Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2013, 23:36

Push3k pisze:Weźcie mnie zastrzelcie...
Nie mogli wziąć sobie ultra popularnej ostatnio Borrussi czy innej Barcy? Albo 'kadry narodowej'?
Po co to lamentowanie na siłę? Miej jaja i sam się zastrzel, a nie innymi chcesz się wysługiwać :)

http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f61.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f54.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13lech2PG_f28.jpg

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 00:27

Po pierwsze na filmach widać że to kominiarki Lecha zrywają Wiśle flagę, a nie ochrona.
10:20 ochrona goni kiboli

Po drugie trzeba mieć z głową by na mecz ŚLĄSKA DO MŁYNA wejść w gadżetach ekipy z Turynu, powinni je konfiskować i oddawać po jakiejś konkretnej wrzutce do puszki na oprawy, w ramach ogarnięcia i przeprosin za swój <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Teraz pewnie już byś nie dostał z powrotem, a dlaczego to patrz na fotki z Legia-Lech i Żyletę.

Gra Turyn czy WKS? Następnym razem takie coś nie przejdzie bez reakcji, mogę obiecać. Jak ktoś jest z Legii to nie ma problemu, kibice innych klubów idąc na mecz w takich ciuchach sami się proszą żeby dostać po zębach z wiadomego względu.

Reaktywacja zgody jest świeża więc radzę uważać, nawet nie chodzi o miasto, ale o pójście w takim czymś na mecz w naszej lidze i to jeszcze na młyn? Psychiatra wita :)

PS Nie pisałem o chodzeniu w czapce Juve po mieście na co dzień bo to może przejdzie(chociaż ostatnio Śląsk traci parę flag na rzecz Legii więc podwójnie bym uważał na Turyn)

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 10:07

Asus3 pisze:Po pierwsze na filmach widać że to kominiarki Lecha zrywają Wiśle flagę, a nie ochrona.
10:20 ochrona goni kiboli
Bo tak było, choć nie mała zasługa w tej akcji stewardów, którzy puścili Lechitę by ten doszedł na swój sektor.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Teo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 14:07

No to jeszcze wkleję fotkę z wizyty Juve (być może ten "starszy pan" z szalikiem to ten pierwszy z lewej w okularach ;))

Obrazek

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 15:34

Teo pisze:No to jeszcze wkleję fotkę z wizyty Juve (być może ten "starszy pan" z szalikiem to ten pierwszy z lewej w okularach ;))
Fotkę już wrzucił Alex, a co do starszego pana to nie on :prochno: tam był typowy facet po 50 w białych włosach i koszulce tez białej ;)

edit. Pan i jego szalik na literą G. Koniec złotych myśli na jego temat.
http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f2.jpg

http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f44.jpg
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, 16:09 przez Łyko, łącznie zmieniany 2 razy.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 15:53

Łyko pisze:
Teo pisze:No to jeszcze wkleję fotkę z wizyty Juve (być może ten "starszy pan" z szalikiem to ten pierwszy z lewej w okularach ;))
Fotkę już wrzucił Alex, a co do starszego pana to nie on :prochno: tam był typowy facet po 50 w białych włosach i koszulce tez białej ;)
Jeśli myślimy o tym samym, to koleś jest z Legii i jeździ na większość meczów (w tym oczywiście wyjazdów). Zwykle jest przy fladze "A melanż trwa" ;)

Gianni Agnelli
Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 16:05

Znana postać protestów antyPO jak i trybun na każdym wyjeździe, nie mówiąc o meczach u siebie.

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 16:09

Asus3 pisze:Znana postać protestów antyPO jak i trybun na każdym wyjeździe, nie mówiąc o meczach u siebie.
czyli kibic Legii?

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 16:18

Łyko pisze:
Asus3 pisze:Znana postać protestów antyPO jak i trybun na każdym wyjeździe, nie mówiąc o meczach u siebie.
czyli kibic Legii?
Tak :wink:

Gianni Agnelli
Teo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2013, 21:55

Aaaa ten gość to niejaki Jan Ignacak czyli Janek "Malarz" ;)...jakoś nigdy bym nie pomyślał o nim jako "starszym panu" chociaż w sumie nim już jest :D

P.S. Łyko...Alex wrzucił link ;),a ja jakoś nie klikałem

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2013, 12:17

W Źródełku :wink:

Gianni Agnelli
Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2013, 02:21

to też Legia z Juve :smile:

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2013, 08:05

Asus3 pisze:
to też Legia z Juve :smile:
Tyle, że Staruch się obraził i siedzi obok plecaka...

@Asus3 a Ty o tej porze nie powinieneś być na jakiejś ustawce jak prawdziwy ultras, albo ew. kroić jakichś frajerów z barw innych drużyn??? :naughty:

@Pusz3k mnie również ta zgoda załamuje. Ale z drugiej strony przecież nikt nie zmusi mnie do kibicowania Legii.

I nie rozbrajajcie mnie z tymi porównaniami Legii do Juve. Juventus jest bardzo lubiany w całej Italii (poza większością Turynu i zaledwie kilkoma regionami), a Legia to przecież wróg niemal całej Polski...

@down
Kolego nabijam się tylko. Jakieś szczególne emocje mną nie powodują odnośnie Ekstraklasy. Te zgody raz są potem ich nie ma. Przecież kiedyś Śląsk tez miał sztamę z Legią. Po prostu chciałem tylko powiedzieć, że na łukach siedzą też zwykli ludzie, którzy nie robią dymu jakiemuś piknikowi, który nieświadomie wniósł na stadion czapeczkę z małym znaczkiem Juventusu.
Lypsky pisze:
Juras_Senat pisze:@up
Kibicujesz tylko Juventusowi, na Śląsk chodzisz tylko dlatego bo Cię chłopaki wyciągają, ale pocisk na Legię w necie zawsze spoko. :ok:
Jak już tam będziesz znowu w Turynie na łuku, podaruj chłopakom szalik Śląska i wytłumacz, że Legia to curva. Najlepiej tym z N.A.B co gościli w Warszawie ostatnio.
yanquez to kocur, który na siłownię chodzi w bezrękawniku Juve i nikogo się nie boi, więc uważaj sobie.
Dokładnie :ok:

Siedzę na koniu!
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 11:47 przez yanquez, łącznie zmieniany 3 razy.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2013, 11:27

@up
Kibicujesz tylko Juventusowi, na Śląsk chodzisz tylko dlatego bo Cię chłopaki wyciągają, ale pocisk na Legię w necie zawsze spoko. :ok:
Jak już tam będziesz znowu w Turynie na łuku, podaruj chłopakom szalik Śląska i wytłumacz, że Legia to curva. Najlepiej tym z N.A.B co gościli w Warszawie ostatnio.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2013, 11:42

Juras_Senat pisze:@up
yanquez to kocur, który na siłownię chodzi w bezrękawniku Juve i nikogo się nie boi, więc uważaj sobie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