Juventus zainteresowany Francesco Coco
- BIANCONERI
- Juventino
To jakas niepowazna plotka!Jezeli Davids odejdzie to tylko za granice.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Bosz ............. po co nam oni?? a zresztą Camor jest dobry!!!!!!!!!!! Giggs mama mija dobra a teraz na temat Coco suuperhania pisze:Coco? Po co on namItak mamy juz duzo pomocniko i teraz jeszce jeden nieudacznik? Jak juz wiele razy pisałąm w miejsce Camoranesiego poinnismy sciągnąć Giggsa lub Ljungberga :!:

Ja nie powiem ale z niego mogą być ludzie wim że z tego co pamiętam to dość dość kręcił tym balem

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Hincha
- Juventino
OOOOOOOOOO Francesco to moje marzenie!!!!.........ale do Barcelony!!!
Swojego czasu w sezonie 01/02 pilkarz ten byl wyporzyczony z MIlanu do Barçy i musze przyznac, ze swietnie sobie radzil na lewej obronie.

Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2004, 18:51 przez Hincha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hincha
- Juventino
Zenden: ja Coco poznalam z bardzo dobrej strony w Barcelonie do gry na pewno duzo wnosil! Szczegolnie utkwily mi w pamieci jego rajdy lewa strona boiska
...do tego jego oddanie. Byc moze teraz jest tak jak mowisz, duzo biega a to nic nie wnosi do gry Interu z reszta to czemu sie dziwimy.... Inter gra (jezeli tak mozna to nazwac) istna tragedie, a w takim klubie to kazdy przecietnieje, nawet z Coco zrobili rzeznika 
Ciekawostka na pewno bedzie, ze Coco jak do tej pory w 105 letniej historii Barcelony byl jedynym Wlochem ktory nosil na piersi herb tego klubu :shock:

Ciekawostka na pewno bedzie, ze Coco jak do tej pory w 105 letniej historii Barcelony byl jedynym Wlochem ktory nosil na piersi herb tego klubu :shock: