Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Przy tym to i Matri pomagal. Zobaczymy. Duzo zalezy od Pirlo, Pogby i Marchisio.squinter pisze:nie zgadzam sie zupelnie, za kazdym razem byl faulowany, wiec sie przewracal, akurat Mexes jest takim typem obroncy, ktory zawsze gdzies kogos popchnie albo pokopie po kostkach. niezle sie zastawial, pomagal przy pressingu, bedziemy mieli z niego duzo pozytku, gdy wroci reszta naszego skladu.Dobry Mudżyn pisze: Llorente, przyjemnie? Panienka. Odbija sie od Mexesow i innych gosci, mimo ze jest od nich wiekszy. To bedzie cos pomiedzy Matrim a Amaurim.
BESTER MANN, BESTEEER !

- squinter
- Juventino
ale Llorente nie przyjmuje pilki 10 metrow przed siebie 
on ma byc przede wszystkim skuteczny, akurat z tego dzisiaj rozliczyc go nie mozemy w zaden sposob, ciezko tez wyciagnac jakies wnioski. mimo wszystko, jestem dobrej mysli

on ma byc przede wszystkim skuteczny, akurat z tego dzisiaj rozliczyc go nie mozemy w zaden sposob, ciezko tez wyciagnac jakies wnioski. mimo wszystko, jestem dobrej mysli

- Robaku
- Juventino
Ufffff - Milan nie ma mistrzostwa w tym roku! Ale już się balem, że coś może się zepsuć.
DeCeglie podczas karnego klasa. A Storariemu pod brzuchem. Dobrze, dobrze, jeszcze tylko 45 minut pogoladac Zaze i Berardiego i mozna wyłączyc streamy:)
DeCeglie podczas karnego klasa. A Storariemu pod brzuchem. Dobrze, dobrze, jeszcze tylko 45 minut pogoladac Zaze i Berardiego i mozna wyłączyc streamy:)
- Ein
- Juventino
No i Milan dostał karne i wygrali
ja właśnie nie byłem pewien, czy to Isla czy Padoin po 25 minucie miał takie fajne podania. Jak to Isla, to cofam moje spostrzeżenie.
Oglądam na tym linku co ktoś wcześniej wrzucił

ja właśnie nie byłem pewien, czy to Isla czy Padoin po 25 minucie miał takie fajne podania. Jak to Isla, to cofam moje spostrzeżenie.
Oglądam na tym linku co ktoś wcześniej wrzucił

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Lucas87
- Juventino
Fajny konkurs rzutów karnych. Tevez bardzo pewnie. No Storari mógł mieć więcej szczęścia lub wyczucia, ale spoko. W regulaminowym czasie akcje Juventusu zdecydowanie groźniejsze. Myślę, że będzie to ostatnie niepowodzenie z Milanem w tym sezonie 

- mazi12
- Juventino
Storari 7 razy rzucał się w lewo a kapali mu w prawo. W końcu Zaccardo strzelił w prawo (lewo Storariego) to przepuścił pod pachą
Widać, że nasi wymęczeni po katorgach Conte. Asa i Padoin po 45minutach ( :shock: ) potrzebowali pomocy masażystów.

Widać, że nasi wymęczeni po katorgach Conte. Asa i Padoin po 45minutach ( :shock: ) potrzebowali pomocy masażystów.
- Buffalo
- Juventino
Storari- pół h po treningach trenować wykopy:)
Asa- fajne dryblingi i zwody, odważne decyzje
Mirko- każdemu puszcza oczko:o
Ogbonna- nie będę nic mówił na jego temat przez ta rundę, mając na uwadze to co wyprawił Bonucci, a co gra teraz:)
Tevez- trochę mało, ale będzie lepiej:)
Asa- fajne dryblingi i zwody, odważne decyzje
Mirko- każdemu puszcza oczko:o
Ogbonna- nie będę nic mówił na jego temat przez ta rundę, mając na uwadze to co wyprawił Bonucci, a co gra teraz:)
Tevez- trochę mało, ale będzie lepiej:)
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
1. Padoin man of the match, szkoda tylko karniaka.
2. Ogbonna już mnie kupił tą grą piłką.
3. Mexes odbiera Tevezowi, nie umie Mirko. Vucinić>Tevez?
4. Jakoś nie widzę tego megasezonu w wykonaniu Isli.
2. Ogbonna już mnie kupił tą grą piłką.
3. Mexes odbiera Tevezowi, nie umie Mirko. Vucinić>Tevez?

4. Jakoś nie widzę tego megasezonu w wykonaniu Isli.
- rh
- Juventino
znaczy sie ze zmiana byla wymuszona rozcieciem luku? przegapilem ta sytuacje i staram sie cos znalezc..meda11 pisze:Spotkanie można podsumować jako chrzest Llorente. Gleba po walce z Mexesem, gleba po próbie odbioru De Jonga, gleba w ścisku w polu karnym, rozcięcie łuku brwiowego... Welcome in Italy!
- Sorek21
- Juventino
Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
- mephisto
- Juventino
Nawet według transfermarktu tak jestalina pisze: 3. Mexes odbiera Tevezowi, nie umie Mirko. Vucinić>Tevez?![]()

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Właśnie Vidal w tym meczu kompletnie nie dawał sobie rady na pozycji Pirlo. Strasznie brakowało nam rozgrywającego, który wprowadziłby trochę ładu i spokoju. Próbował Asamoah, ale on był ustawiony bardziej z lewej.Sorek21 pisze:Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
- Eric6666
- Juventino
nie wiem, czy Kwadwo próbował pokazać coś Conte, czy po roku tak mocno go ciągnie do lewej strony, ale bardziej tam grał, niż De Ceglie. Vidal słabo, widać, że to nie jego pozycja i nie radził sobie najlepiej. Pogba na U-20 znacznie lepiej na tej pozycji sobie radził.Crunny pisze:Właśnie Vidal w tym meczu kompletnie nie dawał sobie rady na pozycji Pirlo. Strasznie brakowało nam rozgrywającego, który wprowadziłby trochę ładu i spokoju. Próbował Asamoah, ale on był ustawiony bardziej z lewej.Sorek21 pisze:Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain