Pre-season sparing (17.07.13): Rap. Valle d'Aosta 0-7 JUVE
- Alfa i Omega
- Juventino
No i właśnie o tym mówiliśmy. Że zarówno Ogbonna jak i Chiellini mieli epizody na lewej obronie, natomiast nie jest to uprawnienie do tego, że dadzą radę na lewym wingbacku. Bo nic na to nie wskazuje.yanquez pisze:Hmmm... Nie przypominam sobie by Chiellini kiedykolwiek grał jako wingback (czyli cofnięty skrzydłowy)... Co najwyżej boczny obrońca w czteroosobowej formacji. Kielon jest dużo bardziej klocowaty od dajmy na to Peluso i nie ogarnia ofensywy zupełnie.Alfa i Omega pisze: Chielliniemu też, a ustawianie go na lewym wingbacku...
- paveloneddar
- Juventino
Ma ktoś link do całej transmisji meczu
nie dałem rady wczoraj oglądać
nie dałem rady wczoraj oglądać
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Quagliarella, Matri, Vucinic to niezły żarcik.
Wchodzi młodzik Matiello, robi najprostszy na świecie balans przed bramkarzem, strzela gola na wielkim lajcie, a nasi warci miliony ełro napastnicy, nie potrafią strzelić bramki będąc sam na sam z golkiperem 7 ligowej ekipy. Szkoda słów.
I tak ich nie sprzedamy.
Wchodzi młodzik Matiello, robi najprostszy na świecie balans przed bramkarzem, strzela gola na wielkim lajcie, a nasi warci miliony ełro napastnicy, nie potrafią strzelić bramki będąc sam na sam z golkiperem 7 ligowej ekipy. Szkoda słów.
I tak ich nie sprzedamy.
- Lucas87
- Juventino
No tym razem pomogłeś. Zupełnie jakbym widział Giovinco na własne oczy. Cieszy mnie, że Tevez już strzela nawet będąc w wakacyjnej formie.szczypek pisze:Tak, całą drugą połowę. Biegał i biegał, ale piłka go dość omijała. Próbował nawet strzelać na bramkę dwa czy trzy razy, lecz niestety nie były to strzały celne. Z całego jego występu zapamiętałem ten moment gdy Vucinic podchodził do drugiego karnego, a realizator pokazał jak Giovinco odchodzi z fochem, chyba sam chciał strzelać. Mam nadzieję, że pomogłem.Lucas87 pisze:A następca (Giovinco) grał:!:
Nie istotne, że rywal na poziomie gimnazjum. Wygrywać ze słąbymi pewnie i regularnie to też umiejętność. Myślę, że Giovinio jak również Vucinic widząc tak mocną konkurencje w składzie, jeszcze wezmą się do roboty i będzie z nich pożytek

- Murzin
- Juventino
Lucas87 pisze:No tym razem pomogłeś. Zupełnie jakbym widział Giovinco na własne oczy. Cieszy mnie, że Tevez już strzela nawet będąc w wakacyjnej formie.szczypek pisze:Tak, całą drugą połowę. Biegał i biegał, ale piłka go dość omijała. Próbował nawet strzelać na bramkę dwa czy trzy razy, lecz niestety nie były to strzały celne. Z całego jego występu zapamiętałem ten moment gdy Vucinic podchodził do drugiego karnego, a realizator pokazał jak Giovinco odchodzi z fochem, chyba sam chciał strzelać. Mam nadzieję, że pomogłem.Lucas87 pisze:A następca (Giovinco) grał:!:
Nie istotne, że rywal na poziomie gimnazjum. Wygrywać ze słąbymi pewnie i regularnie to też umiejętność. Myślę, że Giovinio jak również Vucinic widząc tak mocną konkurencje w składzie, jeszcze wezmą się do roboty i będzie z nich pożytek
Szczypek zapomniał wspomnieć jak zachował się Gio po wspaniałym podaniu Marchisio z głębi pola, które chyba każdy zamieniłby na bramkę, oczywiście oprócz naszej atomowej mrówy... :rotfl:
- wojczech7
- Juventino
Chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę. Widać było w tym sparingu, że Mirasowi zależy i rezerwowy (z aspiracjami na pierwszą 11 przy zmianach taktyki) byłby z niego świetny - na siłę nie ma co sprzedawać. Co do Giovinco nie byłbym taki pewny, bo oprócz chęci potrzeba jeszcze odpowiednich umiejętności.Lucas87 pisze:Myślę, że Giovinio jak również Vucinic widząc tak mocną konkurencje w składzie, jeszcze wezmą się do roboty i będzie z nich pożytek
Na pewno jednak należy podziękować Quagowi, bo z niego już niewiele pożytku będzie. Matri przynajmniej coś ustrzelił...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- FelekJUVE
- Juventino
Ktos wie kiedy Juve gra kolejny mecz? Admini mogli by przywrócić okienko z nastepnym meczem i odliczaniem
EDIT:
Dzięki chłopaki nie zauważyłem tego:)
EDIT:
Dzięki chłopaki nie zauważyłem tego:)
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2013, 12:12 przez FelekJUVE, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
http://www.juvepoland.com/text.php?id=1426FelekJUVE pisze:Ktos wie kiedy Juve gra kolejny mecz? Admini mogli by przywrócić okienko z nastepnym meczem i odliczaniem
Na dole strony wszystko opisane