Szczecin - wspólne wypady na mecze

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 09:54

@ Dzięcioł - w imię wspólnego dobra nie pojawiłeś się w ogóle. Wykiwałeś wszystkich spryciarzu. Zapewne jesteś z siebie niesamowicie dumny, a na następnym meczu oczekujesz od nas Woodforda z Colą.

Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 11:37

Do usunięcia.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013, 11:46 przez Dzięcioł, łącznie zmieniany 1 raz.

Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 11:41

JuveQL pisze:@ Dzięcioł - w imię wspólnego dobra nie pojawiłeś się w ogóle. Wykiwałeś wszystkich spryciarzu. Zapewne jesteś z siebie niesamowicie dumny, a na następnym meczu oczekujesz od nas Woodforda z Colą.
W imię wspólnego dobra poszedłem na mecz do SportBaru. Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Punchlajny zachowaj dla innych.
sisman pisze:@Dzięcioł: czekaliśmy na Ciebie w Kickerze cały mecz, coś Ci wypadło?
Nie. Najzwyczajniej, prosto z treningu, uderzyłem do SportBaru (w klubie byłem dłużej niż zazwyczaj), zgodnie z tym co było wcześniej ustalone (a w ostatnim poście wyraźni stoi, że idę na trening). Wyobraź sobie moje zdziwienie, gdy Was nie zastałem. Na dodatek mecz oglądałem w towarzystwie bandy niemieckich studentów i tyko jednego Juventino: Johny2005. Szacunek dla Jegomościa.
BIANCONERI pisze:@Dzięcioł: taka mała prośba; może następnym razem zorganizuj sobie mecz tylko i wyłącznie dla siebie nie angażując w to reszty?
Uważasz, że to ja namieszałem?! W ostatniej chwili, łaskawie, uznaliście z Sismanem, że jednak zmieniacie zdanie...stary proszę Cię.

Napiszcie przynajmniej, czy knajpa dała radę. Jeżeli lokal przypadł Wam do gustu, proponuję regularnie się tam spotykać na mecze Juventusu. Względnie obierzmy kierunek na SportBar. Jak wybierzemy jedną knajpę, to po primo, nie powinno dochodzić do takich akcji, jak ta wczorajsza, a po secundo, może uda się jakieś rabaty wynegocjować na barze. Pro forma informuję, że SportBar rzeczywiście uregulował zaległości fakturowe i transmisja przebiegła bez zarzutów technicznych.

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 19:27

Dzięcioł pisze:
Napiszcie przynajmniej, czy knajpa dała radę. Jeżeli lokal przypadł Wam do gustu, proponuję regularnie się tam spotykać na mecze Juventusu.
Strasznie nawaliła tu komunikacja.Myśmy poszli do kickera a Ty do sportbaru.W ogóle dziwne bo słyszałem ,że wtym miejscu tylko mecz Barca-PSG miał być.
A Kicker?Zamknięty.

Oglądaliśmy w Chrobrym.

Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 19:49

PietroBosman pisze:
Dzięcioł pisze:
Napiszcie przynajmniej, czy knajpa dała radę. Jeżeli lokal przypadł Wam do gustu, proponuję regularnie się tam spotykać na mecze Juventusu.
Strasznie nawaliła tu komunikacja.Myśmy poszli do kickera a Ty do sportbaru.W ogóle dziwne bo słyszałem ,że wtym miejscu tylko mecz Barca-PSG miał być.
A Kicker?Zamknięty.

Oglądaliśmy w Chrobrym.
Faktycznie przepływ informacji iście szczeciński. Kicker zamknięty?? Pub o profilu sportowym zamknięty w piłkarką środę?! Z resztą teraz to już bez znaczenia. Transmisja w SportBarze dała radę. Tyle, że atmosfera była do kitu, same Niemce dookoła. Pozostałe sale faktycznie zajęte przez kiboli Barcy.

Niemniej, myślę że problem z wyborem pubu na przyszłość rozwiązał się sam. Z tym, że trzeba rezerwować salę, bo przy takim obłożeniu jak wczoraj o pojedyncze miejsca była mega ciężko.

tequila1986

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 19:52

no to ja to ujmę tak - byłem w Longu o 20:30 z ziomalem i mecz zaczęliśmy oglądać w 16. minucie :D przynajmniej nie było zdziwka, że transmisja się rozpoczyna a tu 0:1. ale i tak trzeba się było trzeba nawalić po ostatnim gwizdku :/

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 20:20

Dzięcioł pisze:
Faktycznie przepływ informacji iście szczeciński. Kicker zamknięty?? Pub o profilu sportowym zamknięty w piłkarką środę?!
Pierwotnie tam miałeś iść.Co się stało,że zmieniłeś zdanie?
Na przyszłość-jak się umawiać to trzeba wymienić się numerami tel bo potem takie historie niepotrzebnie się tworzą.Tyle z mojej strony w tym temacie.

Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 21:21

PietroBosman pisze:
Dzięcioł pisze:
Faktycznie przepływ informacji iście szczeciński. Kicker zamknięty?? Pub o profilu sportowym zamknięty w piłkarką środę?!
Pierwotnie tam miałeś iść.Co się stało,że zmieniłeś zdanie?
Na przyszłość-jak się umawiać to trzeba wymienić się numerami tel bo potem takie historie niepotrzebnie się tworzą.Tyle z mojej strony w tym temacie.
Chciałem obejrzeć mecz w możliwie największym gronie Juventinich. Proste. A że w ankiecie zaproponowanej przez Krystiana wygrał SportBar, to tam poleciałem po treningu. Przecież nawet w ostatnim poście próbowałem go przekonać, żeby odpuścić Kickera i spotkać się w SportBarze. Gdyby decyzja o wyborze Kickera została podjęta wcześniej, wydzwoniłbym Mateusza (barmana w Kickerze) i najpewniej wiedzielibyśmy, czy planują w ogóle odpalać knajpę. A tak wyszła lipa. Numerami telefonów będzie trzeba się powymieniać.
tequila1986 pisze:no to ja to ujmę tak - byłem w Longu o 20:30 z ziomalem i mecz zaczęliśmy oglądać w 16. minucie :D przynajmniej nie było zdziwka, że transmisja się rozpoczyna a tu 0:1. ale i tak trzeba się było trzeba nawalić po ostatnim gwizdku :/
Rozumiem, że Longbridge był lokalem drugiego wyboru, po tym jak w Kickerze pocałowałeś klamkę?? Czemu nie wpadliście do SportBaru??

tequila1986

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 23:07

a jeszcze se pomyślałem, że taką maksymę wpiszę: Dzięcioł wystrychnął wszystkich na dudka! :D

to było tak, szedłem na tramwaj, zadzwonił Mario, że w Kickerze ciemność widzi, to zatarabaniłem do Longa, żeby Pan Jacek lożę szykował i dekoder podłączał. Dzwonię do Maria, mówię, że mamy metę na 10 os. - "ok ok, zaraz tam jesteśmy", jestem przy Longu, dzwoni Mario: "tej, zamelinowaliśmy w Chrobrym". no to co miałem zrobić, jak Pan Jacek już zaczął kable rozplątowywać, w Sporcie wielka niewiadoma, a do Chrobrego daleko...

Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2013, 23:30

tequila1986 pisze:a jeszcze se pomyślałem, że taką maksymę wpiszę: Dzięcioł wystrychnął wszystkich na dudka! :D
Przestań już. Wysłałem Ci priva. Następną razą będziemy w kontakcie.
tequila1986 pisze:to było tak, szedłem na tramwaj, zadzwonił Mario, że w Kickerze ciemność widzi, to zatarabaniłem do Longa, żeby Pan Jacek lożę szykował i dekoder podłączał. Dzwonię do Maria, mówię, że mamy metę na 10 os. - "ok ok, zaraz tam jesteśmy", jestem przy Longu, dzwoni Mario: "tej, zamelinowaliśmy w Chrobrym". no to co miałem zrobić, jak Pan Jacek już zaczął kable rozplątowywać, w Sporcie wielka niewiadoma, a do Chrobrego daleko...
Toż story stało się Twoim udziałem. Jacek jest jaki jest, ale ostatnio ładnie mnie podjął.

Jakieś propozycje na Lazio 8) ??

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 01:30

Przede wszystkim dzięcioł napisałeś, że po tradycyjnej przebieżce rzucisz okiem na forum celem upewnienia się co do miejsca, w którym faktycznie mieliśmy się spotkać. Do tego dochodzi fakt forsowanego przez ciebie lokalu; kicker nie był nawet otwarty; piszę jak jest...

Obrazek
Jakieś propozycje na Lazio ??
Może zostań w domu? 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
tequila1986

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 21:03

co do poniedziałku, nic się nie podejmuję organizacji, bo wyjeżdżam w niedzielę za granicę i mam nadzieję, że wrócę na mecz. puśćcie mi tylko smsa proszę gdzie was szukać - jak dotrę to dotrę ;) a jak nie to proszę o jakieś info z wynikiem

marioz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2013, 21:14

Zadzwonił jutro do sporta i zrobię rezerwacje.

Bez popity! :O
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2013, 19:56

Rezerwacja zrobiona?

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
marioz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2013, 20:00

Gadałem z laską sismana, rezerwacja od 20!;)

Bez popity! :O
ODPOWIEDZ