Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 23:33

Marcin_ACM pisze: Ps. Jeżeli Bayern i BVB zagrają tak, jak w finale Pucharu Niemiec sprzed 11 miesięcy, to będzie to najpiękniejszy finał w historii Ligi Mistrzów.
Sergiusz, dlaczego nie komentowałeś dzisiejszego spotkania?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 23:33

panowie Vimes,yanquez i zambro przesadzacie.

z tematu o Lidze mistrzów zrobić typowe polskie rozmówki,żenua.

Kompleksy pt. "Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy. Chociaż wojnę przegrali a my żyjemy w nędzy" należałoby leczyć.

PS. ciekaw jestem ile niemieckich sprzętów zalega u was w chacie,a i pewnie golfikiem lub i nawet beemką od tatusia dupsko wozicie :whistle:

Odbiegając od zakompleksionych delikwentów i powracając do meczu...Gdyby Realowi wpadło coś w końcówce na trójeczkę to Lewy z bohatera mógłby stoczyć się do zera :prochno: Bo może aż takich super setek to nie miał,ale chyba z 5 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> piłek na nodze to miał i żadnej nie wykończył.

Widzieć smutną gębę Mourinho i lamentujący obóz Los Blancos-bezcenne.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 23:39

Marcin_ACM pisze: Jak dorastałeś to chyba mocno Cie rodzice skrzywdzili, skoro na dzisiejszą piłkę nożną patrzysz pod kontekstem World War 2
.
Nie rozumiem. Co do moich uprzedzeń mają krzywdy, jakie wyrządził mi tatuś imadłem, biczem i rozżarzonym prętem? Że niby też jest Niemcem? Wytłumacz mi proszę...
Marcin_ACM pisze:I jak możesz kibicować włoskiej drużynie, przecież Włosi współpracowali z hitlerowcami? :C
No tak - ale tylko włoskie lewaki... Poprzednicy Berlusconiego. Pozdrawiam.

PS. Nie wyczułeś ironii kalafiorku? Nie chciałem żeby Borussia wygrała głównie ze względu na to, że mogą nas wywalić z drugiego koszyka przy losowaniu LM 13/14.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2013, 23:58

W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.

Jak myślicie czy Ribery albo Muller mają szansę na Złotą Piłkę?

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 00:07

Sorek21 pisze:W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.

Złota piłka jest raczej za osiągniecia Indywidualne. Messi wygra jeszcze z 5 ; ))

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 00:08

Pod koniec już Realowi kibicowałem :prochno:

Ogólnie BVB pięknie pokazuje myślenie polaków. Albo to 'polski zespół' albo niemieckie ss z polskimi volksami.

Prawda jest jednak taka, że leję na jedno i drugie. Niemiecki finał. To jak spotkanie l'poolu i interu.

Z definicji smutek (że się dostali), żal (że nie ma Juve), rozpacz że i tak znajdą się media, które będą chciały to pokazać oraz niesmak, że któraś drużyna wygra.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 00:57

Śmieszny ten mecz, nie ma co. Najpierw powinno być 3:0 w 15 minut. Potem w drugiej połowie 0:3, żeby nagle z pupy zrobiło się 2:0 i nerwówka do końca.

Podobno Ramos zadał więcej ciosów Lewandowskiemu, aniżeli Hardcorowy Koksu Ozdobie...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 01:12

yanquez pisze:
Marcin_ACM pisze: Jak dorastałeś to chyba mocno Cie rodzice skrzywdzili, skoro na dzisiejszą piłkę nożną patrzysz pod kontekstem World War 2
.
Nie rozumiem. Co do moich uprzedzeń mają krzywdy, jakie wyrządził mi tatuś imadłem, biczem i rozżarzonym prętem? Że niby też jest Niemcem? Wytłumacz mi proszę...
Dobrze. Już tłumaczę złotko. Krzywdy są nie tylko fizyczne, ty doświadczyłeś doktrynalnej. Żeby to stwierdzić wystarczyły mi 2 Twoje wpisy na forum.
yanquez pisze:
Marcin_ACM pisze:I jak możesz kibicować włoskiej drużynie, przecież Włosi współpracowali z hitlerowcami? :C
No tak - ale tylko włoskie lewaki... Poprzednicy Berlusconiego. Pozdrawiam.
Uśmiałem się do łez :D Berlusconi lewakiem... :rotfl: Chciałbym, żeby Silvio był lewakiem, lubiłbym go bardziej :smile:

---

Wracając do tematu to godny uwagi jest fakt że Ronaldo dziś miał dość Piszczka, w końcu w drugiej połowie uciekł z tej strony boiska. Trochę za późno. Wszystko dziś trochę za późno ze strony Realu było. Gole, zmiany.. Mam wrażenie, że Mou wypalił się już w Realu. W zasadzie przyszedł na gotowe po Pellegrinim, dostał te drogie zabawki, które chciał a teraz po niepowodzeniu w tym sezonie mam wrażenie, że od pewnego czasu myślami jest już w Londynie.

PS. Miny i komentarze hejterów niemieckiego finału - bezcenne.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 02:31

iltalismano pisze:
Sorek21 pisze:W finale kibicuje Bayernowi. W tym sezonie ten puchar im się należy jak psu buda. Jak to mówią do trzech razy sztuka.Nie udało się w 2010 ( dlaczego akurat Inter!? ) oraz w 2012 to teraz powinni wygrać.

Złota piłka jest raczej za osiągniecia Indywidualne. Messi wygra jeszcze z 5 ; ))
Jesli Messi poprowadzi Barca do final LM 2013, to nqpewno zdobedzie po raz 5 z rzedu zlota pilka.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 08:02

Marcin_ACM pisze:
yanquez pisze:
.
Dobrze. Już tłumaczę złotko. Krzywdy są nie tylko fizyczne, ty doświadczyłeś doktrynalnej. Żeby to stwierdzić wystarczyły mi 2 Twoje wpisy na forum.
To, co nazywasz krzywdą, dla mnie jest wartością. Naród Polski ponad wszystko! Bijmy Niemca! Dzisiaj opluję jakiegoś golfa na parkingu... :evil:
Berlu to taki sam lewak jak Tusek i te jego Żydy! Zakamuflowana opcja niemiecko-żydowska! :evil:
------------------------------------------
Kolego przecież napisałem Ci, że to żart. Nie złość się - mam ciocię Zosię w Aachen, która ma męża Krzyżaka i dwóch spoko synków (choć z wyglądu "chudy Reus i gruby Reus"). Jestem tam częstym gościem i po prostu taki żarcik mi się utrwalił, jak na drobnych popijawach sobie dogadujemy... No i oczywiście zdaję sobie sprawę z orientacji politycznej SB ;)
Peace!
------------------------------------------
Na przestrzeni dwumeczu bardziej na awans zasłużyła Borussia. To jest chyba ewidentne. Real w zbyt dużej mierze opiera się na indywidualnych zdolnościach. Mecz można było ustawić w pierwszych 15 minutach, ale Ronaldo i Ozil postanowili, że wezmą przykład z Vucinicia...
Najlepszym graczem Realu był Modrić moim zdaniem - rozgrywający z prawdziwego zdarzenia. Ciekawe, czy będzie do wyciągniecia w ciągu dwóch najbliższych lat? :think:

No i w ogóle ciekawy jestem, co Conte wczoraj wypatrzył na boisku...

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 09:58

yanquez pisze:

Ze z obecnym skladem cwiercfinal LM to maksimum co mógl osiagnąc i jesli nie wzmocni sili ataku i nie zmodyfikuje ustawienia nadal tak bedzie.

I have dream.

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 10:05

Mam nadzieje, ze nie "Igłajna" :smile:

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 10:09

Kaka na boisku (i nie mam tu na myśli jednego z zawodników). Borussia zagrała chyba najgorsze spotkanie w tym sezonie, a Real przez 80 minut prosił się o stratę gola (prawie wszyscy tam kryli na radar).
Klopp był pod koniec bardziej przestraszony niż te jego szmelcery i groskrojce. Mou w 57 minucie zdejmuje Higuaina, żeby potem goniąc wynik wpuszczać na boisko Khedire...

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 10:14

Obrazek

Podobnego z okazji niemieckiego finału UEFA umieści na piłce malutkie swastyki zamiast dotychczasowych gwiazdek :wink:.

Jeżeli Barcelona dokona dzisiaj cudu to ją trochę polubię.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 maja 2013, 10:56

Vimes odpuść, już wystarczy tego trolowania.

W finale dwie drużyny, które na ten finał zasłużyły. Ciekawy jestem jak poradziłby sobie Juventus z Borussią.

Zablokowany