Sikora podpisał kontrakt z Groclinem!!!!!!!!
- Andryk
- Juventino
Napastnik Górnika Zabrze Adrian Sikora podpisał kontrakt z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski. Piłkarz reprezentacji młodzieżowej będzie grał w klubie z Wielkopolski przez cztery lata.
Jak podał menedżer Dyskobolii Władysław Kowalik, transfer zostanie zakończony do końca lutego - wtedy zostaną sfinalizowane finansowe rozliczenia z Górnikiem. Sikora z drużyną Dyskobolii rozpocznie przygotowania do rundy wiosennej.
Adrian Sikora trafił do Dyskobolii w miejsce Andrzeja Niedzielana, który w ostatni piątek podpisał kontrakt z NEC Nijmegen.
Co sądzicie o tym transferze mi się wydaje że groclin zrobił dobry ruch ale niebył to szach mat
Jak podał menedżer Dyskobolii Władysław Kowalik, transfer zostanie zakończony do końca lutego - wtedy zostaną sfinalizowane finansowe rozliczenia z Górnikiem. Sikora z drużyną Dyskobolii rozpocznie przygotowania do rundy wiosennej.
Adrian Sikora trafił do Dyskobolii w miejsce Andrzeja Niedzielana, który w ostatni piątek podpisał kontrakt z NEC Nijmegen.
Co sądzicie o tym transferze mi się wydaje że groclin zrobił dobry ruch ale niebył to szach mat
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie Groclin, jeżeli szukał następcy Niedzielana, to najleprzym byłby Irek Jeleń z Wisły Płock, młody, utalentowan, jeden z najleprzych napastników w naszej lidze, a pozatym jego talent szybko się rozwija.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
On przez następnych kilka lat napewno nie zastąpi w pełni Niedzielana, może za kilka lat coś z Niego bedzie
Jesli Groclin nie chce powtórzyć sytuacji Wisły to powinien kupic kogoś lepszego, jak wspomniał ADAMJUVE....mógłby to być Jeleń
Sikora to dość dobry piłkarza, ale niczym szczególnym sie nie wyróżnił, oprócz picem strzelonej w rekordowym tempie bramki dla Polski
Troche brakuje Mu ...wzrostu
P.S po co tyle wykrzykników

P.S po co tyle wykrzykników

- Johnny777
- Juventino
Do Andrzeja owszem brakuje mu jeszcze, ale widziałeś go w akcji żeby twierdzić że jest tak słaby i wolny? Pewno widziałeś go na reprezentacji tylko w TV.. Miałem przyjemność widzeć więcej meczy z udziałem Adriana - większość na żywo więc myślę że będzie z niego miał Groclin pociechę.. Szkoda że Górnik go opchnął...ale wiadomo jaka jest sytuacja finansowa wielu klubów... :?Olszan pisze:Nie ma szans zastąpić Niedzielana jest 10 razy słabszy i 20 razy wolniejszy 8)
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja takze mysle ze Sikora moze zawiesc Drzymałe.Najlepszym ruchem jest kupno Ireneusza Jelenia to taki lis w polu karnym i dobrze by sie sprawdził w ataku z Rasiakiem.Ale jak słyszałem to Groclin jest zainteresowany kupnem tego zawodnika.I bardzo bym chiał zeby do tego transferu doszło