Sikora podpisał kontrakt z Groclinem!!!!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 07:16

Napastnik Górnika Zabrze Adrian Sikora podpisał kontrakt z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski. Piłkarz reprezentacji młodzieżowej będzie grał w klubie z Wielkopolski przez cztery lata.

Jak podał menedżer Dyskobolii Władysław Kowalik, transfer zostanie zakończony do końca lutego - wtedy zostaną sfinalizowane finansowe rozliczenia z Górnikiem. Sikora z drużyną Dyskobolii rozpocznie przygotowania do rundy wiosennej.

Adrian Sikora trafił do Dyskobolii w miejsce Andrzeja Niedzielana, który w ostatni piątek podpisał kontrakt z NEC Nijmegen.

Co sądzicie o tym transferze mi się wydaje że groclin zrobił dobry ruch ale niebył to szach mat

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 09:09

Nie ma szans zastąpić Niedzielana jest 10 razy słabszy i 20 razy wolniejszy 8)

Zawsze Wierni ! ! !
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 13:13

Według mnie Groclin, jeżeli szukał następcy Niedzielana, to najleprzym byłby Irek Jeleń z Wisły Płock, młody, utalentowan, jeden z najleprzych napastników w naszej lidze, a pozatym jego talent szybko się rozwija.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 16:39

On przez następnych kilka lat napewno nie zastąpi w pełni Niedzielana, może za kilka lat coś z Niego bedzie :wink: Jesli Groclin nie chce powtórzyć sytuacji Wisły to powinien kupic kogoś lepszego, jak wspomniał ADAMJUVE....mógłby to być Jeleń :wink: Sikora to dość dobry piłkarza, ale niczym szczególnym sie nie wyróżnił, oprócz picem strzelonej w rekordowym tempie bramki dla Polski :wink: Troche brakuje Mu ...wzrostu :D
P.S po co tyle wykrzykników :?:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 17:52

Może będzie drugim Niedzielanem... :D

stud

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 22:02

Ardian jest dobrym pilkarzem ale jak chce byc drugim Niedzielanem to zdecydowanie musi popracowac nad wykanczaniem akcji i kto wie moze potem kupi go NEC Nijmegen!!! :lol:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 22:36

Olszan pisze:Nie ma szans zastąpić Niedzielana jest 10 razy słabszy i 20 razy wolniejszy 8)
Do Andrzeja owszem brakuje mu jeszcze, ale widziałeś go w akcji żeby twierdzić że jest tak słaby i wolny? Pewno widziałeś go na reprezentacji tylko w TV.. Miałem przyjemność widzeć więcej meczy z udziałem Adriana - większość na żywo więc myślę że będzie z niego miał Groclin pociechę.. Szkoda że Górnik go opchnął...ale wiadomo jaka jest sytuacja finansowa wielu klubów... :?

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2004, 16:58

Ja takze mysle ze Sikora moze zawiesc Drzymałe.Najlepszym ruchem jest kupno Ireneusza Jelenia to taki lis w polu karnym i dobrze by sie sprawdził w ataku z Rasiakiem.Ale jak słyszałem to Groclin jest zainteresowany kupnem tego zawodnika.I bardzo bym chiał zeby do tego transferu doszło :wink:

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2004, 22:39

Jeżeli nieoczekiwanie okaże się tak dobry jak Niedzielan to długo w Polsce nie zagości :?

non mollare mai
ODPOWIEDZ