Wszystko o AS Roma
- mati888
- Juventino
tragedia - najbardziej podobają mi się koszulki Kappy (właśnie Roma i Sampdoria) i Lotto (Juventus do lipca 2003). W ostatnich sezonach Romaniści i 'Doriani' miewali te swoje slim-fity, które kojarzą mi się ze strojami Italii z 2002. Te pół-długie rękawy (w sensie, że do łokci) to magia, kosmos - jaram się nimi jak cholera. A do Romy wpadnie Nike i wszystko spierniczy.Il Fenomeno pisze:(od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike)
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Orkos
- Juventino
Według jakichś tam ploteczek Barcelona chce dać za obrońce Romy Marquinhos'a 20 mln.
Dawno nie oglądałem Romy. Dobry on jest? Generalnie patrząc na bilans bramkowy klubu z Rzymu to jest to druga najgorsza drużyna w Serie A pod względem straconych goli.
Dawno nie oglądałem Romy. Dobry on jest? Generalnie patrząc na bilans bramkowy klubu z Rzymu to jest to druga najgorsza drużyna w Serie A pod względem straconych goli.
- francois
- Juventino
Po dwumeczu z Bayernem w mediach Barca będzie chciała każdego, kto umie prosto kopnąć piłkę. Wątpię, że taki Brazol do nich trafił.Orkos pisze:Według jakichś tam ploteczek Barcelona chce dać za obrońce Romy Marquinhos'a 20 mln.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Łukasz
- Juventino
Yyyy... A gdzie tu widzisz jakieś symptomy Nike? Przecież Totti wybiega na stadion w koszulce Kappy.Il Fenomeno pisze:
Ostatnie sekundy wskazują, że to coś jest efektem współpracy Romy z firmą Nike (od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike). Ale fajne, fajne.
- pan Zambrotta
- Juventino
Innym potrafisz dostrzec "o z kreską" w niewłaściwym miejscu, a sam nie widzisz że "to coś" odnosiło się do całego filmiku, a nie koszulki w której wybiega Totti pod koniec filmiku.Łukasz pisze:Yyyy... A gdzie tu widzisz jakieś symptomy Nike? Przecież Totti wybiega na stadion w koszulce Kappy.Il Fenomeno pisze:
Ostatnie sekundy wskazują, że to coś jest efektem współpracy Romy z firmą Nike (od przyszłego sezonu Roma będzie grała w strojach nike). Ale fajne, fajne.
Fajny, naprawdę fajny filmik z udziałem Nike i Romy, ale adidas też potrafi zrobić podobną akcję:
My mieliśmy ostatnio chyba "harlem shake"... :roll:
- De Rossi
- Juventino
Plotki łączące go z Barceloną i Manchesterem City pojawiały się już chyba od stycznia. Nawet ciągnięto go za słowa, później musiał prostować. Chłopak jest z rocznika 94, dość wątły, ale bardzo imponuje, pewny, zwrotny, nie boi się trudnych interwencji. Materiał na świetnego stopera.francois pisze:Po dwumeczu z Bayernem w mediach Barca będzie chciała każdego, kto umie prosto kopnąć piłkę. Wątpię, że taki Brazol do nich trafił.

- Łukasz
- Juventino
Kolega pisał o ostatnich sekundach - myślałem, że jest jakaś wskazówka. Filmik obejrzałem, znaczka Nike nie nim nie było, a pojawiała się Kappa. Stąd też moje zdziwienie i ciekawość, skąd wiadomo, że maczała w tym palce Nike. A Ty Misiu-Pysiu, zamiast normalnie odpowiedzieć, robisz spinkę. Po co? Aha, i jeśli "dostrzec", to "u innych". Jeśli "innym", to "wytknąć".pan Zambrotta pisze:Innym potrafisz dostrzec "o z kreską" w niewłaściwym miejscu, a sam nie widzisz że "to coś" odnosiło się do całego filmiku, a nie koszulki w której wybiega Totti pod koniec filmiku.
PS. Do zorientowanych: po tych przygodach z Diadorą Totti jest oficjalnym graczem Nike czy dalej biega w wyczernionych?
- pan Zambrotta
- Juventino
I była. W ostatnich sekundach pokazano herb Romy i logo Nike. ja wiem, że sięgasz tam, gdzie wzrok nie sięga, ale odpowiedź leży wprost pod Twoim nosem.Łukasz pisze:Kolega pisał o ostatnich sekundach - myślałem, że jest jakaś wskazówka.
Totti miał kontrakt z "najaczami" rok temu, kiedy biegał w korkach Tiempo. Teraz nie wiem, w czym biega.
- Łukasz
- Juventino
Na pewno miał kontrakt? Wiem, że oficjalnie piłkarzem Nike był do 2005 roku, potem zerwał kontrakt i na 4 lata podkupiła go Diadora. I tak mnie zastanawia, jak jest teraz. To, że biegał w Nike to prawda, tylko że znaczki marki miał wyczernione...pan Zambrotta pisze: Totti miał kontrakt z "najaczami" rok temu, kiedy biegał w korkach Tiempo. Teraz nie wiem, w czym biega.
PS. Nie widzę znaczka. Idę do okulisty.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie jestem pewien, ale filmik chyba został podmieniony. Wydaje mi się, że wcześniej na samym końcu filmiku obok herbu Romy pojawiał się również znaczek nike.Łukasz pisze:Yyyy... A gdzie tu widzisz jakieś symptomy Nike? Przecież Totti wybiega na stadion w koszulce Kappy.Il Fenomeno pisze:
- wagner
- Juventino
Ja za to jestem pewien.. Gdy kolega z poprzedniej strony wrzucał link do filmiku, od razu go obejrzałem. Na końcu były dwa loga Nike i Romy, teraz jak widać tylko Roma. Przekombinowane :roll:Siewier pisze:Nie jestem pewien, ale filmik chyba został podmieniony. Wydaje mi się, że wcześniej na samym końcu filmiku obok herbu Romy pojawiał się również znaczek nike.