Liga Mistrzów 2012/13
- Lypsky
- Juventino
Sergiusz, dlaczego nie komentowałeś dzisiejszego spotkania?Marcin_ACM pisze: Ps. Jeżeli Bayern i BVB zagrają tak, jak w finale Pucharu Niemiec sprzed 11 miesięcy, to będzie to najpiękniejszy finał w historii Ligi Mistrzów.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Antek666
- Juventino
panowie Vimes,yanquez i zambro przesadzacie.
z tematu o Lidze mistrzów zrobić typowe polskie rozmówki,żenua.
Kompleksy pt. "Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy. Chociaż wojnę przegrali a my żyjemy w nędzy" należałoby leczyć.
PS. ciekaw jestem ile niemieckich sprzętów zalega u was w chacie,a i pewnie golfikiem lub i nawet beemką od tatusia dupsko wozicie
Odbiegając od zakompleksionych delikwentów i powracając do meczu...Gdyby Realowi wpadło coś w końcówce na trójeczkę to Lewy z bohatera mógłby stoczyć się do zera
Bo może aż takich super setek to nie miał,ale chyba z 5 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> piłek na nodze to miał i żadnej nie wykończył.
Widzieć smutną gębę Mourinho i lamentujący obóz Los Blancos-bezcenne.
z tematu o Lidze mistrzów zrobić typowe polskie rozmówki,żenua.
Kompleksy pt. "Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy. Chociaż wojnę przegrali a my żyjemy w nędzy" należałoby leczyć.
PS. ciekaw jestem ile niemieckich sprzętów zalega u was w chacie,a i pewnie golfikiem lub i nawet beemką od tatusia dupsko wozicie

Odbiegając od zakompleksionych delikwentów i powracając do meczu...Gdyby Realowi wpadło coś w końcówce na trójeczkę to Lewy z bohatera mógłby stoczyć się do zera

Widzieć smutną gębę Mourinho i lamentujący obóz Los Blancos-bezcenne.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
.Marcin_ACM pisze: Jak dorastałeś to chyba mocno Cie rodzice skrzywdzili, skoro na dzisiejszą piłkę nożną patrzysz pod kontekstem World War 2
Nie rozumiem. Co do moich uprzedzeń mają krzywdy, jakie wyrządził mi tatuś imadłem, biczem i rozżarzonym prętem? Że niby też jest Niemcem? Wytłumacz mi proszę...
No tak - ale tylko włoskie lewaki... Poprzednicy Berlusconiego. Pozdrawiam.Marcin_ACM pisze:I jak możesz kibicować włoskiej drużynie, przecież Włosi współpracowali z hitlerowcami? :C
PS. Nie wyczułeś ironii kalafiorku? Nie chciałem żeby Borussia wygrała głównie ze względu na to, że mogą nas wywalić z drugiego koszyka przy losowaniu LM 13/14.
- Sorek21
- Juventino
W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.
Jak myślicie czy Ribery albo Muller mają szansę na Złotą Piłkę?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Złota piłka jest raczej za osiągniecia Indywidualne. Messi wygra jeszcze z 5 ; ))Sorek21 pisze:W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ein
- Juventino
Pod koniec już Realowi kibicowałem
Ogólnie BVB pięknie pokazuje myślenie polaków. Albo to 'polski zespół' albo niemieckie ss z polskimi volksami.
Prawda jest jednak taka, że leję na jedno i drugie. Niemiecki finał. To jak spotkanie l'poolu i interu.
Z definicji smutek (że się dostali), żal (że nie ma Juve), rozpacz że i tak znajdą się media, które będą chciały to pokazać oraz niesmak, że któraś drużyna wygra.

Ogólnie BVB pięknie pokazuje myślenie polaków. Albo to 'polski zespół' albo niemieckie ss z polskimi volksami.
Prawda jest jednak taka, że leję na jedno i drugie. Niemiecki finał. To jak spotkanie l'poolu i interu.
Z definicji smutek (że się dostali), żal (że nie ma Juve), rozpacz że i tak znajdą się media, które będą chciały to pokazać oraz niesmak, że któraś drużyna wygra.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- wojczech7
- Juventino
Śmieszny ten mecz, nie ma co. Najpierw powinno być 3:0 w 15 minut. Potem w drugiej połowie 0:3, żeby nagle z pupy zrobiło się 2:0 i nerwówka do końca.
Podobno Ramos zadał więcej ciosów Lewandowskiemu, aniżeli Hardcorowy Koksu Ozdobie...
Podobno Ramos zadał więcej ciosów Lewandowskiemu, aniżeli Hardcorowy Koksu Ozdobie...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Marcin_ACM
- Milanista
Dobrze. Już tłumaczę złotko. Krzywdy są nie tylko fizyczne, ty doświadczyłeś doktrynalnej. Żeby to stwierdzić wystarczyły mi 2 Twoje wpisy na forum.yanquez pisze:.Marcin_ACM pisze: Jak dorastałeś to chyba mocno Cie rodzice skrzywdzili, skoro na dzisiejszą piłkę nożną patrzysz pod kontekstem World War 2
Nie rozumiem. Co do moich uprzedzeń mają krzywdy, jakie wyrządził mi tatuś imadłem, biczem i rozżarzonym prętem? Że niby też jest Niemcem? Wytłumacz mi proszę...
Uśmiałem się do łezyanquez pisze:No tak - ale tylko włoskie lewaki... Poprzednicy Berlusconiego. Pozdrawiam.Marcin_ACM pisze:I jak możesz kibicować włoskiej drużynie, przecież Włosi współpracowali z hitlerowcami? :C

