Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:42

Spotkanie można podsumować jako chrzest Llorente. Gleba po walce z Mexesem, gleba po próbie odbioru De Jonga, gleba w ścisku w polu karnym, rozcięcie łuku brwiowego... Welcome in Italy! :wink:

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:42

squinter pisze:
Dobry Mudżyn pisze: Llorente, przyjemnie? Panienka. Odbija sie od Mexesow i innych gosci, mimo ze jest od nich wiekszy. To bedzie cos pomiedzy Matrim a Amaurim. :/
nie zgadzam sie zupelnie, za kazdym razem byl faulowany, wiec sie przewracal, akurat Mexes jest takim typem obroncy, ktory zawsze gdzies kogos popchnie albo pokopie po kostkach. niezle sie zastawial, pomagal przy pressingu, bedziemy mieli z niego duzo pozytku, gdy wroci reszta naszego skladu.
Przy tym to i Matri pomagal. Zobaczymy. Duzo zalezy od Pirlo, Pogby i Marchisio.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:45

ale Llorente nie przyjmuje pilki 10 metrow przed siebie ;)
on ma byc przede wszystkim skuteczny, akurat z tego dzisiaj rozliczyc go nie mozemy w zaden sposob, ciezko tez wyciagnac jakies wnioski. mimo wszystko, jestem dobrej mysli :)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:53

Ufffff - Milan nie ma mistrzostwa w tym roku! Ale już się balem, że coś może się zepsuć.
DeCeglie podczas karnego klasa. A Storariemu pod brzuchem. Dobrze, dobrze, jeszcze tylko 45 minut pogoladac Zaze i Berardiego i mozna wyłączyc streamy:)

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:53

No i Milan dostał karne i wygrali :prochno:

ja właśnie nie byłem pewien, czy to Isla czy Padoin po 25 minucie miał takie fajne podania. Jak to Isla, to cofam moje spostrzeżenie.

Oglądam na tym linku co ktoś wcześniej wrzucił :P

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:58

Fajny konkurs rzutów karnych. Tevez bardzo pewnie. No Storari mógł mieć więcej szczęścia lub wyczucia, ale spoko. W regulaminowym czasie akcje Juventusu zdecydowanie groźniejsze. Myślę, że będzie to ostatnie niepowodzenie z Milanem w tym sezonie :stop:

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:58

Storari 7 razy rzucał się w lewo a kapali mu w prawo. W końcu Zaccardo strzelił w prawo (lewo Storariego) to przepuścił pod pachą :D

Widać, że nasi wymęczeni po katorgach Conte. Asa i Padoin po 45minutach ( :shock: ) potrzebowali pomocy masażystów.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 21:59

Storari- pół h po treningach trenować wykopy:)
Asa- fajne dryblingi i zwody, odważne decyzje
Mirko- każdemu puszcza oczko:o
Ogbonna- nie będę nic mówił na jego temat przez ta rundę, mając na uwadze to co wyprawił Bonucci, a co gra teraz:)
Tevez- trochę mało, ale będzie lepiej:)

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:04

1. Padoin man of the match, szkoda tylko karniaka.
2. Ogbonna już mnie kupił tą grą piłką.
3. Mexes odbiera Tevezowi, nie umie Mirko. Vucinić>Tevez? :prochno:
4. Jakoś nie widzę tego megasezonu w wykonaniu Isli.

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:05

meda11 pisze:Spotkanie można podsumować jako chrzest Llorente. Gleba po walce z Mexesem, gleba po próbie odbioru De Jonga, gleba w ścisku w polu karnym, rozcięcie łuku brwiowego... Welcome in Italy! :wink:
znaczy sie ze zmiana byla wymuszona rozcieciem luku? przegapilem ta sytuacje i staram sie cos znalezc..

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:05

Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.

mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:09

alina pisze: 3. Mexes odbiera Tevezowi, nie umie Mirko. Vucinić>Tevez? :prochno:
Nawet według transfermarktu tak jest :D. Są w tym samym wieku, a Vucinicia wyceniają na troszkę więcej. Wiem, że ten portal nie jest w 100% wiarygodny, ale taka ciekawostka.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:09

Sorek21 pisze:Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
Właśnie Vidal w tym meczu kompletnie nie dawał sobie rady na pozycji Pirlo. Strasznie brakowało nam rozgrywającego, który wprowadziłby trochę ładu i spokoju. Próbował Asamoah, ale on był ustawiony bardziej z lewej.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:12

Rossi za Vidala, Matri za Llorente i Vucinić za Teveza - skład na Sassuolo.

Ależ akcja Il Capitano!

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2013, 22:20

Crunny pisze:
Sorek21 pisze:Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
Właśnie Vidal w tym meczu kompletnie nie dawał sobie rady na pozycji Pirlo. Strasznie brakowało nam rozgrywającego, który wprowadziłby trochę ładu i spokoju. Próbował Asamoah, ale on był ustawiony bardziej z lewej.
nie wiem, czy Kwadwo próbował pokazać coś Conte, czy po roku tak mocno go ciągnie do lewej strony, ale bardziej tam grał, niż De Ceglie. Vidal słabo, widać, że to nie jego pozycja i nie radził sobie najlepiej. Pogba na U-20 znacznie lepiej na tej pozycji sobie radził.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Zablokowany