Mercato (2012-2014)
- Mate.G
- Juventino
Fabio ParaticiMateuszello pisze:Factissimo! Marotta w 2013 podpisał kontrakt 3-letni i nie przypominam sobie informacji o jego przedłużeniu. Wątpię, żebyśmy skończyli z nim wraz z rozpoczęciem lipca. Tym bardziej, że nikogo obecnie nie jestem w stanie wymienić, kto mógłby naszego dyrektora zastąpić. Nie wspominając, że nikogo się z nami nie łączyło.
Pewne wydaje się, że Marotta zostaje... jeszczeAle dziwi mnie brak tego oficjalnego faktu. Może jutro podczas opublikowania tego zebrania gdzieś między wierszami wspomni się o przedłużeniu współpracy z Zezolem.
Zamienią się miejscami

- pumex
- Juventino
Najnowsze ploteczki mówią, że do Manchesteru leci jednak również Marotta (szanse na deal malejąfazzi pisze:Jak słusznie zauważył chyba pumex pod newsem na główniej, skoro nie leci tam Marotta to są szanse na deal![]()
Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jak będzie info, że widziano ich w jednej z restauracji Manchesteru to wtedy wiadomo, że z dealu nic nie będziepumex pisze:Najnowsze ploteczki mówią, że do Manchesteru leci jednak również Marotta (szanse na deal nalejąfazzi pisze:Jak słusznie zauważył chyba pumex pod newsem na główniej, skoro nie leci tam Marotta to są szanse na deal![]()
), a rozmowy o Ogbonnie zostały przesunięte na wieczór, po powrocie naszego duetu z Anglii.
Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.

Ale już całkiem poważnie, jeśli udałoby się zapewnić usługi Teveza to byłbym bardzo zadowolony.
- deszczowy
- Juventino
A obraz z rejestratora kontroli lotów nie może być?pumex pisze: Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.

- pumex
- Juventino
No to już byłby konkretdeszczowy pisze:A obraz z rejestratora kontroli lotów nie może być?pumex pisze:Dalej nie wierzę, serio. Za dużo rozbieżności w poszczególnych wersjach. Jakaś fota choć trochę przełamałaby moje niedowierzanie.

dziennikarze to sępy (no offence), jakby Marotta gdziekolwiek ruszył dupsko, już dawno mielibyśmy fotograficzne negatywy.
edit: na TJ jest relacja live, nie ma bidy 8) Ponoć nasi już wylądowali w Manchesterze. Pewnie lecieli jetpackiem, skoro nie ma zdjęć z lotnisk

Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 13:55 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- blackadder
- Juventino
Już niedługo przeczytamy że tak naprawdę czekali w Manchesterze 3 godziny na przesiadkę do Madrytu gdzie w końcu trener wyda opinię nt przyszłości Higuaina, a w całym tym zamieszaniu Della Valle zejdzie z ceny za Joveticia na 29 mln i wrócimy z niczym.
Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.
Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.

- Orkos
- Juventino
Czy ja wiem czy taki szacun?! Szacun to by miał jakby teraz wyciągnął jakiegoś TOPowego grajka z kontraktem kończącym się za 3-4 lata, a nie za Teveza, który w przyszłym roku będzie wolny.blackadder pisze: Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.
Apacz to na prawdę bardzo dobry piłkarz i powinien do nas trafić. Potrzebujemy takiego zawodnika na gwałt, ale nie będzie to potwierdzeniem jakiegoś wielkiego skilla naszego Zezola.
Skilla to by miał jakiś dyrektor, który w tym mercato wyciągnąłby z Juve Vidala

- francois
- Juventino
Carlitos jest topowy, a to że ma rok kontraktu nic nie zmienia. Ale mimo wszystko całe te doniesienia są dla mnie nie do uwierzenia.Orkos pisze:Czy ja wiem czy taki szacun?! Szacun to by miał jakby teraz wyciągnął jakiegoś TOPowego grajka z kontraktem kończącym się za 3-4 lata, a nie za Teveza, który w przyszłym roku będzie wolny.blackadder pisze: Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Hehe nie wycofuje się, tylko nie jest w stanie powalczyć z braku $$$. Jak by sprzedali Robinho to by się nie wycofał.Mehehehe pisze:Wg tuttojuve, Galliani wycofuje się z walki o Teveza.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Winner
- Juventino
W Milanie jeszcze brakuje miejsca non-EU bo "polują" na Teveza i Honde. Obu nie mogą sprowadzić, a Tevez pewnie nie chce czekać aż się zdecydują i sprzedadzą kogoś z napadu bo inaczej nie mają kasy.fazzi pisze:Hehe nie wycofuje się, tylko nie jest w stanie powalczyć z braku $$$. Jak by sprzedali Robinho to by się nie wycofał.Mehehehe pisze:Wg tuttojuve, Galliani wycofuje się z walki o Teveza.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Filippo911
- Juventino
Żeby wyciągnąć od nas Vidala nie trzeba skilla , ale worka kasy - powiedzmy 60+ mln (no ok, jakąś bajere trzeba też sprzedać piłkarzowi)Orkos pisze:Czy ja wiem czy taki szacun?! Szacun to by miał jakby teraz wyciągnął jakiegoś TOPowego grajka z kontraktem kończącym się za 3-4 lata, a nie za Teveza, który w przyszłym roku będzie wolny.blackadder pisze: Tak na serio, jak Marotta załatwi Teveza - szacun.
Skilla to by miał jakiś dyrektor, który w tym mercato wyciągnąłby z Juve Vidala
Ale tu właśnie jest skill - przekonać gracza , który za rok będzie miał kontrakt w ręce , który juz teraz może wybierać przebierać w ofertach. Tak samo było z Vidalem .
- Orkos
- Juventino
Pewnie Real rzuca wszystkie siły na Suareza. Może coś z tego jednak będzie? Kto wie.Krystek pisze:Najnowsza informacja jest taka, że oprócz Milanu, także Real rezygnuje z Teveza. Marotta - nie spierz tego, tylko załatw już dzisiaj.