3 kibiców Juve
- Wojtom
- Juventino
a ja powiedzialem bratu ,ze jak nie bedzie kibicował Juve to nie dostanie obiadu ............. żartuje
nie mam kogo za bardzo nękac dlatego robie to tylko w szkole ..... 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dario
- Juventino
Poprzez kupowanie gwiazd i wygrywanie trofeów można zdobyć wielu fanów, ale głównie wśród dzieciaków, którzy zawsze są z tymi co są akurat najlepsi w ogólnym mniemaniu i którzy ciągle są gdzieś pokazywani, wychwalania w Bravo i Giga Sportach a gdy LM wygra ktoś inny to od razu przerzucają swoje uczucia na ten drugi klub. Prawdziwi kibice są zawsze wierni, bez względu na to w jakiej są aktualnie formie, klub trzeba po prostu KOCHAĆ i to jest cała tajemnica, nie da się kogoś na siłę zmusić do kibicowania.
- 3d_man
- Juventino
heh no to ja tez sie przyznam -> moja starsza siostra kibicuje Juve
natomiast mlodsza (6 latek w Styczniu) jeszcze sie nie zdecydowala, a ja wspanialomyslnie pozwole jej samodzielnie wybrac komu kibicowac (tylko troche ja naprowadzam na sluszna droge - hehe narazie chodzi w szaliczku Lazio
). ale musze sie nieskromnie pochwalic ze rosnie z niej spory talent pilkarski (hehe glownie dzieki moim naukom
8) )
natomiast mlodsza (6 latek w Styczniu) jeszcze sie nie zdecydowala, a ja wspanialomyslnie pozwole jej samodzielnie wybrac komu kibicowac (tylko troche ja naprowadzam na sluszna droge - hehe narazie chodzi w szaliczku Lazio
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- fred
- Juventino
wow człowieku po prostu rządzisz weź zadzwoń do caissotiego niech ci odpali jakąś kasę za zwiększanie liczby kibiców. normalnie pomnik ci na delle alpi postawia.ADAMJUVENTUSPL pisze:Informację tą podaję troche z opóźnieniem ale gdy byłem w te wakacje u mojej ciocio nakłaniałem swojego brata <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>(5 lat) i dwie siostry <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>(po 4 lat), teraz na pytanie kto jest najleprzy odpowiadają: Juventus, narazie jednak chyba wiedzą że Juventus to jest coś związane z piłką ale z czasem dorosną i będą wiedziec co to Juve i jest pewne komu będą kibicować, myślę że to dla nas kibicow bardzo dobra wiadomość, bo rośnie następne pokolenie fanów Juve.
(cenzura)Peja48 pisze:Bardzo dobrze ja tak molestuje moich kumpli z klasy biore do ściany i Kto jest najlepszy a oni Juve! ja na to ok ni mogą się sprzeciwić
Ostrzeżenie za wulgaryzmy i obrażanie innych forumowiczów.
Admin swiergot
- fighter_juve
- Juventino
dobrze robisz :-DPeja48 pisze:Bardzo dobrze ja tak molestuje moich kumpli z klasy biore do ściany i Kto jest najlepszy a oni Juve! ja na to ok ni mogą się sprzeciwić
tylko tak dalej rob :!: :-D
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja mam 4 letniego kuzyna, któremu próbowałem wmówić, że kocha Juventus. No i pewnego dnia jego rodzice kupili mu koszulke... Realu Madryt i teraz na pytanie o najlepszego piłkarza odpowiada zamiast Del Piero, Zidane (tzn wypowiada tylko numer 5) No i oczywiście na pytanie o najlepszy klub odpowiada: Real... :evil: Ale tak nie może zostać, musze mu wmówić i on musi uwierzyć, że najlepszym klubem jest Juventus, bo przecież nie może zyć w kłamstwie, iż najlepszy jest Real :twisted:
- Walo
- Juventino
Moi kumple są za Realem, a ja za juve. Zauważyłem że nie wiedzą za dużo o Realu więc ich ciągle informuję o dokonaniach Juventusu. Dwuch już przeszło na dobrą stronę życia, a reszta się jeszcze wypiera, ale widzę że już wiedzą więcej o Juventusie niż o realu. Niedługo wszystkich opanuje Juventus 

- hania
- Juventino
Moje kolezanki z klasy tez znaja głównie Juve..no i Alexa oczywiscie...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Juverulez!
- Juventino
hahah, ja mam 2 młodszych braci; jeden ma 5 lat drugi ma 2 lata. Patrzą jak gram w fife 04 [ oczywiscie Juve], jak jest cos w sporcie o Juve to mnie wołają [ nawet ten 2 letni!], 5 letni wie że najlpeszy jest Juve i Del Piero, zna imię i nazwisko każdego gracza Juve, i naprawde uważa ze oni są mistzrami świata
. A mój 2 letni brat się cieszy na widok biało-czarnej koszul, a jak widzi piłkę to mówi- "bach" -czyli piłka. Siła sugesti rulez!

- TEXXXAS
- Juventino
łał - zawiało grozą... :shock:Peja48 pisze:Bardzo dobrze ja tak molestuje moich kumpli z klasy biore do ściany i Kto jest najlepszy a oni Juve! ja na to ok ni mogą się sprzeciwić
JUVE - THE EMBLEM OF MY LOVE!