3 kibiców Juve
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Informację tą podaję troche z opóźnieniem ale gdy byłem w te wakacje u mojej ciocio nakłaniałem swojego brata <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>(5 lat) i dwie siostry <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>(po 4 lat), teraz na pytanie kto jest najleprzy odpowiadają: Juventus, narazie jednak chyba wiedzą że Juventus to jest coś związane z piłką ale z czasem dorosną i będą wiedziec co to Juve i jest pewne komu będą kibicować, myślę że to dla nas kibicow bardzo dobra wiadomość, bo rośnie następne pokolenie fanów Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
fajnie
Ja usiłuję moją dwa lata młodszą siorę wyszkolić ale coś już chyba za póżno
Za to moje poglądy w większości są dziełem mojego brata
Wychowanie od 12 roku życia

Za to moje poglądy w większości są dziełem mojego brata

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- livinglegend
- Juventino
Dobre rotfl, ja tez moich znajomych katuje tym czasem
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I powiedzcie mi jak można tak zmuszonego kibica nazwać? Kibicem? Fanem? Maniakiem? Nie, futbolowym oseskiem. Klub trzeba polubić albo pokochać samemu! Do tego niemożna zmuszać. Zresztą ten temat był już kiedyś poruszany
Nie no wszystko fajnie, że tam nakłaniacie kolegów, żeby byli za JUVE, tylko nieździwcie się jak kiedyś powiedzą ,,forza Roma'' , ,,Forza Milan'', real najlepszy''....
Nie no wszystko fajnie, że tam nakłaniacie kolegów, żeby byli za JUVE, tylko nieździwcie się jak kiedyś powiedzą ,,forza Roma'' , ,,Forza Milan'', real najlepszy''....

- Alexxxxx
- Juventino
Każdy kibic Juve to kolejny skarb. Oby tak dalej a cała Polska będzie nasza.Zdetronizujemy Real.Bardzo dobra sprawa z naciagniema na Juve tylko, aby nie nasiłe.
Ps.Skonczyłem dwa wyrpacowania
Ps.Skonczyłem dwa wyrpacowania

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wy tu mówicie o zmuszaniu ja nikogo nie zmuszałem ja im to poprostu wmawiałem od najmłodszych lat nie groziłem czy coś w tym rodzaju, po prostu za pierwszym razem gdy ich pytałe kto jest najleprzy oni nie wiedzieli więc im dawałem odpowiedz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Villya
- Juventino
u mie nie takkk prosto mój ojciec jest wiernym fanem Manchesteru i Realu.......tragedia powiem wam...a jak Juve rozgromiło Real...myślałam , że telewizor rozbije....a po nieudanym krnym Figo wyszedł do kuchni hihihihihiihihhhhiiii u mnie w domciu to ja i moja siostra (duuużo starsza) tzrymamy za Juve....mama to wogóle myli Ronaldo z Zidanem...druga siostra (teezzzz starsza) jest za Bayernem....(bo tam gra Kahn )
w szkole ...nawróciłammm parę duszyczek na drogę prawdy
...jeszcze mi tylko my father został ....(z motyką na słońce :evil: )

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- agata
- Juventino
ja się sama wyszkoliłam,od samego początku mojej miłości do piłki istniało tylko juve, nawracać kogoś o czym wy mówicie,jak bym oświecila moją starszą siostrę to powinnam nobla dostać ona nie odróżnia pomocnika od stopera!!!!!!!
ale mecze twardo ogłąda (bo ją chłopak z kumplami zmuszają a 1 tv set mają) i ostatnio byłam w szoku jak powiedziała ze jej sie marsylia-real podobał, moze jednak coś z niej wyrośnie
a juz ja sie delikatnie postaram zeby juve mialo kolejnego miłośnika 8)
ale mecze twardo ogłąda (bo ją chłopak z kumplami zmuszają a 1 tv set mają) i ostatnio byłam w szoku jak powiedziała ze jej sie marsylia-real podobał, moze jednak coś z niej wyrośnie
a juz ja sie delikatnie postaram zeby juve mialo kolejnego miłośnika 8)
- Johnny777
- Juventino
Ech...a pomyśleć komu kibicowałaś w 1996 w finle LMMaggie Del Piero pisze:fajnieJa usiłuję moją dwa lata młodszą siorę wyszkolić ale coś już chyba za póżno
![]()
Za to moje poglądy w większości są dziełem mojego brata![]()

- ForzaInter
- Interista
Kurcze........ Ja nie wiedzialem, ze z was takie brutale!
:-D
Potem mowia o przemocy na stadionach! :-D
:-D
Ale spoko......

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone