Serie A 13/14 (2): JUVENTUS 4-1 Lazio
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Błagam, nie narzekajcie. Na nic, na Pirlo, na błąd Buffona, na kilka munut Quagliarelli. Jedziemy Lazio drugi raz z rzędu w krótkim odstępie czasu strzelając im łącznie 8 bramek. Kapitalne widowisko, zwycięstwo. Jeśli już ktoś chce na coś narzekać to chyba na to, że następny mecz za dwa tygodnie...
Dzięki Conte!
Dzięki Conte!
- karosznurek
- Juventino
Naprawdę dobra gra naszych. Kapitalne asysty Bonucciego. Genialny Tevez. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- pablo1503
- Juventino
Tu jest pochowany cały paradoks Mirko. Facet ma niesamowitą technikę, tyle, że nie zawsze wie jak ją wykorzystywać? Nie wiem jak to można inaczej określić. Cholera, chyba się starzeje, bo jakoś się nie interesowałem zbytnio tym meczem. Po bramkach nawet nie wstawałem z krzesła, jak to mam w zwyczaju. Mam nadzieję, że to po prostu gorszy dzień.deszczowy pisze:Który to cienkonapleciarz twierdził, że Vucinić jest kołkiem bez techniki?
Bramki niesamowite. Vidal miał wbrew pozorom trudno sytuacje, a kończył je jak Trezeguet za najlepszych czasów. Bramka Vucinicia? Niezły z niego cwaniak, oby tak częściej. Podsumowaniem jest bramka Tevez. Zamarkował i uderzył z 18m delikatnie przy słupku. W ostatnich latach chyba tylko Del Piero mógłby coś takiego zrobić.
Hernanes to idiota. Facet ma żółtą kartkę i umyślnie uderza ręką w piłkę.

Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.

- Ivory
- Juventino
Bonucci powoli robi się nowym Beckenbauerem, super asysty.
Lazio mogło sobie śrubować statystyki celnych strzałów, ale zasadne wydaje się pytanie: Czy mieli jakąś stuprocentową okazję?
Vidal-Tevez - widać, że szukają się na boisku i lubią coś razem sklecić.
Rysiek lepszy od Asamoaha, może jeszcze Marotta wyjmie jakiegoś królika z kapelusza na koniec mercato na ową lewą flankę.
Lazio mogło sobie śrubować statystyki celnych strzałów, ale zasadne wydaje się pytanie: Czy mieli jakąś stuprocentową okazję?
Vidal-Tevez - widać, że szukają się na boisku i lubią coś razem sklecić.
Rysiek lepszy od Asamoaha, może jeszcze Marotta wyjmie jakiegoś królika z kapelusza na koniec mercato na ową lewą flankę.
- pumex
- Juventino
Nie ma lypy :-D Mamy w pełni zasłużone 3 pkt! Raczej nie sprawdziło się dziś twierdzenie, że Vidal gra bardziej z tyłu gdy na boisku jest Pogba. Najwyraźniej zmieniają się pozycjami i boiskowymi zadaniami.
BTW. Oglądałem mecz na BeIn - przekozaccy komentatorzy. Cały mecz zamuł, ale przy każdym golu pisk jak u fanek Biebera.
BTW. Oglądałem mecz na BeIn - przekozaccy komentatorzy. Cały mecz zamuł, ale przy każdym golu pisk jak u fanek Biebera.

