El. do MŚ 2014 - strefa europejska
- Łukasz
- Juventino
Hmm... widziałem tylko jedną powtórkę, wydawało mi się, że nie...Murzin pisze:Dlaczego? Prawidłowo odgwizdany spalony. Niestety...Zmieniam zdanie o arbitrze...
Kto na spalonym i w którym momencie.
- Murzin
- Juventino
Na spalonym był piłkarz próbujący przewrotki. Bramkarz wyszedł i między polakiem, a bramką był tylko jeden piłkarz z czarnogóry. Zaraz pewnie będą pewnie powtórki w studio.
Nazwisk nie dam rady wymienić, jeszcze we mnie wrze
:?
Nazwisk nie dam rady wymienić, jeszcze we mnie wrze

Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:48 przez Murzin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Winner
- Juventino
Liniowy chyba obstawił 1-1 z tego co było widać na powtórkach 3 razy się pomylił, w tym 2 razy bardzo. Raz powinien być karny gdyby nie wymyślony spalony i na koniec bramka przy której nie było spalonego. Edit: Powtórka pokazana w tvp nie była pod odpowiednim kontem żeby z całą stanowczością stwierdzić że się nie pomylił, ale nie będę się kłócił.
Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:56 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- wojczech7
- Juventino
Nie wiem kto na tym spalonym był, ale było to w momencie strzału z przewrotki jednego z naszych. Bramkarz wyznaczał linię i decyzja, choć bardzo przykra, prawidłowa.Łukasz pisze:Hmm... widziałem tylko jedną powtórkę, wydawało mi się, że nie...Murzin pisze:Dlaczego? Prawidłowo odgwizdany spalony. Niestety...Zmieniam zdanie o arbitrze...
Kto na spalonym i w którym momencie.
Do wszystkich bulwersujących się o tą sytuację: ochłońcie/obejrzyjcie powtórki/poznajcie przepisy - sędzia podjął prawidłową decyzję.
Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:50 przez wojczech7, łącznie zmieniany 2 razy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Bruce Badura
- Juventino
Nie ma się co przejmować głupotami. Mamy słabych piłkarzy, jeszcze słabszego selekcjonera i tyle. Nie ma co tego roztrząsać.
- Eric6666
- Juventino
właśnie, że zawodników mamy nie takich słabych, tylko mentalność reprezentacji dalej jest na poziomie " mamy super bramkarza i nikogo w polu", obrona gra żałośnie, w ataku liczymy tylko na Lewandowskiego. Mamy młody skład, ale to nie zmienia niczego, nasz selekcjoner nie potrafił tego poukładać i każdy grał sobie ( 1 akcja zespołowa w całym spotkaniu została naliczona! ). Po "super" pucharach europejskich czas na mistrzostwa świata xdBruce Badura pisze:Nie ma się co przejmować głupotami. Mamy słabych piłkarzy, jeszcze słabszego selekcjonera i tyle. Nie ma co tego roztrząsać.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
Będą też bramki z połowy.FelekJUVE pisze: To wystawic bramkarza na srodek boiska i beda spalone bo bramkarz wyznacza linie??

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Murzin
- Juventino
Linie wyznacza przedostatni piłkarz od bramki. Najczęściej jest to ostatni obrońca, ale w tym przypadku był to bramkarz.FelekJUVE pisze:Ktos mi wytlumaczy gdzie byl ten spalony? Jak bramkarz?? O co chodzi? To wystawic bramkarza na srodek boiska i beda spalone bo bramkarz wyznacza linie??
- FelekJUVE
- Juventino
- joy
- Katalończyk
FelekJUVE koledzy dobrze mówią, linię spalonego wyznacza przedostatni zawodnik drużyny i tyle w temacie. Nie ma znaczenia czy to bramkarz, obrońca czy napastnik. Spalony jak byk. Szkoda sytuacji z karnym na sobocie. Naprawdę w końcu dobry mecz biało-czerwonych. Ja bym ze zwolnieniem Fornalika zaczekał na mecze z Ukrainą i Anglią, bo kolejna zmiana trenera to nowi zawodnicy i budowa zespołu od początku. Potrzebna jest stabilizacja tym bardziej, że mamy młodą kadrę.