Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 12:58

Mateuszello pisze:Factissimo! Marotta w 2013 podpisał kontrakt 3-letni i nie przypominam sobie informacji o jego przedłużeniu. Wątpię, żebyśmy skończyli z nim wraz z rozpoczęciem lipca. Tym bardziej, że nikogo obecnie nie jestem w stanie wymienić, kto mógłby naszego dyrektora zastąpić. Nie wspominając, że nikogo się z nami nie łączyło.
Pewne wydaje się, że Marotta zostaje... jeszcze :prochno: Ale dziwi mnie brak tego oficjalnego faktu. Może jutro podczas opublikowania tego zebrania gdzieś między wierszami wspomni się o przedłużeniu współpracy z Zezolem.
Fabio Paratici :wink:
Zamienią się miejscami :prochno:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 13:38

fazzi pisze:Jak słusznie zauważył chyba pumex pod newsem na główniej, skoro nie leci tam Marotta to są szanse na deal :prochno:
Najnowsze ploteczki mówią, że do Manchesteru leci jednak również Marotta (szanse na deal maleją :smile: ), a rozmowy o Ogbonnie zostały przesunięte na wieczór, po powrocie naszego duetu z Anglii.

Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 13:40

pumex pisze:
fazzi pisze:Jak słusznie zauważył chyba pumex pod newsem na główniej, skoro nie leci tam Marotta to są szanse na deal :prochno:
Najnowsze ploteczki mówią, że do Manchesteru leci jednak również Marotta (szanse na deal naleją :smile: ), a rozmowy o Ogbonnie zostały przesunięte na wieczór, po powrocie naszego duetu z Anglii.

Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.
Jak będzie info, że widziano ich w jednej z restauracji Manchesteru to wtedy wiadomo, że z dealu nic nie będzie :prochno:

Ale już całkiem poważnie, jeśli udałoby się zapewnić usługi Teveza to byłbym bardzo zadowolony.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 13:41

pumex pisze: Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.
A obraz z rejestratora kontroli lotów nie może być? :prochno:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 13:44

deszczowy pisze:
pumex pisze:Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.
A obraz z rejestratora kontroli lotów nie może być? :prochno:
No to już byłby konkret :D

dziennikarze to sępy (no offence), jakby Marotta gdziekolwiek ruszył dupsko, już dawno mielibyśmy fotograficzne negatywy.

edit: na TJ jest relacja live, nie ma bidy 8) Ponoć nasi już wylądowali w Manchesterze. Pewnie lecieli jetpackiem, skoro nie ma zdjęć z lotnisk :think:
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 13:55 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 13:54

Już niedługo przeczytamy że tak naprawdę czekali w Manchesterze 3 godziny na przesiadkę do Madrytu gdzie w końcu trener wyda opinię nt przyszłości Higuaina, a w całym tym zamieszaniu Della Valle zejdzie z ceny za Joveticia na 29 mln i wrócimy z niczym.

Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.

Obrazek
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 15:34

blackadder pisze: Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.
Czy ja wiem czy taki szacun?! Szacun to by miał jakby teraz wyciągnął jakiegoś TOPowego grajka z kontraktem kończącym się za 3-4 lata, a nie za Teveza, który w przyszłym roku będzie wolny.
Apacz to na prawdę bardzo dobry piłkarz i powinien do nas trafić. Potrzebujemy takiego zawodnika na gwałt, ale nie będzie to potwierdzeniem jakiegoś wielkiego skilla naszego Zezola.
Skilla to by miał jakiś dyrektor, który w tym mercato wyciągnąłby z Juve Vidala :whistle:

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 15:36

Zazwyczaj jak SKY na bieżąco dawało takie informacje i były relacje na TJ to transfer był prawdziwy i po kilku dniach zaklepany. Nie wiem, boje się zapeszyć, ale witamy w Juve Tevez :D

Forza Juve!
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 15:37

Orkos pisze:
Czy ja wiem czy taki szacun?! Szacun to by miał jakby teraz wyciągnął jakiegoś TOPowego grajka z kontraktem kończącym się za 3-4 lata, a nie za Teveza, który w przyszłym roku będzie wolny.
Carlitos jest topowy, a to że ma rok kontraktu nic nie zmienia. Ale mimo wszystko całe te doniesienia są dla mnie nie do uwierzenia.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 15:52

Wg tuttojuve, Galliani wycofuje się z walki o Teveza.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 15:55

Mehehehe pisze:Wg tuttojuve, Galliani wycofuje się z walki o Teveza.
Hehe nie wycofuje się, tylko nie jest w stanie powalczyć z braku $$$. Jak by sprzedali Robinho to by się nie wycofał.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 16:05

fazzi pisze:
Mehehehe pisze:Wg tuttojuve, Galliani wycofuje się z walki o Teveza.
Hehe nie wycofuje się, tylko nie jest w stanie powalczyć z braku $$$. Jak by sprzedali Robinho to by się nie wycofał.
W Milanie jeszcze brakuje miejsca non-EU bo "polują" na Teveza i Honde. Obu nie mogą sprowadzić, a Tevez pewnie nie chce czekać aż się zdecydują i sprzedadzą kogoś z napadu bo inaczej nie mają kasy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 16:20

Orkos pisze:
Skilla to by miał jakiś dyrektor, który w tym mercato wyciągnąłby z Juve Vidala :whistle:
Żeby wyciągnąć od nas Vidala nie trzeba skilla , ale worka kasy - powiedzmy 60+ mln (no ok, jakąś bajere trzeba też sprzedać piłkarzowi)

Ale tu właśnie jest skill - przekonać gracza , który za rok będzie miał kontrakt w ręce , który juz teraz może wybierać przebierać w ofertach. Tak samo było z Vidalem .

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 16:39

Najnowsza informacja jest taka, że oprócz Milanu, także Real rezygnuje z Teveza. Marotta - nie spierz tego, tylko załatw już dzisiaj.

Forza Juve!
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2013, 16:43

Krystek pisze:Najnowsza informacja jest taka, że oprócz Milanu, także Real rezygnuje z Teveza. Marotta - nie spierz tego, tylko załatw już dzisiaj.
Pewnie Real rzuca wszystkie siły na Suareza. Może coś z tego jednak będzie? Kto wie.

Zablokowany