Mercato (2012-2014)
- Zawidowianin
- Juventino
O żarciu co popadnie.Łukasz pisze:@Zawidowianin - nawet nie wiedziałem, że mają taką kosę. Ale nawet bez tego przejście C. do Juve byłoby nierealne (kwestie sportowe)Ciekawe, co jest na tej stronie?Zawidowianin pisze: Antek
polecam lekturę strony 109.
Czytałem zresztą fragmenty tej książki. Cassano np za to, że ktoś przemycał mu do pokoju jakieś gówniane żarcie, oddawał mu w zamian jedną ze swych panienek. Wprost idealnie pasuje charakterologicznie do drużyny Conte

onliforpipul
- Lucas87
- Juventino
Cassano to sobie można zatrudnić w Juventusie najwyżej na etacie sprzątaczki...Koniec tematu.
Odnośnie jakichkolwiek transferów w styczniu to powinniście o tym zapomnieć. Wielka szkoda, że prawdopodobnie na dobre ucichł temat pozyskania Coetrao. Letnie Mercato w którym Marotta - pozyskałby Portugalczyka jak również Jorginho i Berardiego (jeszcze, ewentualnie Naniego albo Meneza), to byłoby marzenie :!:
Z tej listy graczy darmowych: Evra owszem, ale jego oczekiwania finansowe mogą być różne...Lewandowski - nie ma sensu komentować. Matuidi, pod warunkiem, że nie przedłuży kontraktu, lub nie poleci do innych szejków...
Odnośnie jakichkolwiek transferów w styczniu to powinniście o tym zapomnieć. Wielka szkoda, że prawdopodobnie na dobre ucichł temat pozyskania Coetrao. Letnie Mercato w którym Marotta - pozyskałby Portugalczyka jak również Jorginho i Berardiego (jeszcze, ewentualnie Naniego albo Meneza), to byłoby marzenie :!:
Z tej listy graczy darmowych: Evra owszem, ale jego oczekiwania finansowe mogą być różne...Lewandowski - nie ma sensu komentować. Matuidi, pod warunkiem, że nie przedłuży kontraktu, lub nie poleci do innych szejków...
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Dzisiejsza bramka Kolarova:
Jeśli faktycznie jest do wyciągnięcia z City (w którym przegrywa rywalizację z Clichym) nawet za te 15 mln, to nie ma sensu ściągać Nainggolana, bo Asamoah mógłby wtedy wrócić do środka. Podobno Kolarova bardzo chce Mancini w Galatasaray, więc miejmy nadzieję, że już wystarczy tych upokorzeń od Turków. Turcy już podobno w to lato oferowali za niego coś koło 6-8 mln i dawali mu wysoki kontrakt, ale City odrzuciło.
Jeśli faktycznie jest do wyciągnięcia z City (w którym przegrywa rywalizację z Clichym) nawet za te 15 mln, to nie ma sensu ściągać Nainggolana, bo Asamoah mógłby wtedy wrócić do środka. Podobno Kolarova bardzo chce Mancini w Galatasaray, więc miejmy nadzieję, że już wystarczy tych upokorzeń od Turków. Turcy już podobno w to lato oferowali za niego coś koło 6-8 mln i dawali mu wysoki kontrakt, ale City odrzuciło.
- pablo1503
- Juventino
No właśnie nie do końca. Znaczną większość tamtego sezonu był on zawodnikiem pierwszej jedenastki. W tym sezonie jest zresztą podobnie.Crunny pisze:(w którym przegrywa rywalizację z Clichym)
Co do tych darmowych piłkarzy, to rzucił mi się w oczy Rafael. Zaskoczony jestem, że został mu tylko rok do końca kontraktu. Młody i bardzo dobry obrońca

- Arbuzini
- Juventino
Transfermarkt podaje, że Rafealowi kontrakt kończy się dopiero w 2016. Szmat czasu. Umowa wygasa drugiemu z braci, ale on nas raczej nie interesuje pod względem sportowym, choć i tak jest lepszy niż nasze niektóre asy na bokach...
Wymiana Cassano - Giovinco. Czegoś tak głupiego nie widziałem bardzo dawno. Skąd się biorą tacy newsmani?
- Panie Cassano, zaraz wejdzie pan na boisko.
- Zatem zabieram się za rozgrzewkę, panie Conte.
http://www.juvepoland.com/news.php?id=23054
- Panie Cassano, zaraz wejdzie pan na boisko.
- Zatem zabieram się za rozgrzewkę, panie Conte.
http://www.juvepoland.com/news.php?id=23054
O Teveza też było sranie w gacie i jakoś nie widać z nim żadnych problemów.ewerthon pisze:Dla mnie Menez to trochę taka młodsza wersja Vucinicia. Niestety głównie z charakteru. Już w Romie mówiło się o jego humorach, w PSG jest tak samo. Nie jestem przekonany do tego transferu.
Aha i myślę, że jest młodszą i lepszą wersją Vucinica ( dynamiczniejszą przed wszystkim )

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- annihilator1988
- Juventino
Bo w Romie 90% zawodników to minimaliści. Od kilku lat zadowala ich środek tabeli i heroiczne pojedynki z Cagilari. Z miłą chęcią podesłałbym im Padoina, który byłby najbardziej utytułowanym zawodnikiem w klubie (jeśli chodzi o rozgrywki ligowe)ewerthon pisze:Dla mnie Menez to trochę taka młodsza wersja Vucinicia. Niestety głównie z charakteru. Już w Romie mówiło się o jego humorach, w PSG jest tak samo. Nie jestem przekonany do tego transferu.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- grande amore
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... sfida+NaniCastiel pisze:Przyjście Meneza oznaczałoby odpalenie z Turynu Mirka?
Cos mi mowi, ze jutrzejszy mecz z Atalanta bedzie dla Vucinicia ostatnim w barwach Juventusu, ale reki ani glowy za to nie dam.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Castiel
- Juventino
Pytanie z innej beczki tak mi się jakoś skojarzyło z tym utytułowanym Padoinem
Kiedyś był taki przepis w Anglii (może nadal obowiązuje) że zawodnik drużyny wygrywającej ligę musiał mieć rozegranych minimum 10 meczy by dostać na koniec medal. Jak jest w Serie A?
Kiedyś był taki przepis w Anglii (może nadal obowiązuje) że zawodnik drużyny wygrywającej ligę musiał mieć rozegranych minimum 10 meczy by dostać na koniec medal. Jak jest w Serie A?