Pre-season sparing (17.07.13): Rap. Valle d'Aosta 0-7 JUVE
- pumex
- Juventino

Pre-season 2013/2014 - Sparing:
Rappresentativa Valle d'Aosta - JUVENTUS
Czas:
17.07.2013 (środa), godzina 17:00
Miejsce:
Chatillon/Saint Vincent - Stadio Perucca

mecz na żywo w TV:
Juventus Channel
Mediaset Premium
Zobacz także: Pre-season 2013/2014
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki.

- Monte Cristo
- Juventino
Ciekawe ile im goli wpakujemy.
- pumex
- Juventino
Na pewno coś się wyhaczy. Być może stream będzie na youtubowskim kanale Juve lub na ich facebooku, a jeśli nie, to na stówę znajdzie się jakiegoś linka do transmisji JTV lub Mediaset Premium.Hoffman pisze:Myślicie, że będzie szansa wyrwać streama?
Założenia przed meczem są takie jak zwykle przy takich okolicznościach: dobra zabawa, grad goli z naszej strony i brak kontuzji. Pamiętacie pojedynek z zeszłego roku? Lucimer zadbał, żeby rywal nie został bez zdobyczy bramkowej

Przy okazji pytanie: który z zawodników powołanych na zgrupowanie w Chatillon ma fryz a'la David Luiz? Biega ciągle jakiś niski ziomek z szopą na głowie, to pewnie jakiś młodzik z Primavery, ale który?

- PlanetJuve
- Juventino
To ten Buchel czy jak mu tam;) to było odnośnie fryzury. A co do samego sparingu to mam już załatwione zwolnienie z pracy by moc obejrzeć całość. Także mi nie mówcie, że sobie nie obejrze :/ppisze że smartfona dlatego tak to wygląda. Stawiam piwo każdemu kto podrzucie ddobry link do jutrzejszego sparingu. Pamiętając poprzedni rok jednak jestem spokojny;)pumex pisze:Na pewno coś się wyhaczy. Być może stream będzie na youtubowskim kanale Juve lub na ich facebooku, a jeśli nie, to na stówę znajdzie się jakiegoś linka do transmisji JTV lub Mediaset Premium.Hoffman pisze:Myślicie, że będzie szansa wyrwać streama?
Założenia przed meczem są takie jak zwykle przy takich okolicznościach: dobra zabawa, grad goli z naszej strony i brak kontuzji. Pamiętacie pojedynek z zeszłego roku? Lucimer zadbał, żeby rywal nie został bez zdobyczy bramkowejZ tego co kojarzę, dobrze zaprezentował się Boakye, który imponował szybkością i chyba łupną jedną z bramek, oraz Masi. Może jutro również ktoś mniej znany się wybije?
Przy okazji pytanie: który z zawodników powołanych na zgrupowanie w Chatillon ma fryz a'la David Luiz? Biega ciągle jakiś niski ziomek z szopą na głowie, to pewnie jakiś młodzik z Primavery, ale który?
- Robaku
- Juventino
Zapewne ćwiczą z pulsometrami, dużo ludzie nawet przy rekreacyjnym bieganiu uzywa pulsometru.Dżesiu pisze:Trochę odbiegnę od tematu.. Co Ferdek ma pod koszulką? Chyba że jest jakimś cyborgiem, chodzi o foto u góry tematu.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Generalnie zazwyczaj przy linii bocznej stoi stolik, a na stoliku komputer (Sony Vaio zresztą), a przy komputerku pan. Wydaje mi się, że to może mieć związek z cyckowymi pulsometrami, które zawodnicy mają na treningach wydolnościowych...Dżesiu pisze:Trochę odbiegnę od tematu.. Co Ferdek ma pod koszulką? Chyba że jest jakimś cyborgiem, chodzi o foto u góry tematu.
- Prezes
- Juventino
Pierwszy sparing Juve przed startem nowego sezonu
, nareszcie , obejrzałbym w końcu jakiś mecz Juve, jestem ciekaw jak spiszą się nowe gwiazdki Turynu
, co prawda rywal może nie należy do gladiatorów , ale meczyk i tak pewnie będzie się fajnie oglądac 8) . Myślę , że będzie coś koło 7-0 dla Juve , ze 3 bramy Llorente , 2 Teveza może coś Vidal dołoży jeszcze , a jedną niech sobie ktoś jeszcze strzeli
. A jak wy obstawiacie ten mecz ?

- pumex
- Juventino
Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego Buchela
W takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?

Ja strzelę, że będzie 8:0, ewentualnie jeśli nam coś wsadzą, to przez MottęMular pisze:Myślę , że będzie coś koło 7-0 dla Juve , ze 3 bramy Llorente , 2 Teveza może coś Vidal dołoży jeszcze , a jedną niech sobie ktoś jeszcze strzeli. A jak wy obstawiacie ten mecz ?

- Piti
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Sakor.pumex pisze:Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego BuchelaW takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?
- pumex
- Juventino
Kto, kurna? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>..?Bazyliszek pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Sakor.pumex pisze:Juv, Pawel, dzięki za odpowiedź. Faktycznie chodziło o tego BuchelaW takim razie jeszcze jedno pytanie: kim jest koleś uczestniczący w zgrupowaniu, który wygląda jak klon Cuadrado?

PS.. o żesz ty... to czarny Norweg :shock: