Ksiązka Z. Bońka - "Prosto z Juventusu"
- hania
- Juventino
Nie chce miec z Bonkiem nic do czynienia. Wstyd mi ze gral w Juve :!:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- _Jag_
- Juventino
Sorki wajron nie mialem zamiaru sie z toba klocic. Po prostu jak zaczynalem pisac to twojego posta jeszcze nie bylo... Popatrz sobie na godzine w ktorej ja wyslalem posta a w ktorej ty... Sa 4 min roznicy... A poza tym masz racje wlasnie sprawdzilem i ksiazka zostala wydana w 1986 roku w bydgoszczy
Pozdrowienia

- Łukasz
- Juventino
Czytałem. Za Bońkiem nie przepadam, ale książka jest fajna.
- Dionizos
- Juventino
Widze, ze ktos tu ma problem z kojarzeniem faktow. Poniewaz Wajron kupil ksiazke na wyprzedarzy, to normalne ,ze kosztuje 1.5. Jaka byla jej cena w ksiegarnii nie wiadomo.kouba pisze:patrząc po cenie to nie spodziewam sie wiele.
- Hiob
- Juventino
A ja czytałem autobiografie Platiniego. Kosztowała ok. 2 zł. Jeśli księżka Bońka jest tak samo dobra to super
Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- buffi
- Juventino
Jutro po szkole się musze wybrać do księgarni, zobaczę czy jest tam "Prosto z Juventusu", a mam pytanie jak się nazywa biografia Platiniego, proszę o autora i tytuł. Mi bardzo się podobała "Futbolowa Gorączka" fajna książka tylko nie o JuveWicior pisze:Musze przeczytać.
Jest pewnie opisana atmosfera jaka panowała w zespole w tamtym czasie.

FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- BIGGI
- Qualità Juventino
Prosze bardzobuffi pisze:Mógłbyś podać link ??//BIGGI pisze:No jest na allegro jeden egzamplarz, jeszcze przez jeden dzień licytacja....
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19286578
Ale aukcja konczy sie jutro o 15:26, wiec spiesz sie
- DamKam
- Juventino
achhhhh. chętnie bym ją przeczytał ale wątpie czy można gdzieś ją jeszcze znaleźć. jak mówicie że jest taka stara. no ale trudno.... choć może będe miał farta.
a jeśli chodzi o książki to fajnie jakby jakichś zawodnik Juve napisał biografie czy coś w tym stylu- może kiedyś Alex się za to zabierze ( oczywiście chodzi mi o Del Piero ) !!! :-D

- wErOn
- Juventino
"a jeśli chodzi o książki to fajnie jakby jakichś zawodnik Juve napisał biografie czy coś w tym stylu- może kiedyś Alex się za to zabierze ( oczywiście chodzi mi o Del Piero ) !!! :-D[/quote]"
Alex ma swoja ksiązke. Tylko wiem jak się nazywa i o czym dokładnie jest (na 90% biografia) tylko ze jest odrażająco droga - jak zreszta wszytsko w sklepiku naszego ALE. Pozdrawiam !
Alex ma swoja ksiązke. Tylko wiem jak się nazywa i o czym dokładnie jest (na 90% biografia) tylko ze jest odrażająco droga - jak zreszta wszytsko w sklepiku naszego ALE. Pozdrawiam !
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!