- kuba2424
- Juventino
Oczywiście na plus wynik i to, że większość zagrała naprawdę bardzo dobrze, poza wyjątkami. I właśnie na tych wyjątkach chciałbym się skupić. Znów Pirlo zaczyna mnie niesamowicie drażnić swoją postawą ( błąd przy bramce, niedokładne podania), jego gra była...niechlujna. Kolejna osoba, która zanotowała słabszy występ to Buffon. Dziś wcale nie bronił pewnie, co oczywiście próbowali wykorzystać przeciwnicy grając nawet w osłabieniu.
Poza tym Ogbonna raczej na minus ( grał niepewnie z tyłu) no i te podania Chielliniego...czasem ż dech w piersiach zapiera!
Poza tym Ogbonna raczej na minus ( grał niepewnie z tyłu) no i te podania Chielliniego...czasem ż dech w piersiach zapiera!
- meda11
- Juventino
Kapitalne asysty Bonuca i Pogby, świetne wkręcenie piłki przez Vucinicia i profesor Tevez, który mimo durnych i kretyńskich zadań narzuconych przez Conte strzela bramkę w trzecim z rzędu meczu. W przyszłości proszę więcej napastników tej klasy ograniczanych przez Antonio. 
Jedno przyjęcie Pogby, którym przy bocznej linii przerzucił piłkę nad wracającym przeciwnikiem po czym skleił i odegrał - miazga. :shock:
Jedno przyjęcie Pogby, którym przy bocznej linii przerzucił piłkę nad wracającym przeciwnikiem po czym skleił i odegrał - miazga. :shock:
- Wojtek
- Juventino
Ajjjj....Po cichu liczyłem na hat-tricka Vidala!
Tevez
ładna brama, szkoda poprzeczki. Henrnanes niezłą głupote zrobił ;D
Widzimy jak 15minut nas zmieniło, a raczej Conte nas zmienił;) Bonucci dwie asysty! :shock: Isla nawet, miał farta przy pierwszym kontakcie bo za mocno sobie wypuścił piłe
Ale ogólnie Chilijczyk na plus. Jestem ciekaw co z Llorente, troche mi go szkoda bo ostatnio marne minuty a dzis cały mecz na ławe, no ale wiadomo, ważniejsze dobro drużyny;)
Tevez przechodzi do historii Juve!
To kto tam narzekał że Apacz dostał 10tkę ? 
Petkovic poprawił sie odnośnie poprzedniego meczu! Tym razem przegrali trzema bramkami :lol: Poprawa jest.
Teraz przerwa a potem merdasy :-D piękny wieczór.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!

Tevez

Widzimy jak 15minut nas zmieniło, a raczej Conte nas zmienił;) Bonucci dwie asysty! :shock: Isla nawet, miał farta przy pierwszym kontakcie bo za mocno sobie wypuścił piłe
Tevez przechodzi do historii Juve!

Petkovic poprawił sie odnośnie poprzedniego meczu! Tym razem przegrali trzema bramkami :lol: Poprawa jest.
Teraz przerwa a potem merdasy :-D piękny wieczór.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!

- Ein
- Juventino
Ja ponarzekam na Conte.
Za mało emocji ! Nawet przy strzale Vidala jedynie po włosach się pogłaskał :roll:
Ale bramkę wiadomo, że Motta z De Ceglie zawalili !
Za mało emocji ! Nawet przy strzale Vidala jedynie po włosach się pogłaskał :roll:
Ale bramkę wiadomo, że Motta z De Ceglie zawalili !
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Najciemniej pod latarniąpablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.

Bosssssko 8)
Drugo połowa pod kontrolą, tak jak powinno być. Strasznie szkoda tej poprzeczki Teveza, ale ważne, że skończył mecz z bramką na koncie. 6pkt, czas na merdaczy :twisted:
P.S Llorente Antek szykuje na Coppa Italia
Drugo połowa pod kontrolą, tak jak powinno być. Strasznie szkoda tej poprzeczki Teveza, ale ważne, że skończył mecz z bramką na koncie. 6pkt, czas na merdaczy :twisted:
P.S Llorente Antek szykuje na Coppa Italia

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
1.Niech mi ktorys ekspert wytlumaczy jak to mozliwe,ze Ogbonna zastapil Barze i zagral na prawej stronie obrony.Przeciez to jakies science-fiction.Przeciez on nawet na metce na porodowce mial wypisane "zastepca Chielliniego,bo lewa noga".Conte musial zagiac wszelkie zasady fizyki i filozofii,ze go tam wystawil.
2.Proponuje sonde:"Gdybys spotkal Vucinicia:
a)sprzedalbys mu bułe,b)uscisnalbys dlon,c)uscisnalbys dlon i sprzedal bułe
3.Tevez=the top
4.Bonucci ladne pilki dzis rozdawal
2.Proponuje sonde:"Gdybys spotkal Vucinicia:
a)sprzedalbys mu bułe,b)uscisnalbys dlon,c)uscisnalbys dlon i sprzedal bułe
3.Tevez=the top
4.Bonucci ladne pilki dzis rozdawal
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Szilgu
- Juventino
W każdym z trzech pierwszych oficjalnych meczów. Pablo chodziło o trzy spotkania z rzędu. Niekoniecznie pierwsze.Siewier pisze:Najciemniej pod latarniąpablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.Klik
Wychodzi na to, że Tevez jest pierwszym zawodnikiem, który w pierwszych trzech spotkaniach wpisywał się na listę strzelców z pola. Niezły początek.
Uwielbiam Hernanesa, ale nawet pomijajac jego kartkę to zagrał beznadziejnie. Kartka to minus dla Legii