Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 16:59

Nawet bardzo fajne. Co jak co, ale do Tottiego szacunek mialem zawsze, prawdziwy wrog i rywal, a do tego genialny pilkarz.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 17:30

Il Fenomeno pisze:(od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike)
tragedia - najbardziej podobają mi się koszulki Kappy (właśnie Roma i Sampdoria) i Lotto (Juventus do lipca 2003). W ostatnich sezonach Romaniści i 'Doriani' miewali te swoje slim-fity, które kojarzą mi się ze strojami Italii z 2002. Te pół-długie rękawy (w sensie, że do łokci) to magia, kosmos - jaram się nimi jak cholera. A do Romy wpadnie Nike i wszystko spierniczy.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 22:44

Może i Nike nie robi porywających strojów, ale film im wyszedł czaderski...

Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 07:39

Według jakichś tam ploteczek Barcelona chce dać za obrońce Romy Marquinhos'a 20 mln.
Dawno nie oglądałem Romy. Dobry on jest? Generalnie patrząc na bilans bramkowy klubu z Rzymu to jest to druga najgorsza drużyna w Serie A pod względem straconych goli.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2013, 11:33

Orkos pisze:Według jakichś tam ploteczek Barcelona chce dać za obrońce Romy Marquinhos'a 20 mln.
Dawno nie oglądałem Romy. Dobry on jest? Generalnie patrząc na bilans bramkowy klubu z Rzymu to jest to druga najgorsza drużyna w Serie A pod względem straconych goli.
Po dwumeczu z Bayernem w mediach Barca będzie chciała każdego, kto umie prosto kopnąć piłkę. Wątpię, że taki Brazol do nich trafił.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 11:54

Il Fenomeno pisze:

Ostatnie sekundy wskazują, że to coś jest efektem współpracy Romy z firmą Nike (od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike). Ale fajne, fajne.
Yyyy... A gdzie tu widzisz jakieś symptomy Nike? Przecież Totti wybiega na stadion w koszulce Kappy.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Marcells

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 12:43

Obok herbu romy jest 'łyżwa' nike na samym końcu filmu

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 12:47

Łukasz pisze:
Il Fenomeno pisze:

Ostatnie sekundy wskazują, że to coś jest efektem współpracy Romy z firmą Nike (od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike). Ale fajne, fajne.
Yyyy... A gdzie tu widzisz jakieś symptomy Nike? Przecież Totti wybiega na stadion w koszulce Kappy.
Innym potrafisz dostrzec "o z kreską" w niewłaściwym miejscu, a sam nie widzisz że "to coś" odnosiło się do całego filmiku, a nie koszulki w której wybiega Totti pod koniec filmiku.

Fajny, naprawdę fajny filmik z udziałem Nike i Romy, ale adidas też potrafi zrobić podobną akcję:

My mieliśmy ostatnio chyba "harlem shake"... :roll:

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 13:53

francois pisze:Po dwumeczu z Bayernem w mediach Barca będzie chciała każdego, kto umie prosto kopnąć piłkę. Wątpię, że taki Brazol do nich trafił.
Plotki łączące go z Barceloną i Manchesterem City pojawiały się już chyba od stycznia. Nawet ciągnięto go za słowa, później musiał prostować. Chłopak jest z rocznika 94, dość wątły, ale bardzo imponuje, pewny, zwrotny, nie boi się trudnych interwencji. Materiał na świetnego stopera.

ObrazekObrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 14:22

pan Zambrotta pisze:Innym potrafisz dostrzec "o z kreską" w niewłaściwym miejscu, a sam nie widzisz że "to coś" odnosiło się do całego filmiku, a nie koszulki w której wybiega Totti pod koniec filmiku.
Kolega pisał o ostatnich sekundach - myślałem, że jest jakaś wskazówka. Filmik obejrzałem, znaczka Nike nie nim nie było, a pojawiała się Kappa. Stąd też moje zdziwienie i ciekawość, skąd wiadomo, że maczała w tym palce Nike. A Ty Misiu-Pysiu, zamiast normalnie odpowiedzieć, robisz spinkę. Po co? Aha, i jeśli "dostrzec", to "u innych". Jeśli "innym", to "wytknąć".

PS. Do zorientowanych: po tych przygodach z Diadorą Totti jest oficjalnym graczem Nike czy dalej biega w wyczernionych?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 14:52

Łukasz pisze:Kolega pisał o ostatnich sekundach - myślałem, że jest jakaś wskazówka.
I była. W ostatnich sekundach pokazano herb Romy i logo Nike. ja wiem, że sięgasz tam, gdzie wzrok nie sięga, ale odpowiedź leży wprost pod Twoim nosem.

Totti miał kontrakt z "najaczami" rok temu, kiedy biegał w korkach Tiempo. Teraz nie wiem, w czym biega.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 15:05

pan Zambrotta pisze: Totti miał kontrakt z "najaczami" rok temu, kiedy biegał w korkach Tiempo. Teraz nie wiem, w czym biega.
Na pewno miał kontrakt? Wiem, że oficjalnie piłkarzem Nike był do 2005 roku, potem zerwał kontrakt i na 4 lata podkupiła go Diadora. I tak mnie zastanawia, jak jest teraz. To, że biegał w Nike to prawda, tylko że znaczki marki miał wyczernione...

PS. Nie widzę znaczka. Idę do okulisty.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 15:23

Roma niewiele mnie interesuje, ale filmik wrzucony przez Zambrottę odnośnie Benfiki jest genialny.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 15:29

Łukasz pisze:
Il Fenomeno pisze:

Nie jestem pewien, ale filmik chyba został podmieniony. Wydaje mi się, że wcześniej na samym końcu filmiku obok herbu Romy pojawiał się również znaczek nike.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 15:36

Siewier pisze:Nie jestem pewien, ale filmik chyba został podmieniony. Wydaje mi się, że wcześniej na samym końcu filmiku obok herbu Romy pojawiał się również znaczek nike.
Ja za to jestem pewien.. Gdy kolega z poprzedniej strony wrzucał link do filmiku, od razu go obejrzałem. Na końcu były dwa loga Nike i Romy, teraz jak widać tylko Roma. Przekombinowane :roll:

ODPOWIEDZ