Liga Mistrzów 2013/14
- Bruce Badura
- Juventino
Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
Obstawiam, że w pierwszym kwadransie drugiej połowy wejdzie Mandzukić i strzeli gola.
0-0 do przerwy
Obstawiam, że w pierwszym kwadransie drugiej połowy wejdzie Mandzukić i strzeli gola.
- Eric6666
- Juventino
przegrywając z Realem i wygrywając resztę, przy wygranej Galaty z Kope i tak byśmy wyszli, więc sytuacja nie była, aż tak napięta. Ktoś oglądał Kope? 1-0 z Galatą niezły wynik, w tej edycji przypominają mi BATE ;d gratsy dla nichKamex22 pisze:Czy ktoś zauważył, że obecnie jesteśmy ostatni w grupie?No, ale wystarczy, że z Kopenhagą wygramy, a z Galatą remis (zakładając, że nie wygrają z Realem)
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- ewerthon
- Juventino
Jasnowidz? :-D Wprawdzie strzelił później, ale wszedł na pół godziny przez końcem, więc na jedno wychodzi.Bruce Badura pisze:Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.
- JuveR
- Juventino
Nie do końca. Jeśli przegralibyśmy z Realem, a Galatasaray wygrał, to w następnej kolejce wygrana Galaty z Realem oznaczałaby nasz koniec, a w przypadku remisu musielibyśmy Galacie strzelić co najmniej dwie bramki w ostatniej kolejce.Eric6666 pisze:przegrywając z Realem i wygrywając resztę, przy wygranej Galaty z Kope i tak byśmy wyszli, więc sytuacja nie była, aż tak napięta. Ktoś oglądał Kope? 1-0 z Galatą niezły wynik, w tej edycji przypominają mi BATE ;d gratsy dla nichKamex22 pisze:Czy ktoś zauważył, że obecnie jesteśmy ostatni w grupie?No, ale wystarczy, że z Kopenhagą wygramy, a z Galatą remis (zakładając, że nie wygrają z Realem)
A po wczorajszych wynikach wszystko jest w naszych nogach

@Maly - Fakt. Nie wiem o czym myślałem pisząc posta
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2013, 19:06 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bruce Badura
- Juventino
Jako drużyna, może nie mają wielkiego doświadczenia w pucharach, ale za to mają świetnego trenera. Pellegrini przecież o mały włos, a znalazłby się w finale LM z prowincjonalnym Villarreal. Gdyby tylko Riquelme strzelił tego karniaka w doliczonym czasie.ewerthon pisze: City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.
Sporo też zależy od losowania, na kogo trafią w 1/8, bo wyjdą z drugiego miejsca.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a także czy pomogą im sędziowie czy raczej ich przeciwnikom 
ps. @JuveR: nie co najmniej dwie bramki tylko po prostu wygrać (bo liczą się bezpośrednie)
EDIT: a co do sędziów to czy wczoraj barcelonie znów pomogli sędziowie? mam na myśli karnego i spalonego przy golu na 2-0 bo widziałem tylko średniej jakości powtórki i ciężko było jednoznacznie ocenić...?

ps. @JuveR: nie co najmniej dwie bramki tylko po prostu wygrać (bo liczą się bezpośrednie)
EDIT: a co do sędziów to czy wczoraj barcelonie znów pomogli sędziowie? mam na myśli karnego i spalonego przy golu na 2-0 bo widziałem tylko średniej jakości powtórki i ciężko było jednoznacznie ocenić...?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wilk79
- Juventino
Widać rękę Pellegriniego. Co prawda w lidze idzie im średnio, a w LM może dojdą do 1/4, bo póki co chyba dalej to jeszcze dla nich za dużo. Chociaż z drugiej strony do wiosny jeszcze parę miesięcy.ewerthon pisze:Jasnowidz? :-D Wprawdzie strzelił później, ale wszedł na pół godziny przez końcem, więc na jedno wychodzi.Bruce Badura pisze:Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.
- zahor
- Juventino
Oglądał ktoś dzisiaj Bazylea-Chelsea? Ależ mi zaimponowali ci Szwajcarzy! 1:0 to najmniejszy wymiar kary, gdyby skończyło się 3:0 to w sumie nie byłoby w tym nic dziwnego. Przypominają mi Juventus z poprzednich sezonów - potrafią kapitalnie zdominować rywala, wywalczyć przewagę w środku pola, zepchnąć rywala do defensywy głębokim pressingiem, ale brakuje jeszcze wykończenia akcji. Obrona czasami miewa jakieś babole, ale to zrozumiałe, tamci goście są jeszcze bardzo młodzi. Szkoda, wielka szkoda że nie udało im się pokonać Rumunów albo chociaż nie przegrać u siebie z Schalke po meczu, w którym byli w zasadzie lepsi. Mam wielką nadzieję zobaczyć ich w Lidze Mistrzów na wiosnę. No i niech Marotta skieruje chociaż jedno ze swoich oczu na północ, naprawdę warto.
- grande amore
- Juventino
Ktos sie spodziewal dzis wygranej FC Basel, Ajaksu, BVB albo Milanu? Ja nie :roll:
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- whitesignus
- Juventino
Dla tych ekpip obstawialem max remisy. Jedynie liczylem, ze TVP moze wygrac. 2x pozytywna i 1x negatywna niespodziewajka. Szkoda Napoli, wg mnie nie zagrali az tak zle (ogladalem caly mecz). Teraz przed nimi arcywazny mecz z Arsenalem. A tak zyczylem TVP tylko LE, ale jak tam wpadnie Napoli pewnie znow dadza sobie siana
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- gucio_juve
- Juventino
- Rymar_pl
- Juventino
Napoli z czym do Europy ? Środek Pomocy to parodia a szczególnie Behrami,który do spółki z Inlerem otwierali dzisiaj autostradę Mchitarjanowi gra środka Defensywy też wołała o pomstę do nieba,powolne kołki,które nie były w stanie zatrzymać szybkich graczy BVB.Maggio nie przeprowadzał żadnych akcji,oskrzydlających Armero coś tam się starał.Napoli już bez większych szans na awans.Pozytywnie zaskoczył mnie Milan a akcja Montolivo Balo palce lizać.Sensacje sprawił Ajax wygrywając z Barcą grając w 10 prawie przez całą drugą połowę.