---
Wracając do tematu to godny uwagi jest fakt że Ronaldo dziś miał dość Piszczka, w końcu w drugiej połowie uciekł z tej strony boiska. Trochę za późno. Wszystko dziś trochę za późno ze strony Realu było. Gole, zmiany.. Mam wrażenie, że Mou wypalił się już w Realu. W zasadzie przyszedł na gotowe po Pellegrinim, dostał te drogie zabawki, które chciał a teraz po niepowodzeniu w tym sezonie mam wrażenie, że od pewnego czasu myślami jest już w Londynie.
PS. Miny i komentarze hejterów niemieckiego finału - bezcenne.
- juvemaroko
- Juventino
Jesli Messi poprowadzi Barca do final LM 2013, to nqpewno zdobedzie po raz 5 z rzedu zlota pilka.iltalismano pisze:Złota piłka jest raczej za osiągniecia Indywidualne. Messi wygra jeszcze z 5 ; ))Sorek21 pisze:W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To, co nazywasz krzywdą, dla mnie jest wartością. Naród Polski ponad wszystko! Bijmy Niemca! Dzisiaj opluję jakiegoś golfa na parkingu... :evil:Marcin_ACM pisze:Dobrze. Już tłumaczę złotko. Krzywdy są nie tylko fizyczne, ty doświadczyłeś doktrynalnej. Żeby to stwierdzić wystarczyły mi 2 Twoje wpisy na forum.yanquez pisze:.Marcin_ACM pisze: Jak dorastałeś to chyba mocno Cie rodzice skrzywdzili, skoro na dzisiejszą piłkę nożną patrzysz pod kontekstem World War 2
Berlu to taki sam lewak jak Tusek i te jego Żydy! Zakamuflowana opcja niemiecko-żydowska! :evil:
------------------------------------------
Kolego przecież napisałem Ci, że to żart. Nie złość się - mam ciocię Zosię w Aachen, która ma męża Krzyżaka i dwóch spoko synków (choć z wyglądu "chudy Reus i gruby Reus"). Jestem tam częstym gościem i po prostu taki żarcik mi się utrwalił, jak na drobnych popijawach sobie dogadujemy... No i oczywiście zdaję sobie sprawę z orientacji politycznej SB

Peace!
------------------------------------------
Na przestrzeni dwumeczu bardziej na awans zasłużyła Borussia. To jest chyba ewidentne. Real w zbyt dużej mierze opiera się na indywidualnych zdolnościach. Mecz można było ustawić w pierwszych 15 minutach, ale Ronaldo i Ozil postanowili, że wezmą przykład z Vucinicia...
Najlepszym graczem Realu był Modrić moim zdaniem - rozgrywający z prawdziwego zdarzenia. Ciekawe, czy będzie do wyciągniecia w ciągu dwóch najbliższych lat?

No i w ogóle ciekawy jestem, co Conte wczoraj wypatrzył na boisku...
- Cabrini_idol
- Juventino
yanquez pisze:
No i w ogóle ciekawy jestem, co Conte wczoraj wypatrzył na boisku...
Ze z obecnym skladem cwiercfinal LM to maksimum co mógl osiagnąc i jesli nie wzmocni sili ataku i nie zmodyfikuje ustawienia nadal tak bedzie.
I have dream.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Kaka na boisku (i nie mam tu na myśli jednego z zawodników). Borussia zagrała chyba najgorsze spotkanie w tym sezonie, a Real przez 80 minut prosił się o stratę gola (prawie wszyscy tam kryli na radar).
Klopp był pod koniec bardziej przestraszony niż te jego szmelcery i groskrojce. Mou w 57 minucie zdejmuje Higuaina, żeby potem goniąc wynik wpuszczać na boisko Khedire...
Klopp był pod koniec bardziej przestraszony niż te jego szmelcery i groskrojce. Mou w 57 minucie zdejmuje Higuaina, żeby potem goniąc wynik wpuszczać na boisko Khedire...