El. do MŚ 2014 - strefa europejska
- Łukasz
- Juventino
Hmm... widziałem tylko jedną powtórkę, wydawało mi się, że nie...Murzin pisze:Dlaczego? Prawidłowo odgwizdany spalony. Niestety...Zmieniam zdanie o arbitrze...
Kto na spalonym i w którym momencie.
- Murzin
- Juventino
Na spalonym był piłkarz próbujący przewrotki. Bramkarz wyszedł i między polakiem, a bramką był tylko jeden piłkarz z czarnogóry. Zaraz pewnie będą pewnie powtórki w studio.
Nazwisk nie dam rady wymienić, jeszcze we mnie wrze
:?
Nazwisk nie dam rady wymienić, jeszcze we mnie wrze

Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:48 przez Murzin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Winner
- Juventino
Liniowy chyba obstawił 1-1 z tego co było widać na powtórkach 3 razy się pomylił, w tym 2 razy bardzo. Raz powinien być karny gdyby nie wymyślony spalony i na koniec bramka przy której nie było spalonego. Edit: Powtórka pokazana w tvp nie była pod odpowiednim kontem żeby z całą stanowczością stwierdzić że się nie pomylił, ale nie będę się kłócił.
Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:56 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- wojczech7
- Juventino
Nie wiem kto na tym spalonym był, ale było to w momencie strzału z przewrotki jednego z naszych. Bramkarz wyznaczał linię i decyzja, choć bardzo przykra, prawidłowa.Łukasz pisze:Hmm... widziałem tylko jedną powtórkę, wydawało mi się, że nie...Murzin pisze:Dlaczego? Prawidłowo odgwizdany spalony. Niestety...Zmieniam zdanie o arbitrze...
Kto na spalonym i w którym momencie.
Do wszystkich bulwersujących się o tą sytuację: ochłońcie/obejrzyjcie powtórki/poznajcie przepisy - sędzia podjął prawidłową decyzję.
Ostatnio zmieniony 06 września 2013, 22:50 przez wojczech7, łącznie zmieniany 2 razy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Bruce Badura
- Juventino
Nie ma się co przejmować głupotami. Mamy słabych piłkarzy, jeszcze słabszego selekcjonera i tyle. Nie ma co tego roztrząsać.
- Eric6666
- Juventino
właśnie, że zawodników mamy nie takich słabych, tylko mentalność reprezentacji dalej jest na poziomie " mamy super bramkarza i nikogo w polu", obrona gra żałośnie, w ataku liczymy tylko na Lewandowskiego. Mamy młody skład, ale to nie zmienia niczego, nasz selekcjoner nie potrafił tego poukładać i każdy grał sobie ( 1 akcja zespołowa w całym spotkaniu została naliczona! ). Po "super" pucharach europejskich czas na mistrzostwa świata xdBruce Badura pisze:Nie ma się co przejmować głupotami. Mamy słabych piłkarzy, jeszcze słabszego selekcjonera i tyle. Nie ma co tego roztrząsać.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Będą też bramki z połowy.FelekJUVE pisze: To wystawic bramkarza na srodek boiska i beda spalone bo bramkarz wyznacza linie??

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Murzin
- Juventino
Linie wyznacza przedostatni piłkarz od bramki. Najczęściej jest to ostatni obrońca, ale w tym przypadku był to bramkarz.FelekJUVE pisze:Ktos mi wytlumaczy gdzie byl ten spalony? Jak bramkarz?? O co chodzi? To wystawic bramkarza na srodek boiska i beda spalone bo bramkarz wyznacza linie??
- FelekJUVE
- Juventino
- joy
- Katalończyk
FelekJUVE koledzy dobrze mówią, linię spalonego wyznacza przedostatni zawodnik drużyny i tyle w temacie. Nie ma znaczenia czy to bramkarz, obrońca czy napastnik. Spalony jak byk. Szkoda sytuacji z karnym na sobocie. Naprawdę w końcu dobry mecz biało-czerwonych. Ja bym ze zwolnieniem Fornalika zaczekał na mecze z Ukrainą i Anglią, bo kolejna zmiana trenera to nowi zawodnicy i budowa zespołu od początku. Potrzebna jest stabilizacja tym bardziej, że mamy młodą kadrę.