Juventus zainteresowany Francesco Coco

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 19:46

Według mnie to jest jakaś plota.... wogóle nie warta uwagi (hehe :wink: )
(Nie ubliżając Mati'emu) , a Coco nie wydaje się potrzebny :roll:

non mollare mai
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2004, 22:51

To jakas niepowazna plotka!Jezeli Davids odejdzie to tylko za granice.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2004, 15:48

hania pisze:Coco? Po co on nam :?: Itak mamy juz duzo pomocniko i teraz jeszce jeden nieudacznik? Jak juz wiele razy pisałąm w miejsce Camoranesiego poinnismy sciągnąć Giggsa lub Ljungberga :!:
Bosz ............. po co nam oni?? a zresztą Camor jest dobry!!!!!!!!!!! Giggs mama mija dobra a teraz na temat Coco suuper :D :D
Ja nie powiem ale z niego mogą być ludzie wim że z tego co pamiętam to dość dość kręcił tym balem :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2004, 15:59

moim zdaniem to nie prawda jezeli edgar odszedlby do innego wloskiego klubu bylbym wsciekly ze sprzedal juve

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2004, 19:29

OOOOOOOOOO Francesco to moje marzenie!!!!.........ale do Barcelony!!! :P Swojego czasu w sezonie 01/02 pilkarz ten byl wyporzyczony z MIlanu do Barçy i musze przyznac, ze swietnie sobie radzil na lewej obronie.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2004, 18:51 przez Hincha, łącznie zmieniany 1 raz.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2004, 13:45

Nie on nie psauje do Juve. Coco to gracz w stylu takiego piłkarz co dużo biega a nic nie wnosi w gre

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2004, 16:26

Zenden: ja Coco poznalam z bardzo dobrej strony w Barcelonie do gry na pewno duzo wnosil! Szczegolnie utkwily mi w pamieci jego rajdy lewa strona boiska :D ...do tego jego oddanie. Byc moze teraz jest tak jak mowisz, duzo biega a to nic nie wnosi do gry Interu z reszta to czemu sie dziwimy.... Inter gra (jezeli tak mozna to nazwac) istna tragedie, a w takim klubie to kazdy przecietnieje, nawet z Coco zrobili rzeznika :(

Ciekawostka na pewno bedzie, ze Coco jak do tej pory w 105 letniej historii Barcelony byl jedynym Wlochem ktory nosil na piersi herb tego klubu :shock:

ODPOWIEDZ