Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Po co to lamentowanie na siłę? Miej jaja i sam się zastrzel, a nie innymi chcesz się wysługiwaćPush3k pisze:Weźcie mnie zastrzelcie...
Nie mogli wziąć sobie ultra popularnej ostatnio Borrussi czy innej Barcy? Albo 'kadry narodowej'?

http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f61.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f54.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13lech2PG_f28.jpg
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Asus3
- Juventino
Po pierwsze na filmach widać że to kominiarki Lecha zrywają Wiśle flagę, a nie ochrona.
10:20 ochrona goni kiboli
Po drugie trzeba mieć z głową by na mecz ŚLĄSKA DO MŁYNA wejść w gadżetach ekipy z Turynu, powinni je konfiskować i oddawać po jakiejś konkretnej wrzutce do puszki na oprawy, w ramach ogarnięcia i przeprosin za swój <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Teraz pewnie już byś nie dostał z powrotem, a dlaczego to patrz na fotki z Legia-Lech i Żyletę.
Gra Turyn czy WKS? Następnym razem takie coś nie przejdzie bez reakcji, mogę obiecać. Jak ktoś jest z Legii to nie ma problemu, kibice innych klubów idąc na mecz w takich ciuchach sami się proszą żeby dostać po zębach z wiadomego względu.
Reaktywacja zgody jest świeża więc radzę uważać, nawet nie chodzi o miasto, ale o pójście w takim czymś na mecz w naszej lidze i to jeszcze na młyn? Psychiatra wita
PS Nie pisałem o chodzeniu w czapce Juve po mieście na co dzień bo to może przejdzie(chociaż ostatnio Śląsk traci parę flag na rzecz Legii więc podwójnie bym uważał na Turyn)
Po drugie trzeba mieć z głową by na mecz ŚLĄSKA DO MŁYNA wejść w gadżetach ekipy z Turynu, powinni je konfiskować i oddawać po jakiejś konkretnej wrzutce do puszki na oprawy, w ramach ogarnięcia i przeprosin za swój <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Teraz pewnie już byś nie dostał z powrotem, a dlaczego to patrz na fotki z Legia-Lech i Żyletę.
Gra Turyn czy WKS? Następnym razem takie coś nie przejdzie bez reakcji, mogę obiecać. Jak ktoś jest z Legii to nie ma problemu, kibice innych klubów idąc na mecz w takich ciuchach sami się proszą żeby dostać po zębach z wiadomego względu.
Reaktywacja zgody jest świeża więc radzę uważać, nawet nie chodzi o miasto, ale o pójście w takim czymś na mecz w naszej lidze i to jeszcze na młyn? Psychiatra wita

PS Nie pisałem o chodzeniu w czapce Juve po mieście na co dzień bo to może przejdzie(chociaż ostatnio Śląsk traci parę flag na rzecz Legii więc podwójnie bym uważał na Turyn)
- Kuben
- Juventino
Bo tak było, choć nie mała zasługa w tej akcji stewardów, którzy puścili Lechitę by ten doszedł na swój sektor.Asus3 pisze:Po pierwsze na filmach widać że to kominiarki Lecha zrywają Wiśle flagę, a nie ochrona.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Łyko
- Qualità Juventino
Fotkę już wrzucił Alex, a co do starszego pana to nie onTeo pisze:No to jeszcze wkleję fotkę z wizyty Juve (być może ten "starszy pan" z szalikiem to ten pierwszy z lewej w okularach)

edit. Pan i jego szalik na literą G. Koniec złotych myśli na jego temat.
http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f2.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13lech2H_f44.jpg
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, 16:09 przez Łyko, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alexxxxx
- Juventino
Jeśli myślimy o tym samym, to koleś jest z Legii i jeździ na większość meczów (w tym oczywiście wyjazdów). Zwykle jest przy fladze "A melanż trwa"Łyko pisze:Fotkę już wrzucił Alex, a co do starszego pana to nie onTeo pisze:No to jeszcze wkleję fotkę z wizyty Juve (być może ten "starszy pan" z szalikiem to ten pierwszy z lewej w okularach)
tam był typowy facet po 50 w białych włosach i koszulce tez białej

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tyle, że Staruch się obraził i siedzi obok plecaka...Asus3 pisze:
to też Legia z Juve
@Asus3 a Ty o tej porze nie powinieneś być na jakiejś ustawce jak prawdziwy ultras, albo ew. kroić jakichś frajerów z barw innych drużyn??? :naughty:
@Pusz3k mnie również ta zgoda załamuje. Ale z drugiej strony przecież nikt nie zmusi mnie do kibicowania Legii.
I nie rozbrajajcie mnie z tymi porównaniami Legii do Juve. Juventus jest bardzo lubiany w całej Italii (poza większością Turynu i zaledwie kilkoma regionami), a Legia to przecież wróg niemal całej Polski...
@down
Kolego nabijam się tylko. Jakieś szczególne emocje mną nie powodują odnośnie Ekstraklasy. Te zgody raz są potem ich nie ma. Przecież kiedyś Śląsk tez miał sztamę z Legią. Po prostu chciałem tylko powiedzieć, że na łukach siedzą też zwykli ludzie, którzy nie robią dymu jakiemuś piknikowi, który nieświadomie wniósł na stadion czapeczkę z małym znaczkiem Juventusu.
DokładnieLypsky pisze:yanquez to kocur, który na siłownię chodzi w bezrękawniku Juve i nikogo się nie boi, więc uważaj sobie.Juras_Senat pisze:@up
Kibicujesz tylko Juventusowi, na Śląsk chodzisz tylko dlatego bo Cię chłopaki wyciągają, ale pocisk na Legię w necie zawsze spoko.
Jak już tam będziesz znowu w Turynie na łuku, podaruj chłopakom szalik Śląska i wytłumacz, że Legia to curva. Najlepiej tym z N.A.B co gościli w Warszawie ostatnio.

Siedzę na koniu!
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 11:47 przez yanquez, łącznie zmieniany 3 razy.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Lypsky
- Juventino
yanquez to kocur, który na siłownię chodzi w bezrękawniku Juve i nikogo się nie boi, więc uważaj sobie.Juras_Senat pisze:@up
Kibicujesz tylko Juventusowi, na Śląsk chodzisz tylko dlatego bo Cię chłopaki wyciągają, ale pocisk na Legię w necie zawsze spoko.
Jak już tam będziesz znowu w Turynie na łuku, podaruj chłopakom szalik Śląska i wytłumacz, że Legia to curva. Najlepiej tym z N.A.B co gościli w Warszawie ostatnio.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady