Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2013, 21:38

Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
Obstawiam, że w pierwszym kwadransie drugiej połowy wejdzie Mandzukić i strzeli gola.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2013, 22:40

Czy ktoś zauważył, że obecnie jesteśmy ostatni w grupie? :D No, ale wystarczy, że z Kopenhagą wygramy, a z Galatą remis (zakładając, że nie wygrają z Realem)

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2013, 23:11

Kamex22 pisze:Czy ktoś zauważył, że obecnie jesteśmy ostatni w grupie? :D No, ale wystarczy, że z Kopenhagą wygramy, a z Galatą remis (zakładając, że nie wygrają z Realem)
przegrywając z Realem i wygrywając resztę, przy wygranej Galaty z Kope i tak byśmy wyszli, więc sytuacja nie była, aż tak napięta. Ktoś oglądał Kope? 1-0 z Galatą niezły wynik, w tej edycji przypominają mi BATE ;d gratsy dla nich

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2013, 06:45

Bruce Badura pisze:Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
Obstawiam, że w pierwszym kwadransie drugiej połowy wejdzie Mandzukić i strzeli gola.
Jasnowidz? :-D Wprawdzie strzelił później, ale wszedł na pół godziny przez końcem, więc na jedno wychodzi.

City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2013, 08:50

Widzieliscie zdjecie kibicow ubranych w stroke KKK pod autokarem Szachtara ?
Masakra...

Juve, storia di un grande amore
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2013, 09:42

Eric6666 pisze:
Kamex22 pisze:Czy ktoś zauważył, że obecnie jesteśmy ostatni w grupie? :D No, ale wystarczy, że z Kopenhagą wygramy, a z Galatą remis (zakładając, że nie wygrają z Realem)
przegrywając z Realem i wygrywając resztę, przy wygranej Galaty z Kope i tak byśmy wyszli, więc sytuacja nie była, aż tak napięta. Ktoś oglądał Kope? 1-0 z Galatą niezły wynik, w tej edycji przypominają mi BATE ;d gratsy dla nich
Nie do końca. Jeśli przegralibyśmy z Realem, a Galatasaray wygrał, to w następnej kolejce wygrana Galaty z Realem oznaczałaby nasz koniec, a w przypadku remisu musielibyśmy Galacie strzelić co najmniej dwie bramki w ostatniej kolejce.
A po wczorajszych wynikach wszystko jest w naszych nogach ;)

@Maly - Fakt. Nie wiem o czym myślałem pisząc posta :wink:
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2013, 19:06 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2013, 11:49

ewerthon pisze: City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.
Jako drużyna, może nie mają wielkiego doświadczenia w pucharach, ale za to mają świetnego trenera. Pellegrini przecież o mały włos, a znalazłby się w finale LM z prowincjonalnym Villarreal. Gdyby tylko Riquelme strzelił tego karniaka w doliczonym czasie.
Sporo też zależy od losowania, na kogo trafią w 1/8, bo wyjdą z drugiego miejsca.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2013, 14:59

a także czy pomogą im sędziowie czy raczej ich przeciwnikom ;)

ps. @JuveR: nie co najmniej dwie bramki tylko po prostu wygrać (bo liczą się bezpośrednie)

EDIT: a co do sędziów to czy wczoraj barcelonie znów pomogli sędziowie? mam na myśli karnego i spalonego przy golu na 2-0 bo widziałem tylko średniej jakości powtórki i ciężko było jednoznacznie ocenić...?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Wilk79

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2013, 11:45

ewerthon pisze:
Bruce Badura pisze:Victoria - Bayern
0-0 do przerwy
Jasnowidz? :-D Wprawdzie strzelił później, ale wszedł na pół godziny przez końcem, więc na jedno wychodzi.

City wreszcie zagra w fazie pucharowej, jak się rozpędzą, to mogą namieszać.
Widać rękę Pellegriniego. Co prawda w lidze idzie im średnio, a w LM może dojdą do 1/4, bo póki co chyba dalej to jeszcze dla nich za dużo. Chociaż z drugiej strony do wiosny jeszcze parę miesięcy.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 22:45

Oglądał ktoś dzisiaj Bazylea-Chelsea? Ależ mi zaimponowali ci Szwajcarzy! 1:0 to najmniejszy wymiar kary, gdyby skończyło się 3:0 to w sumie nie byłoby w tym nic dziwnego. Przypominają mi Juventus z poprzednich sezonów - potrafią kapitalnie zdominować rywala, wywalczyć przewagę w środku pola, zepchnąć rywala do defensywy głębokim pressingiem, ale brakuje jeszcze wykończenia akcji. Obrona czasami miewa jakieś babole, ale to zrozumiałe, tamci goście są jeszcze bardzo młodzi. Szkoda, wielka szkoda że nie udało im się pokonać Rumunów albo chociaż nie przegrać u siebie z Schalke po meczu, w którym byli w zasadzie lepsi. Mam wielką nadzieję zobaczyć ich w Lidze Mistrzów na wiosnę. No i niech Marotta skieruje chociaż jedno ze swoich oczu na północ, naprawdę warto.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 22:46

Ktos sie spodziewal dzis wygranej FC Basel, Ajaksu, BVB albo Milanu? Ja nie :roll:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 22:49

Napoli bye bye, muszą wygrać 3-0 z Arsenalem ( zakładam, że Borussia wygra w Marsylii)

Obrazek
whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 22:52

Dla tych ekpip obstawialem max remisy. Jedynie liczylem, ze TVP moze wygrac. 2x pozytywna i 1x negatywna niespodziewajka. Szkoda Napoli, wg mnie nie zagrali az tak zle (ogladalem caly mecz). Teraz przed nimi arcywazny mecz z Arsenalem. A tak zyczylem TVP tylko LE, ale jak tam wpadnie Napoli pewnie znow dadza sobie siana

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 22:52

Higuain 40 milionów :think: ? Olaboga.

Rymar_pl

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 23:05

Napoli z czym do Europy ? Środek Pomocy to parodia a szczególnie Behrami,który do spółki z Inlerem otwierali dzisiaj autostradę Mchitarjanowi gra środka Defensywy też wołała o pomstę do nieba,powolne kołki,które nie były w stanie zatrzymać szybkich graczy BVB.Maggio nie przeprowadzał żadnych akcji,oskrzydlających Armero coś tam się starał.Napoli już bez większych szans na awans.Pozytywnie zaskoczył mnie Milan a akcja Montolivo Balo palce lizać.Sensacje sprawił Ajax wygrywając z Barcą grając w 10 prawie przez całą drugą połowę.

Zablokowany