Mercato (2012-2014)
- PlanetJuve
- Juventino
Pewnie 1 lipca jak to bywaPadoin pisze:Kiedy będzie przedstawienie Llorente z nr na koszulce?

Wracając do Teveza to będzie ostra walka o rzuty wolne z Pirlo. Wyjdzie nam to na dobre bo każdy będzie chciał oddać jak najlepszy strzał. Wiadomo że Maestro ma kilka wariantów ale Tevezowi też bicie wolnych nie jest obce.
- zahor
- Juventino
A nie zapominajmy o tym, jak Giovinco strzałem z rzutu wolnego pogrążył Milan w Coppa Italia.Paweljuve2006 pisze: Wracając do Teveza to będzie ostra walka o rzuty wolne z Pirlo. Wyjdzie nam to na dobre bo każdy będzie chciał oddać jak najlepszy strzał. Wiadomo że Maestro ma kilka wariantów ale Tevezowi też bicie wolnych nie jest obce.
A jak się to ma do jego przydatności dla Juventusu?Krystek pisze: a jeszcze lepiej nadawałby się na bok w 4-3-3.
Było, było. Jak się grało w "jedno", to ten co na początku zrobił najmniej kapek, pierwszy szedł na bramkę.Antek666 pisze:Serio? Jak kiedyś człowiek jeszcze małym chłopcem był i codziennie latał na podwórkowym boisku za lub z piłką to określenie "kapki" było codziennością.Lata 90-te,Zachodniopomorskie,ale jak widzę to jednak sporo osób kojarzy określenie "kapek".mateelv pisze:Kapki? haha, pierwsze słyszę.
Żonglerki, od żonglowania, to rozumiem :lol:
- Antek666
- Juventino
DokładniePaweljuve2006 pisze:Wracając do Teveza to będzie ostra walka o rzuty wolne z Pirlo. Wyjdzie nam to na dobre bo każdy będzie chciał oddać jak najlepszy strzał. Wiadomo że Maestro ma kilka wariantów ale Tevezowi też bicie wolnych nie jest obce.

Jednego też nie można Carlosowi odmówić,faktu że mimo swej nie do końca zdrowej głowy zawsze mocno angażował się w różne akcje charytatywne,jakaś kolejna zbieżność z Alexem i wpasowanie się w trendy panujące w tej kwestii w Juve

No... u mnie niestety też były takie reguły.Dlatego też zazwyczaj byłem Buffonem i Brożkiem jednocześnie,pierwszym bramkarzem i marnie kapkującymzahor pisze:Było, było. Jak się grało w "jedno", to ten co na początku zrobił najmniej kapek, pierwszy szedł na bramkę.Antek666 pisze:Serio? Jak kiedyś człowiek jeszcze małym chłopcem był i codziennie latał na podwórkowym boisku za lub z piłką to określenie "kapki" było codziennością.Lata 90-te,Zachodniopomorskie,ale jak widzę to jednak sporo osób kojarzy określenie "kapek".mateelv pisze:Kapki? haha, pierwsze słyszę.
Żonglerki, od żonglowania, to rozumiem :lol:

- StaryDobryNedved
- Juventino
Proste, że się mówiło 'kapki' na żonglerki. Ja z Dolnego Śląska i swoją drogą ciekawe jak kto się język podwórkowy po całej Polsce rozchodzi.
Ciekaw jestem jaką rolę na boisku Conte nada Tevezowi. Bo może być z tym różnie, a i pełna swoboda jako wolny elektron może wchodzić w grę.
Ciekaw jestem jaką rolę na boisku Conte nada Tevezowi. Bo może być z tym różnie, a i pełna swoboda jako wolny elektron może wchodzić w grę.
- jsduga
- Juventino
U mnie tez się mówiło kapki zamiast żonglerki
Ja mam tylko nadzieję, że Conte nie będzie robił w nadchodzącym sezonie takiej rotacji w napadzie jak do tej pory.
Ja mam tylko nadzieję, że Conte nie będzie robił w nadchodzącym sezonie takiej rotacji w napadzie jak do tej pory.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niestety panowie, u mnie całe życie rżnę w piłę i ani razu nie słyszałem kapki, może dlatego, że to centrum Polski
Co do tematu, tak sobie myślę, że Marotta udowodnił sprowadzeniem Teveza, że sporo potrafi. Uważam, że skład budujemy naprawdę mądrze, mam kilka 'ale', lecz nigdy nie będzie idealnie.
Nie wierzyłem w naszego zezola, a tu proszę, taki transfer. Jeszcze raz brawo!

Co do tematu, tak sobie myślę, że Marotta udowodnił sprowadzeniem Teveza, że sporo potrafi. Uważam, że skład budujemy naprawdę mądrze, mam kilka 'ale', lecz nigdy nie będzie idealnie.
- squinter
- Juventino
tez jestem z centrum i pojecie kapek jest mi bardzo bliskiemateelv pisze:Niestety panowie, u mnie całe życie rżnę w piłę i ani razu nie słyszałem kapki, może dlatego, że to centrum Polski![]()

jaram sie bardzo transferem Teveza. mam nadzieje ze z Llorente stworza zgrany i skuteczny duet.
- Arbuzini
- Juventino
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6736_n.jpgBazyliszek pisze:ciekawe jak dryblas z Baskonii będzie wygladal w naszej koszulce, mam nadzieje, że równie dobrze co Apacz
W pasach grał całe życie i mu pasują

Llorente-Tevez to prawdziwy atak 90s style. Conte chyba to lubi, bo inaczej Boriello tyle by u niego nie grał. Bardzo miło zaczyna się to mercato.
Pojęcie kapek w tym sensie u nas nie istniało. Jednak funkcjonuje do dziś jako kieliszek wódki

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Centrum Polski - Wlkp i zdecydowanie zognlerka wymienna z kapka, nie wiem gdzie tam dorastałeś, ale w centrum Wlkp to tym bardziej kapki przeważały.mateelv pisze:Niestety panowie, u mnie całe życie rżnę w piłę i ani razu nie słyszałem kapki, może dlatego, że to centrum Polski![]()
Kiedy nowi Juventini zaczynają treningi?
Podobno idziemy po Zaze zeby wypozyczyc go od razu do Saussolo, będzie tam chyba nasz mała kolonia i dobrze w beniaminku Serie A będą mieli okazje się ograć.
- Łukasz
- Juventino
Nie będzie żadnej walki. Apacz będzie strzelał tylko wtedy, kiedy Andrei nie będzie na boisku.Paweljuve2006 pisze: Wracając do Teveza to będzie ostra walka o rzuty wolne z Pirlo.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To samo tyczy się karnych i obecności Arturo na boisku.Łukasz pisze:Nie będzie żadnej walki. Apacz będzie strzelał tylko wtedy, kiedy Andrei nie będzie na boisku.Paweljuve2006 pisze: Wracając do Teveza to będzie ostra walka o rzuty wolne z Pirlo.
Mam nadzieję, że Llorente zostanie równie dobrze przywitany co Carlos

- Alexxxxx
- Juventino
W ciągu tygodnia transfer murzynka z Torino. Kasa lub kasa plus Immobile. Na bok obrony priorytetem jest Kolarov, ale w razie przeciągających się negocjacji Juve sprowadzi Zunigę. Transfer Joveticia zależy od sprzedaży. To chyba najważniejsze z pewnych informacji na temat naszej strategii na mercato.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli