Pre-season sparing (17.07.13): Rap. Valle d'Aosta 0-7 JUVE

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 17:39

Obrazek

Pre-season 2013/2014 - Sparing:
Rappresentativa Valle d'Aosta - JUVENTUS

Czas:

17.07.2013 (środa), godzina 17:00

Miejsce:

Chatillon/Saint Vincent - Stadio Perucca
Obrazek

mecz na żywo w TV:

Juventus Channel
Mediaset Premium

Zobacz także: Pre-season 2013/2014

Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE

Wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki.

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 18:24

Ciekawe ile im goli wpakujemy.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 18:51

Myślicie, że będzie szansa wyrwać streama?

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 18:55

Hoffman pisze:Myślicie, że będzie szansa wyrwać streama?
Na pewno coś się wyhaczy. Być może stream będzie na youtubowskim kanale Juve lub na ich facebooku, a jeśli nie, to na stówę znajdzie się jakiegoś linka do transmisji JTV lub Mediaset Premium.

Założenia przed meczem są takie jak zwykle przy takich okolicznościach: dobra zabawa, grad goli z naszej strony i brak kontuzji. Pamiętacie pojedynek z zeszłego roku? Lucimer zadbał, żeby rywal nie został bez zdobyczy bramkowej :wink: Z tego co kojarzę, dobrze zaprezentował się Boakye, który imponował szybkością i chyba łupną jedną z bramek, oraz Masi. Może jutro również ktoś mniej znany się wybije? :)

Przy okazji pytanie: który z zawodników powołanych na zgrupowanie w Chatillon ma fryz a'la David Luiz? Biega ciągle jakiś niski ziomek z szopą na głowie, to pewnie jakiś młodzik z Primavery, ale który?

Obrazek
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 19:02

Marcel Buchel.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 19:14

pumex pisze:
Hoffman pisze:Myślicie, że będzie szansa wyrwać streama?
Na pewno coś się wyhaczy. Być może stream będzie na youtubowskim kanale Juve lub na ich facebooku, a jeśli nie, to na stówę znajdzie się jakiegoś linka do transmisji JTV lub Mediaset Premium.

Założenia przed meczem są takie jak zwykle przy takich okolicznościach: dobra zabawa, grad goli z naszej strony i brak kontuzji. Pamiętacie pojedynek z zeszłego roku? Lucimer zadbał, żeby rywal nie został bez zdobyczy bramkowej :wink: Z tego co kojarzę, dobrze zaprezentował się Boakye, który imponował szybkością i chyba łupną jedną z bramek, oraz Masi. Może jutro również ktoś mniej znany się wybije? :)

Przy okazji pytanie: który z zawodników powołanych na zgrupowanie w Chatillon ma fryz a'la David Luiz? Biega ciągle jakiś niski ziomek z szopą na głowie, to pewnie jakiś młodzik z Primavery, ale który?
To ten Buchel czy jak mu tam;) to było odnośnie fryzury. A co do samego sparingu to mam już załatwione zwolnienie z pracy by moc obejrzeć całość. Także mi nie mówcie, że sobie nie obejrze :/ppisze że smartfona dlatego tak to wygląda. Stawiam piwo każdemu kto podrzucie ddobry link do jutrzejszego sparingu. Pamiętając poprzedni rok jednak jestem spokojny;)

Dżesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 22:31

Trochę odbiegnę od tematu.. Co Ferdek ma pod koszulką? Chyba że jest jakimś cyborgiem, chodzi o foto u góry tematu.

Mało piszę, dużo czytam.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2013, 22:32

Dżesiu pisze:Trochę odbiegnę od tematu.. Co Ferdek ma pod koszulką? Chyba że jest jakimś cyborgiem, chodzi o foto u góry tematu.
Zapewne ćwiczą z pulsometrami, dużo ludzie nawet przy rekreacyjnym bieganiu uzywa pulsometru.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 07:44

Dżesiu pisze:Trochę odbiegnę od tematu.. Co Ferdek ma pod koszulką? Chyba że jest jakimś cyborgiem, chodzi o foto u góry tematu.
Generalnie zazwyczaj przy linii bocznej stoi stolik, a na stoliku komputer (Sony Vaio zresztą), a przy komputerku pan. Wydaje mi się, że to może mieć związek z cyckowymi pulsometrami, które zawodnicy mają na treningach wydolnościowych...

Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 09:44

Pierwszy sparing Juve przed startem nowego sezonu :P , nareszcie , obejrzałbym w końcu jakiś mecz Juve, jestem ciekaw jak spiszą się nowe gwiazdki Turynu :D , co prawda rywal może nie należy do gladiatorów , ale meczyk i tak pewnie będzie się fajnie oglądac 8) . Myślę , że będzie coś koło 7-0 dla Juve , ze 3 bramy Llorente , 2 Teveza może coś Vidal dołoży jeszcze , a jedną niech sobie ktoś jeszcze strzeli :P . A jak wy obstawiacie ten mecz ?

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 10:20

Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego Buchela :wink: W takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?
Mular pisze:Myślę , że będzie coś koło 7-0 dla Juve , ze 3 bramy Llorente , 2 Teveza może coś Vidal dołoży jeszcze , a jedną niech sobie ktoś jeszcze strzeli :P . A jak wy obstawiacie ten mecz ?
Ja strzelę, że będzie 8:0, ewentualnie jeśli nam coś wsadzą, to przez Mottę :wink:

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 10:26

pumex pisze:Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego Buchela :wink: W takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Sakor.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 10:30

Bazyliszek pisze:
pumex pisze:Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego Buchela :wink: W takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Sakor.
Kto, kurna? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>..? :prochno: Chyba mnie ominął jego transfer do primy, bo nie przypominam sobie, żeby był naszym wychowankiem.

PS.. o żesz ty... to czarny Norweg :shock:

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 10:34

pumex pisze: PS.. o żesz ty... to czarny Norweg :shock:
no też się zdziwiłem jak go zaklepywaliśmy :prochno: ponoć bardzo utalentowany, oprócz nas interesował sie nim m.in. Arsenal i Manchester United

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 15:04

Ktoś już wyszukał jakiś fajny stream?? :)

Obrazek
Zablokowany