. Pogba gra dzisiaj jak za dawnych lat (
) Na prawdę wszystko mu wychodzi. Drugim minusem meczu Llorente. Kurcze. On ma coś z Matriego
Jego gra nogami to masakra.

Vidal

Tevez

Pirlo :doh: Nie dość, że spowalnia każdą akcję, to jeszcze jakie straty :doh: Autentycznie dąży do tego, byśmy tego meczu nie skończyli na 0 z tyłu. Pogba gra dzisiaj jak za dawnych lat (

- Arbuzini
- Juventino
Naprawdę super spotkanie do oglądania. Poza groźnym strzałem Molinaro (o zgrozo...), gdzie naszych musiało zamroczyć i uraczeni zostaliśmy jakimś wielobłędem tudzież wielbłądem, gra drużyny może się podobać. Odnotowałem tylko jedno okropne wycofanie piłki w akcji ofensywnej
. Pirlo dzisiaj mistake factor chyba 90 na 100. Niech zejdzie z boiska i już odpoczywa. Wiele dzisiaj nie pomoże, a może tylko coś zepsuć.
Bardzo podoba mi się dzisiaj Vidal. Wielkie pochwały. Tevez ustawił nam mecz. Nie wszystko mu dzisiaj wychodzi, ale rywal ma pełno w gaciach, gdy Argentyńczyk jest przy piłce. Topowy napastnik. Pogba dzisiaj groźny z kontry, ale w obronie jak nie ogarniał tak nie ogarnia dalej. Więcej dobrych odbiorów i asekuracji miał dzisiaj nawet Pirlo. Bardzo słabiutki Llorente, choć swój pasywny udział przy pierwszej bramce miał. Totalnie stracił formę i nie prezentuje się lepiej od Osvaldo więc też może sobie klapnąć.
Podoba mi się w Molinaro ta jego niezłomna wiara we własne dośrodkowania

Bardzo podoba mi się dzisiaj Vidal. Wielkie pochwały. Tevez ustawił nam mecz. Nie wszystko mu dzisiaj wychodzi, ale rywal ma pełno w gaciach, gdy Argentyńczyk jest przy piłce. Topowy napastnik. Pogba dzisiaj groźny z kontry, ale w obronie jak nie ogarniał tak nie ogarnia dalej. Więcej dobrych odbiorów i asekuracji miał dzisiaj nawet Pirlo. Bardzo słabiutki Llorente, choć swój pasywny udział przy pierwszej bramce miał. Totalnie stracił formę i nie prezentuje się lepiej od Osvaldo więc też może sobie klapnąć.
Podoba mi się w Molinaro ta jego niezłomna wiara we własne dośrodkowania

- Antek666
- Juventino
Chciałem obejrzeć pierwszą połowę ale nie wyszło i aż nie dowierzam w wasze pozytywne opinie. Prowadzimy i gramy dalej,cuda na kiju! :C
No a ten... miałby ktoś może jakiś sprawny link? Bo z 10 minut szukałem na początku meczu i nic nie znalazłem...
Padoiny do gry teraz i już lub...w meczu z Napoli.
No a ten... miałby ktoś może jakiś sprawny link? Bo z 10 minut szukałem na początku meczu i nic nie znalazłem...
Padoiny do gry teraz i już lub...w meczu z Napoli.
- Vojtimar
- Juventino
Fajny mecz, pierwsza akcja bramkowa bardzo zacna, brawo dla Teveza. Przy drugiej bramce obrońcy Parmy w sumie mogli wybić tą piłkę, ale to ich problem że się nie udało. Słaby mecz Llorente. Nie wiem jak grał z Genoą i Catanią, ale z Violą poza akcją kiedy był sfaulowany (bramka Pirlo z wolnego) to też nic nie grał.
Z Juve na dobre i złe!
- Wojtek
- Juventino
- Ivory
- Juventino
Przed meczami u siebie z Napoli, Romą i Parmą wielka sraka była, a okazuje się, że idzie nadzwyczaj gładziutko. :lol:
Jedynym minusem w meczu jest to, że Asa i Vidal głupie kartki złapali.
No i przypominają się czasy retro-Molinaro.
Jedynym minusem w meczu jest to, że Asa i Vidal głupie kartki złapali.
No i przypominają się czasy retro-Molinaro.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolejne ważne trzy punkty, zdobyte przy po raz enty dużo słabszej drugiej połowie. Gramy przez 30 minut w przewadze i doprowadzamy do tego, że wygrana momentami wisi na włosku. Ale może to dobrze? Nudno by inaczej było 

- pablo1503
- Juventino
Nie wierzę, że Parma grająca w osłabieniu była dla nas równorzędnym rywalem. Ba, była nawet lepsza.
Tragiczna druga połowa w naszym wykonaniu.
Ogromny pech z żółtą kartką dla Tevez. Fabio był już przygotowany do wejścia i sędzia czekał tylko na gwizdek. Na nasze nieszczęście gwizdek został użyty po faulu Argentyńczyka :?
Tragiczna druga połowa w naszym wykonaniu.
Ogromny pech z żółtą kartką dla Tevez. Fabio był już przygotowany do wejścia i sędzia czekał tylko na gwizdek. Na nasze nieszczęście gwizdek został użyty po faulu Argentyńczyka :?

- Wojtek
- Juventino
Uff! 2-1? Wole 1-0
Myślałem że ta pierwsza połowa to wyznacznik jakiejś lepszej formy ale niestety w drugiej wszystko wróciło do normy, czyli słaba gra i zwycięstwo
Molinaro. Szkoda że w Juve tak nie strzelał
Czerwo Amauriego? No nie jestem pewny czy to było na czerwo.
Jestem pod wrażeniem co zrobił dziś Conte!
Mianowicie zmiany! Nie dość że były logiczne to jeszcze odpowiednio wcześnie! wow!
Oby tak było częściej.
Brak Teveza w meczu z Napoli może być decydujący
FORZA JUVE!!

Myślałem że ta pierwsza połowa to wyznacznik jakiejś lepszej formy ale niestety w drugiej wszystko wróciło do normy, czyli słaba gra i zwycięstwo

Molinaro. Szkoda że w Juve tak nie strzelał

Jestem pod wrażeniem co zrobił dziś Conte!

Oby tak było częściej.
Brak Teveza w meczu z Napoli może być decydujący

FORZA JUVE!!
- Gandalf8
- Juventino
Pisałem w przerwie, że trzeba podwyższyć jeszcze prowadzenie na 3:0, żeby nie było nerwowej końcówki, no i oczywiście musieliśmy stracić gola a następnie grając przeciwko 10 zawodnikom Parmy mało zabrakło a zamiast zwycięstwa byłby remis. Po świetnej pierwszej połowie druga znacznie gorsza w wykonaniu Juve i dodatkowo tracimy Teveza na mecz z Napoli
No, ale ok, są 3 punkty, to najważniejsze.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Bęcki jak bęcki, ale już nie od dzisiaj, kiedy mamy jakąś przewagę, dzisiaj bramkowo - kadrową, nasi tylko "mądrze próbują klepać" a efekt jest taki, że w 80% się udaje, w 20% frajersko remisujemy, bądź przegrywamy, a "widowisko" traci na fajności.Skibil pisze:Jak się któraś drużyna odważy wyjść ofensywniej w drugiej połowie, to dostaniemy bęcki. Nie mówiąc o już o tym, że to kolejny mecz gdzie przeciwnik dostaje czerwo i od tej pory zaczyna nas cisnąć.